hala gelmedi...

Asla baskalarinin sizin icin ne dusundugune kafa yormayin, rica ederim kim ne derse desin bu sizin hayat tecrubeniz , sizin kararlariniz . Onlar kendi hayatlarina ceki duzen versinler. A bir de bu kisilerden bazilari bu adamin ozel hayatina dair birseyler biliyor ve sizi uyarmiyor ise zaten size onem vermeyen bencil insan suruleri demektir. Siz de onlara onem vermeyin, takmayin. Iyi ki boyle patalojik bir adam karsima cikti , hayatta bunu da gordum ve atlattim, ben cok kuvvetli bir insamisim, aferin bana deyin icinizden.

Berbat sekilde ilerliyor. Ben sana asigim sen bana soyle davrandin diyerek uste cikiyor. Yarin adam akilli konusalim dedi. Ben konusmak istemiyorum ama o eski adami da cok istiyorum. O da eski adami sen bu hale getirdin diyor. Seksuel bir arzu degil benimki, cekim degil. O dogru kisi olabilirdi hissi... ama dogru kisi de 10 gun aramamazlik yapmazdi

Ben de cozemitorum bir saattir konusuyoruz. Seni seviyorum vs diyor ama hep ustten. Sen bana sunu dedin ben uzaklastim vs

En başından beri konuyu takip ediyorum ve bir yere kadar sizi tebrik ederek okudum ama bir yerden sonra yazdığınız şeyleri hayretle okumaya başladım..Yarın birde ben suçluyum diyip adamdan özür dilerseniz şaşırmam gerçekten..Bir adam için bu kadar dengenizi bozmaya değer mi gerçekten..Hayır birde adam o kadar pişkin ki sizi o kadar üzmesine sizin bitirmenize rağmen seni seviyorum diyor ve senin yaptıkların yüzünden uzaklaştım deme cüretini kendinde görebiliyor..Ama maalesef ki ona bu hakkı siz vermiş oldunuz.Siz bu adam böyle şu adam şöyle dedikten sonra adamla 1 saat konusursaniz bu adam tabi ki seni seviyorum der bir de üstüne üste çıkar size kendinizi kötü hissettirir..Umarım daha önceki kararlılığınızı tekrar edinirsiniz.Çünkü olan sadece size olacak..

Çekeceğin çok çile var o manipülatörün elinden, sonrakinde konularında takip edeceğiz gibi duruyor

Seviyorum dedikten sonra stabil moddan, her gun arayan soran, buluşan standart bir sevgi yaşatmayıp, karmaşık konuşmalar yapıp yoğunum diyen ilişkide çıkmazlar varmış gibi davranan, hep kendi işlerinden bahseden adamlardan nefret ediyorum...Ve sonunda sen üzüleceksin kesin diyorum...Bu konuya birdaha bakmam çünkü kendi zamanını ve enerjini olmayacak bir duaya harcıyorsun burda ne denilirse denilsin

Bugün adamakıllı konuşacaksınız yani öyle mi... ne anlatacak merakla bekliyorum. Buraya yazarsın herhalde

Kizlar ancak yazabildim. 3’e dogru ofise geldi. Bir kahve ictik. Surpriz yapmak istemis. Dogum gunumdu. (Sasirtici benim icin) biraz anlattim derdimi, sen bana buyuk haksizlik ettin dedim. Biz guya ayrilmamisiz ona gore, iki aydir bi kere bile askim demedin, beni mutlu etmek icin hicbir sey yapmadin. Simdi de kacak gocek geliyorsun, ben az sonra cikacaktim isten, karsilasmayabilirdik. Ben bu iliskiyi gercekten istemiyorum dedim. Hani o gun de anlattim ama tam beceremedim sanirim, sana buyuk zaafim var fakat bir kadin da bu kadar durmazdi, senden bana hic guzel bir sey gelmedi dedim. Her sey cok guzel olacak, telafi edecegim falan dedi. Aksam yemek yeriz erken cikmaya calisacagim dedi. Oyle gonderdim. Aksam oldu, yine calisiyormus. Ben de 8 gibi yazdim daha bu saatten sonra cikamam anneme ayip. Dedim. Yine bir saat telafi etmek uzerine yazmis yazmis. Hediyeni verecektim, evin onune geleyim falan dedi. Dedim ben 8’den sonra telefonla bile konusmuyorum, disari da cikamam. Haklisin ozur dilerim falan demis. Demin de arayacagim uygunsan yazmis cevap vermedim. Geceligimle oturuyorum saclarim tepemde topuz. Guzel dogum gunu partisi oldu yani benim icin

Geçmiş olsun. Bence vazgeç bu işten

Benzer umursamazliktaki bir adamı resmen "adam ettim" sevgimle. Annesi bile senden önce sorumluluk nedir bilmezdi dedi geçen. Evlendik dört yılın sonunda. Ama işte yorucuydu ilk bir buçuk yıl. Ben sadece kendime hakim olamadigim ve çok sevdiğim için vazgecemedim. Yani öyle adam ederim ben bunu triplerinde değildim. Degismeyebilirdi de. Kısmet. Yani olmaz değil olur da çok yorar başlarda.

Ben cok sahane, muthis ilgili bir iliskiden ciktim birkac ay once. Hep ilgili hep centilmen bir adamdan vazgectim. Bu beni yoruyor, yapamam yani. Hep mutsuz huzursuz degersiz hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…