hala gelmedi...

Hem istemiyorum artık bitti diyosun hem de adam kahve ye çağırıyor . Sen de diyosun ki bu bi çıkma teklifi mi ??
Bana hiç olgun gelmediniz.bi karar verdiyseniz arkasında durun.yoksa böyle adamların rüzgârında savrulup durursunuz.
Bi de artık istemiyorum kafamda bitti falan demeyin. Hiç inandırıcıdeğil .

Anlıyorum ki kalbin heyecanlanıyor ona karşı aslında içten içe karşı koyamıyorsun. Ama sana bu şekilde davrandıkça gergin oluyorsun ve haliyle canın yanıyor. Aslında bu tarz ilişkileri baştan kesip atmak lazım insanın kalbi hayır demeyince yapamıyor işte. Kalbi hayır demeden yapabilmek hayır diyebilmek çok büyük lutuf bence

Konuyu ilk defa görüyorum keşke en baştan bildiğim okuduğum bir konu olaymış. Belki yazılmıştır bilmiyorum da adam evli olsa cinselliğin olmadığı bir ilişkiye yanaşmaz. (Ön sayfalarda cinsel beraberlik YÖK yaZmışsın sanırım)

İlişkileri yok ki zaten. Adam arada arıyor mesajlaşıyorlar o kadar. Bir ka. kez de dışarda buluşmuşlar ama öyle düzenli bir ilişki yok ortada.

İlişkileri yok ki zaten. Adam arada arıyor mesajlaşıyorlar o kadar. Bir ka. kez de dışarda buluşmuşlar ama öyle düzenli bir ilişki yok ortada.
Çok fazla evlidir sevgilisi vardır yorumu gördüm de ona istinaden yazdım. O zaman konu sahibi unutmaya mahkum. Ben olsam sen ne yapmaya çalışıyorsun çıkışını yapardım. Battı balık yan gider. Zaten ilişkimiz yok ne uZuyor ne kısalıyor, bari kafam rahat etsin

Arkadaşlar - burda önce başka bir sorunun cevabı alınması gerekiyor --> Evli olup olmadığını öğrenmek neyi değiştirecek. Konu sahibi evli değil ise adamı açık kollarla hayatına dahil mi edecek? Yani evli olup olmadığını direk sorsa adam yalan söyler yine çıkmaz ortaya - ki zaten sormuş unu önceden. Vaktini boşa harcaip bunu araşıtrsa eline ne gececek?
Bence konu sahibi değerli vaktini böyle saçma insanlarla harcamasın.
Seni isteyen, seninle bir gelecek düşünen bir adam BU ŞEKILDE davranmaz. İsterse Ninesi istersen Dedesi hasta döşeğinde olsun. Bu tür ucuz bahane ve yalanlara kanmayın rica ediyorum!!

Hani nine den bahsedip hastane ismi soracaktın veya ziyaret edicem dicetğn noldu??

Ahah deli de degilim ya. İki aya yakin beraberdik, zaten onun guzelligi tuttu beni hep. Muthis ilgili, muthis asik bir adamdi. Ortak cevre hala ayrildigimizi bilmiyor oyle diyeyim.

Hani nine den bahsedip hastane ismi soracaktın veya ziyaret edicem dicetğn noldu??
Bu bir çıkma teklifi mi....Siz erkek o kadın olmuş resmen..Burda herkes boşa yazıyor siz bildiğinizi okuyorsunuz
Espri yaptim gulerek soyledim ya. Ben o kadar ciddi bir insan degilim. Hani gayet gulmustuk. Hastaneyi daha once soylemisti biliyorum yani ayni yer ise. Ama adam gelmis buraya, ben sizin memlekete ziyarete gidiyorum diyemedim yani.

Ya ben askıda kaldim. Noluyor hic anlayamiyorum. Bitirdim dedim onu da kaale almadi anlasilan. Beni suclu cikararak uste cikti, hala bazen dusunuyorum ben mi batirdim bu iliskiyi diye. Vallahi aliskin degilim ya bu kadar oyuna. İsin ilginci bazen yalan olduguna emin oldugum seyler dogru cikiyor. İs icin pers yurtdisi gorevi var, onu iptal etmisler ninesi kotu her an cagrilabilir diye. (Bunu disaridan duydum) yani herkese yalan atmiyorsa bu dogru gibi oluyor

Kaale alması için bir neden vermiyorsunuz ki adama ki alsın. Oyuna alışkın değilseniz parçası olmayacaksınız, ki her halükarda saçmalık. Adamın her şeyini sorguluyorsunuz, yalan mı doğru mu bilmiyorsunuz. Hadi doğru çıksa bir iki haftaya, değer mi o kadar kafa karışıklığına vakit kaybetmeye.

Bu kadar insan aynı şeyi söylüyor siz hala “yalanlar doğru çıkıyor” diyorsunuz. Lütfen öncelikle kendinize değer vermeyi öğrenip o yaşadığınız 2 güzel ayı da hatıra olarak saklamaya başlayın. Seven insan iki ayda bırakmaz. Bu demek değildir ki akrabası ölüm döşeğindeyken, seçim görevindeyken size güller çiçekler alır her dakika dibinizde olur. Ama, size bütün açıklamaları insan gibi yapar, vakit bulmak için çaba harcar ve bunu yaparken de SAYGI duyduğu için sizi haberdar eder, oyalamaz. Üstüne muhtemelen sizi de hayatına dahil etmek için uğraşır bu süreçte. Ben kötü bir şey olduğunda ilk hayatımdaki insana gidiyorum gerek mesaj, gerek arama gerekse yüz yüze olmak üzere.

Bence oturun, kendiniz hakkında iyi bir değerlendirme yapın. Neden bu adama bu kadar bağlısınız? Neyin korkusunu yaşıyorsunuz da bırakamıyorsunuz? Kendinize ne kadar değer veriyorsunuz? Hayatınızda öncelikleriniz neler? %2000 dürüst olun kendinize bunları cevaplarken.

Şu dengesiz hareketler o kadar tanıdık geldi ki. Bu işin sonu evliliğe gidecek ama evlenene kadar çok cekeceksin bence.

siyasetçimi demiştin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…