- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
-
- Konu Sahibi lightblue87
Kalp kalbe karsi dedikleri durum bu olsa gereksana bu gun icin bir sey demistim az once aklima geldin canim.
Ay güldürdünüz beni çok yaşayınAdamlar bi bilse bizler bi ilişkiyi kk gibi bir ordu ile yönetiyoruz secde ederlerdi ama nerdeeeeee
İnsanları merakla etrafınıza toplayıp bekletmenize gerek yoktu. Benim başka bir konuda yaptığm yorumu değiştirip yazmışsınız. Direkt alıntılasanız da olurduo zaman anlatıyorum canımmm
bu adama sen resti çekeceksin hani şuan aranızda belirsiz bi durum var ya
bir daha seni aradığı zaman yada mesaj attığı zaman sen ona diyeceksin ki
"bence senin biraz kafanı toplamaya yalnız kalmaya ihtiyacın var. Kafanı topladıgında kafanda bazı şeyleri netleştirdiğinde tekrar haberleşiriz"
böyle diyeceksin
böylee demen sana ne kazandıracak söyleyim
1- seni cepte görmeyecek
2- özgüvenli oldugunu hayatını onsuzda yaşadıgını ona göstereceksin
3- seni kaybetme korkusu oluşacak çünkü o süreçte senin başkasıyla olma ihtimalini düşünecek
çünkü kuzu sen ona öyle yaptıkça adam oyunu istediği gibi oynuyo bunun önüne geçeceksin
ya adam akıllı bu ilişkinin adı konulacak yada tamamen konuyu kapatacaksınız
anlamadım neyden bahsediyosunuz?İnsanları merakla etrafınıza toplayıp bekletmenize gerek yoktu. Benim başka bir konuda yaptığm yorumu değiştirip yazmışsınız. Direkt alıntılasanız da olurdu
Ayy nedir.Bana da uygun bir oyun bulsana umutsuz.Onceki sayfada mesajım var hakkında.Bir de son konum.Adam bildiğin küstü.aslında bu adamı adam etmek için şahane bi fikir var aklımda ama konu sahibi uygular mı bilemiyorum
Anlat lutfen.Benimkine de yorum yap.hayır canım benim ben başka bi strateji uygulayacammeraklılarına anlatabilirim
Bana da özelden yazsana arkadaşa yazdığını kopyalayabilirsin:)anlatsam roman olur birazdan özelden yazayım
Bu derece yalan soylenir mi bilmiyorum ki. Ancak kadin ölunce inancaz herhalde tovbe yarabbim. Adam o kadar ilginc ki her seyi yalan olabilir ve her seyi gercek de olabilir. Ama bu bana tavrini, o 72 gun surundurmesini hakli cikarmiyor. Ben yalandan gectim zaten, ilgisizliginden biraktimBu adam patalojik yalanci gibi geliyor bana... Hani diyecegim yataktaki ninesiyle beraber cekilmis bir fotografini gondermesini isteseniz tepkisi ne olurdu? Ama tabii katiyyen boyle bir sey istemeyin. Ben bu adamdan tirsiyorum niyeyse???
Tulicim aradi mi seninki? Durum nedir?Ayy nedir.Bana da uygun bir oyun bulsana umutsuz.Onceki sayfada mesajım var hakkında.Bir de son konum.Adam bildiğin küstü.
kuzu banlanmışsın mesaj atamadım engelin kalkınca özelden yazarsın bana durumuAnlat lutfen.Benimkine de yorum yap.
ben de çok sorgulayan bir tipimdir. diyorum ya adam bazen yalan söylüyor gibi geliyor, sonra bakıyorum doğru çıkıyor. o yüzden acaba yalan değil mi diğerleri diye sorguluyorum.Sadece lightblue'nun konusu acisindan, degil ama hepimiz zaman zaman, boyle haklı kuşkular yasayabiliyoruz.
Ben eski zamanlardaki kendi ornek durumumda takip icin bir dedektif tutmayi dusunmustum. Hatta cep telefonuna ucretli casusluk programlarindan birisini yüklemeyi dusunmustum. Sonra hicbirisini uygulayamadim. En basta dedektifin takibi cok pahali birsey.
Elbette, saglikli bir iliskide, bu tür care arayislari olmaz. Guvensizlik zaten yoktur.
Ama , özellikle kritik iliskilerde, gercekleri aciga cikartmanin saglam ve baska bir yolu var olabilir mi? Yani olan bitenlerle ilgili hep tahmin yapmak zorunda kaliyoruz ve belki haksizliklar da yapiyor olabiliriz.
Ya da soyle mi yapmali; en ufak bir kusku durumunda iliskiyi birak. ? Eee bu durumda da tahmin yapan tarafin, kisisel degerleri, yargilamalari devreye girecek. O zaman ne olacak? Dogru cözümü mü var mi bu süphelerin?
valla şu an fazladan bir şey yapmıyorum zaten. ararsa konuşuyorum. 70 gün zaman kaybıydı ama şimdi öyle gelmiyor. normal hayatım işte.Hayat kısa ve zor böyle adamlar ile daha da zorlaştırmaya gerek yok.
yine aramış. taktik yapar gibi oluyorum ama adam aradığında hiç uygun olmuyorum ya. bu kez de uyuyordum.
uyanınca mesaj attım, uyuyordum diye.
aradı tekrar.
ninesini anlattı yine, biraz işten güçten bahsettik. nineyi kaybetme olasılığını söyledi. dedim yapabileceğim bir şey var mı buradan, şimdi değil de cenaze için konuşuruz gelmek istersen konuşurz. bugün yarın olacak gibi dedi. tabi haber verirsin dedi.
yarın muhakkak ararım ama sen yine de bir aksilik olursa annenin anneler gününü benim adıma kutlar mısın dedi. tabi teşekkürler falan dedim. öyle. 20 dakikaya yakın konuştuk da kayda değer bir şey yok