hala gelmedi...

Heyecanla bekliyoruz

6yı geçti geldi mi

Gelmis, demin aradi, buradakilerle toplanmislar bi. Ben de ‘yarin bulusur muyuz’ dedim. Evet haberlesiriz gibi bir sey dedi. Ben bi dellendim ama neye dellendigimi bilmiyorum. Saydim agzima geleni resmen. Gene bi saat sakinlestirme moduna gecti. Sen iki aydir bekliyorsan ayni durum benim icin de mevcut, iki aydir ben de seni gormuyorum vs vs. Dedim iki ay bekledim bi gun daha beklerim, sonrasinda napiyosan yap. Ne demek o faln diyor. Bitiririm ben ya. Gozume batiyor yaptigi her sey. Az once ‘toplantiya giriyorum simdi not alcam’ gibi bisi demis, ona bile gerildim. Hic guvenim kalmamis

adama sadece yuh diyorum.sizin de yarın görüşebilirmiyiz bari sorunuza bişey diyemeyeceğim. ben olsam asla gitmem yarın. bence siz de gitmemelisiniz. daha doğrusu iletişimi kesmelisiniz çünkü sizi konuşup kandırıyor resmen. tabi bunlar sadece tavsiye

Allah aşkına yine kanma şu adama. Ne derse desin sap ipini. Yani seven özleyen adam dakikasında kapinda olur,5dakikada olsa görür öyle yapar napacaksa. Ayrıca ordakilerle toplanmasını biliyor ya. Hoş seven aylarca beklemezdi zaten oda ayrı bir olay

2 yoruma da ayrı ayrı katıldım. Madem arkadaşlarına vakti vardı öncelik sen olmalısın.
Bence de yarın görüşme. Maalesef planım var de. Zaten uzun zaman orda hemen görüşme sürekli ertele belki dank eder de düşünür.
Takipteyim.

@Jessaminn
toranj A acep84
kızlar burası biraz benim eksik anlatımımdan oldu. hani çok detay vermeden geçeyim dedim adamı da deşifre etmemek adına. bunlar meclisteler şimdi. gel istersen gece boyu buradayız falan dedi, ben de yok uyukluyorum yarın bakalım mı dedim. (bunlarla benim normalde iş ilişkim var. gitsem hoş olmazdı bence. hani adamı görürüm de beni de başkaları görür şık durmaz). o da "ben ulaşırım sana" dedi. ben de delirdim. "ulaşırım sana" ne demek diye. "e yarınki planı yaparız" falan dedi. ya o doğru anlatamıyor ya ben anlamıyorum.

sonra sigara içmeye çıkmış tekrar aradı. dedim çok sinirliyim. cumartesi görüşelim olmazsa dedim. yok pazar olsun o zaman abartma dedi. yarın her koşulda seni görücem ben olmazsa öğlen yanına gelirim, akşam da otururuz dedi. iyi dedim kapattık. ama kendimi ilk kez bu kadar çıldırmış gördüm.

gerizekalı mıyım ben bi baksana gerizekalıyım de mi falan deyip duruyordum en son...

hala bitmemiş miydi bu iş herif totosunun sevdasında ohoo

ya kuzum bitiremedim ki. telefonda zaten bitiremiyorum. yüzyüze görünce de zor bitiricem ben anladım artık.
net zaafım var adama. bi arıyor, iki canım cicim çekiyor ben direkt yumuşuyorum. çok sakat durum

ya kuzum bitiremedim ki. telefonda zaten bitiremiyorum. yüzyüze görünce de zor bitiricem ben anladım artık.
net zaafım var adama. bi arıyor, iki canım cicim çekiyor ben direkt yumuşuyorum. çok sakat durum

Ya ballı sütüm sen aklını peynirle mi yedin yav bırak Allahını sevıyorsan ne goruseceksın o kımbılır neler yapıyor bırak varolacak nasıplerını kapatma bu oyalayan bırı. Ise yaramaz.

fazla bekletilince oyle sinir patlaması yaşamışsın. Her dediği batıyor sana. Ben kendi olayımdan yola çıkarak yinede bu adamı beğenemedim. Hakkında hayırlısı olsun,belliki sen bu adama yarın yine yelkenleri indireceksin. Insallah sonu mutlu biterde üzülmezsin.

Anlıyorum gönüle laf anlatılmıyor. Dur bakalım ne olacak yarın. Ama sen net ol bu şekilde bir ilişki istemediğini söyle net olsun ilişkideki beklentilerini anlat.
Valla ben de içiyorum esimle sarabın sonuna geldik burdan sizin hikayeyi okudukça ilk günlerimiz aklıma geliyor... Tabi evlenince öyle olmuyor tünelin ucu bombok bir yere çıktı o ilk günlerin heyecanı birkaç yıl sonra olmuyor tabii ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…