kızlarrrr selam tekrar. dünden beri giremedim şifremi bulamadım ancak sıfırlayabildim.
GELMEDİ :)))
garip bir şeyler oldu lakin. cumartesi gecesi size yazdığımdan sonra aradı beni, saat 2 gibi aradı. 4'e kadar falan konuştuk. hani kafamdaki soru işaretlerini giderecek konuşmalar yaptı. evden 8'de çıkıyorum gece 2-3 gibi dönüyorum. o saate kadar sürekli insanlarla uğraşıyorum. bak şu an bile telefonuma "şu işimizle ilgilenmediniz" diye mesaj geldi, (mesajı attı o arada bana, sinirlenmiş biraz) artık çok bunaldım, kafayı yemek üzereyim. bir an önce ankara'ya gelmek istiyorum. "inşallah pazartesi geliriz ama gelince de çarşamba 1 mayıs için geri döneceğiz, delireceğim" falan dedi.
ben orada tahmin ettim gerçi 1 gün kalmak için gelmeyeceklerini. "geldiğimizde uzun bir süre buraya dönmeyeceğiz, gerçekten bunaldık ve ankara'daki hiçbir işi yapamadık" dedi.
ben böyle anlayışlı takıldım, "dert etme, ailen orada onlarla vakit geçir" falan dedim. "40 gündür annemi görmüyorum, kimseyi gördüğüm yok, zaman bulamıyorum" falan diye çıkıştı.
perşembe gece gelmeyi planlıyorlar son durum. ben de "cumartesi buluşuruz o zaman" dedim.
yalnız şöyle bir durum var... bu baya ilginç.
(bu arada adam artık arıyor beni, 'boş vakit buldum bir sesini duyayım dedim. yarın öğlene kadar çok yoğun olacağım arayamam diye düşündüm vs' şeklinde bilgi veriyor)
dün aradı beni ve ankara'da bir ev bulmuş arkadaşları aracılığıyla.
"benim gelişim perşembe geceyi bulacak. sen gidip bakar mısın?" dedi.
ev benim iş yerime yakın da. bana tuhaf geldi bu seçenek. hani adamı zaten çok uzun zamandır tanımıyorum ki standartlarını bilmiyorum. "haberleşiriz yarın" dedim bugün için.
ya şimdi yazarken fark ettim, ilişkideki sıkıntıdan çıkıp adamı avutan, yardımcı olmaya çalışan konuma gelmişim bir anda...