hala gelmedi...

fazla bekletilince oyle sinir patlaması yaşamışsın. Her dediği batıyor sana. Ben kendi olayımdan yola çıkarak yinede bu adamı beğenemedim. Hakkında hayırlısı olsun,belliki sen bu adama yarın yine yelkenleri indireceksin. Insallah sonu mutlu biterde üzülmezsin.
umarım siz de ben de yanılıyorumdur :KK43: yanlış anlıyorumdur.

Valla ben de içiyorum esimle sarabın sonuna geldik 😂burdan sizin hikayeyi okudukça ilk günlerimiz aklıma geliyor... Tabi evlenince öyle olmuyor tünelin ucu bombok bir yere çıktı 😂😂o ilk günlerin heyecanı birkaç yıl sonra olmuyor tabii ki
adam demin aradı bu gece meclisteler. tam içip içip mclisin kapısına dayanmalık gece ahuhuaha

Kız burda olsan eslik ederdim meclis neyin dinlemez olay çıkarırdık 😎😎
zaten onu düşündüm. 71 gündür yapmadığım her şeyi yaptım.
çok içtim,
ilaç başladım,
sürekli uyuyarak yaşamaya çalıştım,
işi boşladım vs vs
bi gözaltına alınmam falan kaldı. onu da yaprdık bu gece ohhh

zaten onu düşündüm. 71 gündür yapmadığım her şeyi yaptım.
çok içtim,
ilaç başladım,
sürekli uyuyarak yaşamaya çalıştım,
işi boşladım vs vs
bi gözaltına alınmam falan kaldı. onu da yaprdık bu gece ohhh
Depresyonun hayırlı olsun bacım 😂 aynılarını çok başka sebeplerle yaşadım antidepresan hariç. Alkolik olurum yine de antidepresan içmem öyle bir hassasiyetim var. Bir adam için değmez beklentileri yüksek tutma. Tamamen olsa da olur olmasa da olur diye vazgeçtiğin an olacak bence.
Şu hayatta çok istersen olmuyor nedense

Valla ben de içiyorum esimle sarabın sonuna geldik 😂burdan sizin hikayeyi okudukça ilk günlerimiz aklıma geliyor... Tabi evlenince öyle olmuyor tünelin ucu bombok bir yere çıktı 😂😂o ilk günlerin heyecanı birkaç yıl sonra olmuyor tabii ki
yaa aşk sonunda normalleşiyor de mi? ben çok geçmişte bir aşık olmuştum ama hala konuşurken onla nabzım yükselir

Donup donup bu konuya bakiyorum. Bir kavusun artik :KK70:
yaa çok teşekkür ederim ne tatlısın. çevremdeki kimseye bahsedemiyorum, yani bahsettim tabi bir süre, ama sonra komik düşmeye başlayınca kestim anlatmayı. "hııı gelecek, bakarım belki görüşürüm, bitirdim ben kafamda" falan yaptım. bu ne garip bir beklemeydi böyle.

Depresyonun hayırlı olsun bacım 😂 aynılarını çok başka sebeplerle yaşadım antidepresan hariç. Alkolik olurum yine de antidepresan içmem öyle bir hassasiyetim var. Bir adam için değmez beklentileri yüksek tutma. Tamamen olsa da olur olmasa da olur diye vazgeçtiğin an olacak bence.
Şu hayatta çok istersen olmuyor nedense
ben geçmişte anksiyete için ilaç alıyordum da onu değiştirdik. bildiğin ağır depresyona girdim ya:)) öyle böyle değil. yüzüm gözüm sivilce doldu, kilo verdim. fondoten kapatır umarım yarın. ne kaybettiğini hatırlasın istiyorum

ben geçmişte anksiyete için ilaç alıyordum da onu değiştirdik. bildiğin ağır depresyona girdim ya:)) öyle böyle değil. yüzüm gözüm sivilce doldu, kilo verdim. fondoten kapatır umarım yarın. ne kaybettiğini hatırlasın istiyorum
Tabii bakımlı makyajlı git fön falan çektir. Bakma erkekler makyajsız seviyorum der ama hep full bakımlı kızların peşinden dolanırlar 😂😂

yaa aşk sonunda normalleşiyor de mi? ben çok geçmişte bir aşık olmuştum ama hala konuşurken onla nabzım yükselir
Kavuşunca bir süre sonra tabii ki normalleşiyor. Adamın yanında sürekli çarpıntı şeklinde nabız yüksek gezmen zaten hayatın normal gidişatına aykırı. Hala kocamı seviyorum ve çok beğenirim yakışıklı bulurum ama o ilk günlerin heyecanı olmuyor

X