hala gelmedi...

Ya o kadar sacma ki olay, artik kontrolumden cikti. Yani ‘ninesi gercekten hasta mi’ sorgulamak bile bence hakaret ama yalan olma olasiligi ne yazikki yuksek. Ben bitti kafasinda oldugum icin artik sadece izliyorum. Fakat keske gercegi bilseydim evliyse evli, sevgilisi varsa onu bilseydim de en azindan neden bu konuma dustugumu anlardim. Boylesi asiri sacma. Yani ben yakistiramiyorum insanlara
Bu kadar dalavereyi, bana hic uymadi boyle bir insanla flort etmis olmak.

Normalde annesinin yaninda aciyordu, o gece acmamisti annem uyuyor falan demisti. Acikcasi biraktim ipin ucunu ya. Yani yalandan ninen nasil diyorum aradiginda, insanlik bizde kalsin diye. Yoksa hicbir seye inandigim yok artik.

Ya cidden bu kadar okuyup yorum yapıoruz ya hatrımız için aradıgında neneni ziyaret edicem der misin? Ve Cevabını yazar mısın..
Ziyaret ettirmiyorlar derse olsun manevi olarak orda olmak istiyorum dersin..ya da ben orda olmıcam artık derse yine de olsun de ısrarcı ol her sekilde bakalım ne kadar zorlayacak sınırları..en azından hastane ismi sor

Son düzenleyen: Moderatör:

Olur tabiki. Aramadi bugun henuz ararsa derim. Bi yarim saat ugrayip donecegim, anneni de gormek istiyorum derim. (Sehirler arasi o yuzden)
Gerci bugun gelmis olabilir veya dedigin gibi ben döndüm diyebilir dönüyorum diyebilir.
Aslinda atlattim diyorum da kirginim baya ya. Cevresindeki insanlar bana nasil aciyarak bakmistir kim bilir. Hicbir seyden habersiz mal gibi takilan kizim.

Kuzum bitirme seklin baya baya enteresanmis uyuyordum diye geri donuyorsun. Birak arkana bakma hic. Neyin vefasi ki bu? Uzun bir iliski gecmisiniz olur anlarim ama su durumda? Adamin ninesini anlatma sekli bile acimasiz geldi bana ya. Insanin dili varmaz oyle konusmaya. Normal zamanda vakit bulamayan adam cenazede iletisim kuracak ba ba ba :) cenazede insan kocasini tanimaz ya neyin kafasi bu?

Son düzenleme:
Ya ben de anlamadim ki ya. Tamam adama zaafim vardi da boyle sacma sapan bir durumun icinde kaldim. Simdi engellesem o da olmaz normal konustum cunku kac gundur. Valaha bu iliskide maymun oldum ya. Sen yerimde olsan napardin ne derdin

Ya ben de anlamadim ki ya. Tamam adama zaafim vardi da boyle sacma sapan bir durumun icinde kaldim. Simdi engellesem o da olmaz normal konustum cunku kac gundur. Valaha bu iliskide maymun oldum ya. Sen yerimde olsan napardin ne derdin

Ben çoktan bitirmiştim canım. Bitirdiysem arama ihtimali varsa da engellerdim. Adamın denegesizlikleri ile mi uğraşacağım bana neee. Gitsin az ötede oynasın.

sabah yazdı, gelmiş buraya onu söyledi. demin de aradı.
yarın sana kahve ısmarlasam dedi. (doğum günüm) nedenki dedim, doğum gününde görüşmeyecek miyiz dedi. hıı unutmamışsın dedim. yok artık falan dedi. bakarız yarın yoğun olabilirim dedim. haberleşiriz dedi. ararım bugün içinde de dedi.

doğum gününde kahve mi ısmarlayım diyo ? normal bi arkadaşın gibi konuşuyo bu adam ama arayıp da duruyo. Eğer devam edeceksen bu adamla ilişkinin adının konulmasına ihtiyaç var sanırım . Bu şekilde havada arafta sallanıyor seninde canını acıtır haliyle.

Bu
bu ara alkol alamiyoruz ondan. O direkt kahve demedi de yarin goruselim mi dogum gunun falan dedi, bakariz dedim. Kahve ismarlayayim dedi. Oo bu cikma teklifi mi falan dedim geyige vurdum. Bilmiyorum bu adamla nasil isim konur. Her an gerginim. Aradiginda hep huzursuz hissediyorum. Direkt bitti demek gerekiyor hani engellemeye gerek kalmadan, sonucta saygimiz da kalsin engellemek fazla olur gibi. Ama hep kotuyum ya bu cok kotu bisi

Yani ninesi hasta olabilir anlıyorum ama ikidebir bu kadar detay paylaşması - hayır yani zaten şu an öyle düzenli bir muhabetiniz yok o halde neden bu kadar detay paylaşıyor ki - sanane yani. Bu tarz hareketler bariz bahane - başka bir şeyin üstünü kapatmak için söylenen şeyler.
Bu adama gram güvenme bence. Bu ya evli ya da düzenli bir ilişkisi var. arada da seninle görüşüyor bence.

Evli ya da düzenli ilişkisi var bunu sormak gerekir mi? nasıl sorulmalı? Ya da o tahminle sadece tahmine güvenerek ayrılıp yoluna devam mı etmeli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…