hala gelmedi...

İnsanları merakla etrafınıza toplayıp bekletmenize gerek yoktu. Benim başka bir konuda yaptığm yorumu değiştirip yazmışsınız. Direkt alıntılasanız da olurdu

aslında bu adamı adam etmek için şahane bi fikir var aklımda ama konu sahibi uygular mı bilemiyorum
Ayy nedir.Bana da uygun bir oyun bulsana umutsuz.Onceki sayfada mesajım var hakkında.Bir de son konum.Adam bildiğin küstü.

Bu adam patalojik yalanci gibi geliyor bana... Hani diyecegim yataktaki ninesiyle beraber cekilmis bir fotografini gondermesini isteseniz tepkisi ne olurdu? Ama tabii katiyyen boyle bir sey istemeyin. Ben bu adamdan tirsiyorum niyeyse???
Bu derece yalan soylenir mi bilmiyorum ki. Ancak kadin ölunce inancaz herhalde tovbe yarabbim. Adam o kadar ilginc ki her seyi yalan olabilir ve her seyi gercek de olabilir. Ama bu bana tavrini, o 72 gun surundurmesini hakli cikarmiyor. Ben yalandan gectim zaten, ilgisizliginden biraktim

Sadece lightblue'nun konusu acisindan, degil ama hepimiz zaman zaman, boyle haklı kuşkular yasayabiliyoruz.

Ben eski zamanlardaki kendi ornek durumumda takip icin bir dedektif tutmayi dusunmustum. Hatta cep telefonuna ucretli casusluk programlarindan birisini yüklemeyi dusunmustum. Sonra hicbirisini uygulayamadim. En basta dedektifin takibi cok pahali birsey.
Elbette, saglikli bir iliskide, bu tür care arayislari olmaz. Guvensizlik zaten yoktur.
Ama , özellikle kritik iliskilerde, gercekleri aciga cikartmanin saglam ve baska bir yolu var olabilir mi? Yani olan bitenlerle ilgili hep tahmin yapmak zorunda kaliyoruz ve belki haksizliklar da yapiyor olabiliriz.
Ya da soyle mi yapmali; en ufak bir kusku durumunda iliskiyi birak. ? Eee bu durumda da tahmin yapan tarafin, kisisel degerleri, yargilamalari devreye girecek. O zaman ne olacak? Dogru cözümü mü var mi bu süphelerin?

ben de çok sorgulayan bir tipimdir. diyorum ya adam bazen yalan söylüyor gibi geliyor, sonra bakıyorum doğru çıkıyor. o yüzden acaba yalan değil mi diğerleri diye sorguluyorum.
mesela burada yazmıştım, adamın telefonu bozuktu. benim yanıma geldiğinde kutuda telefonla geldi. onu şarja taktık vs. yeni almış. eskisi kücücük bişi açılmıyor bile falan.
ama yalan da olabilir her şey. işte orada çözüm yok.
ancak zamanını harcayarak öğrenebiliyorsun

yine aramış. taktik yapar gibi oluyorum ama adam aradığında hiç uygun olmuyorum ya. bu kez de uyuyordum.
uyanınca mesaj attım, uyuyordum diye.
aradı tekrar.
ninesini anlattı yine, biraz işten güçten bahsettik. nineyi kaybetme olasılığını söyledi. dedim yapabileceğim bir şey var mı buradan, şimdi değil de cenaze için konuşuruz gelmek istersen konuşurz. bugün yarın olacak gibi dedi. tabi haber verirsin dedi.
yarın muhakkak ararım ama sen yine de bir aksilik olursa annenin anneler gününü benim adıma kutlar mısın dedi. tabi teşekkürler falan dedim. öyle. 20 dakikaya yakın konuştuk da kayda değer bir şey yok

mayıs ayının başından beri aynısını söylüyor. "bugün yarın olacak gibi"
değişik bir adam.

Nine olayı tanıdık geldi...Benzerlerini yaşadım ve yalan...Sen boyle bi konunun yalanı olmaz herhalde desen de bu tipler o kadar acımasız ki herkes üzerinden her yalanı söylerler...Yeter ki yalan malzemeleri senin erişemeyeceğin bi noktada olsun...

Yani şöyle adam kaçacak noktaları hep o güne kadar söylemiş oluyor ve düşünüyor ki daha önemli bişey bulayım ki inandırıcı olsun, tel bozuktu yoğundum vs artık yemez diyor...1 tek cümle tasarlıyor ve papağan gibi hep aynı cümleyi tekrar ediyor tutarlı ve inandırıcı gözükmek için...
Burda da mesela sürekli nenem her an ölebilir...
Yani bilmem anlatabiliyor muyum?
İnsan bir akrabası için sürekli günlerce bunu demez, iyileşecek inş vs der...Yani mantık hatalarını kuramıosunuz kafanızda...Aslında sen ona desen ki mesela neneni ziyaret etmek istiyorum hastanede, 40 dereden su getirecektir dene istersen ama denemezsin çünkü sen yalan söylüo bile olsa bunu ortaya çıkarıp ayrılmak zorunda kalmayı bile göze alamazsın şu an...

Bu adam seni arıyor, ceptesin ama yüzyüze görüşmekten kaçınıyor sence neden? Yoğunluk asla sebep olamaz önce bunu kabul et
Şunu unutma ki isteyen adam iki eli kanda da olsa gelir 2dk 1 öpücük 1 elini tutma veya sadece görmek için fizandan da gelir...
Son sözüm sen hiç araştırmasan da 1.ihtimal evli
2. İhtimal kıskanç kontrolcü bi sevgilisi var

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu bastan takip ettim ve şu an eminim ki adamın kesin bi dalgası var dediğim gibi kesin emin oldum adamın konusmalarından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…