- 13 Mart 2011
- 4.641
- 7.610
- Konu Sahibi lightblue87
Hadi buluşta gel artık bekliyoruz:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vallaha benim de beklediğim gibi davrandı. daha fazla yalan bekliyordum. uğraşmadı bile :)))Tam tahmin ettiğim gibi davranmış. Allah aşkına sözde aşık olan evlilik düşünen bilmem kaç yaşındaki adam böyle mi davranır
Bu adamdan bir cacık olmaz konuyu ilk okuduğumda söylemiştim
ya şeyin farkındayım, önemsediğin insanla konuşur bitirirsin, yoksa direkt engellersin biter.Ay buluşmaya bile 1 saat geç geliyor ki ben bahanesinin gerçek olduğuna inanmıyorum.
Yüzyüze bitirerek aslında karşı tarafa “biraz beni ikna etmeye çalış” sinyali vermişsiniz. Biliyorum siz böyle istediniz yoksa önünüze bakamayacaktınız ama bu adam ayrılığı hazmedecek biri gibi durmuyor. Ayrıca sürekli sizin “evli misin” sorunuza takılıp, fazla tepki vermesinin de başka bir sebebi olduğunu düşünüyorum
Geçmiş olsun.
bir saat falan geç geldi. ninesi hastalanmış, hastaneye kaldırılmış onla ilgilenmiş telefonda vs. bahaneleri hazırdı. ben o bir saatte kendimi hazırladım, "gelecek bitireceksin" dedim kafamda. sürekli bekliyorum bıktım ya. doldu bardak yani.
kahve içecektik ama içki de olan bir mekandı, iki bira içtim o gelene kadar öyle diyeyim.
geldi... hiçbir şey yok gibi sarıldı, öptü, oturdu.
baya normal muhabbet ettik, siyaset, iş güç vs.
"anlat yüz yüze ne diyeceksen" dedim,
"ben hazmedemedim senin 'başkasıyla ilişkin mi var, evli misin vs' demeni. seni aramadım günlerce çünkü çözemedim, benim öfkem ağırdır, direkt terk etmem gerekirdi, ama ben bizim sonumuzun böyle olmasını istemedim" dedi.
"e şimdi de bitiyor" dedim, "daha mı iyi oldu iki aydır seni bekleyen kadın konumuna soktun beni, bildiğin acı çektim bu sürede" dedim.
"ben de çok acı çektim ama yüz yüze olunca çözeriz diye düşündüm, yoksa telefonda terk etmem gerekirdi ama ben sana vazgeçemeyecek kadar aşık oldum" dedi.
"artık benim için çok çözecek bir şey kalmadı, yüz yüze görüşelim diye bekledim ama ben artık olmayacağım" dedim.
aslında içimden geçen ne varsa söyledim kızlar...
"sen sürekli beni beklemeye alan, iki ay bekleten, 'az sonra arayacağım' diyerek bekleten, bir güzel tepkini bekleten bir adamsın. bu benim ilişki yaşayacağım bir tarz değil. ben de buraya son konuşmayı yapmak için geldim çünkü bu ilişki benim gözümde bunu hak ediyordu" dedim.
bana verdiği yalandan bira kapağından bir yüzük vardı, onu çantamdan çıkardım. "bunu da atarsın ya da bir sonrakine verirsin" dedim.
"neden bana böyle davranıyorsun" gibi sıradan bir şeyler dedi.
"iş ilişkimiz devam edebilir, bu etkilenmeyecek garanti ederim (o bana bağımlı iş konusunda) ama benden sana kanka falan bir şey olmaz" dedim.
"o zaman yarın öğlen iş için görüşelim mi bir kahve içelim" dedi.
"abartma" dedim.
"kanka olmak istemiyorum iş için görüşelim. ben sana kendimi anlatabileceğime inanıyorum. zaman alacak. ben çok kırıldım ama sen de çok kırıldın farkındayım. bunu sürekli görüşerek, konuşarak çözebileceğimize inanıyorum" dedi.
"benim bize inancım kalmadı" dedim. o sıra kalkmıştık. "bana istediğin kadar bak, sarıl napıyorsan yap.bir daha göremezsin" dedim.
çabalar tavırlarda davrandı. "bu yüzüğü (o yalandan bira kapağı olan yüzük) sana geri vereceğim ben, zamanla anlayacaksın, sana hep dürüst oldum. hayatımda güvenmek istediğim iki kişiden biriydin ama senin bana güvenmediğini fark ettim bu beni dağıttı" falan dedi.
dedim "benim gücüm kalmadı. çabalamam da. bu gece sondu"
ayrılma noktasına geldik. sarıldık. en ufak öpüşme oynaşma olmadan normal arkadaşlar gibi sarıldık. "çözeceğiz yarın buluşacağız arayacağım" falan dedi. o sırada taksi geldi bindim.
çok teşekkür ederim. paniklemedi ama sersemledi bir. abuk sabuk bahaneler üretti buluşmak için. çocukça şeyler söyledi. "bitirdim" dediğimde "ne istiyorsun kanka mı olcaz" dedim mesela, "kanka olursak yarın buluşuruz de mi" falan dedi. "pazar da mı buluşamayız" vs gibi çocuklaştı.Sizin çok daha iyilerine layık olduğunuza eminim
ya teşekkür ediyorum... :) becerdim sanırım. ben direkt tavlanırım sanıyordum tam bir salağım ilişki konusunda. şükür ki gecikti de doldurdum kendimi. bu gece düşünür mü bilmem de bir süre sonra düşünmeye başlar. kudurur. egosu buna müsait.Şiir gibi konuşmuşsun yeminle şimdi bütün gece düşünsün dursun azcıkta onun içi içini yesin
ya teşekkür ediyorum... :) becerdim sanırım. ben direkt tavlanırım sanıyordum tam bir salağım ilişki konusunda. şükür ki gecikti de doldurdum kendimi. bu gece düşünür mü bilmem de bir süre sonra düşünmeye başlar. kudurur. egosu buna müsait.