hala gelmedi...

Nine olayı tanıdık geldi...Benzerlerini yaşadım ve yalan...Sen boyle bi konunun yalanı olmaz herhalde desen de bu tipler o kadar acımasız ki herkes üzerinden her yalanı söylerler...Yeter ki yalan malzemeleri senin erişemeyeceğin bi noktada olsun...

Yani şöyle adam kaçacak noktaları hep o güne kadar söylemiş oluyor ve düşünüyor ki daha önemli bişey bulayım ki inandırıcı olsun, tel bozuktu yoğundum vs artık yemez diyor...1 tek cümle tasarlıyor ve papağan gibi hep aynı cümleyi tekrar ediyor tutarlı ve inandırıcı gözükmek için...
Burda da mesela sürekli nenem her an ölebilir...
Yani bilmem anlatabiliyor muyum?
İnsan bir akrabası için sürekli günlerce bunu demez, iyileşecek inş vs der...Yani mantık hatalarını kuramıosunuz kafanızda...Aslında sen ona desen ki mesela neneni ziyaret etmek istiyorum hastanede, 40 dereden su getirecektir dene istersen ama denemezsin çünkü sen yalan söylüo bile olsa bunu ortaya çıkarıp ayrılmak zorunda kalmayı bile göze alamazsın şu an...

Bu adam seni arıyor, ceptesin ama yüzyüze görüşmekten kaçınıyor sence neden? Yoğunluk asla sebep olamaz önce bunu kabul et
Şunu unutma ki isteyen adam iki eli kanda da olsa gelir 2dk 1 öpücük 1 elini tutma veya sadece görmek için fizandan da gelir...
Son sözüm sen hiç araştırmasan da 1.ihtimal evli
2. İhtimal kıskanç kontrolcü bi sevgilisi var
Ya o kadar sacma ki olay, artik kontrolumden cikti. Yani ‘ninesi gercekten hasta mi’ sorgulamak bile bence hakaret ama yalan olma olasiligi ne yazikki yuksek. Ben bitti kafasinda oldugum icin artik sadece izliyorum. Fakat keske gercegi bilseydim evliyse evli, sevgilisi varsa onu bilseydim de en azindan neden bu konuma dustugumu anlardim. Boylesi asiri sacma. Yani ben yakistiramiyorum insanlara
Bu kadar dalavereyi, bana hic uymadi boyle bir insanla flort etmis olmak.

Bence de hastayı ziyaret etmek istediğinizi söyleyin ne yapacak çok merak ettim 😂
Ayrıca bu adam annesinin yanında da sizin telefonunuzu acmıyordu yanlis hatırlamıyorsam ama annesinin sizden haberi vardı. Çok garip geliyor
Normalde annesinin yaninda aciyordu, o gece acmamisti annem uyuyor falan demisti. Acikcasi biraktim ipin ucunu ya. Yani yalandan ninen nasil diyorum aradiginda, insanlik bizde kalsin diye. Yoksa hicbir seye inandigim yok artik.

Ya cidden bu kadar okuyup yorum yapıoruz ya hatrımız için aradıgında neneni ziyaret edicem der misin? Ve Cevabını yazar mısın..
Ziyaret ettirmiyorlar derse olsun manevi olarak orda olmak istiyorum dersin..ya da ben orda olmıcam artık derse yine de olsun de ısrarcı ol her sekilde bakalım ne kadar zorlayacak sınırları..en azından hastane ismi sor

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya cidden bu kadar okuyup yorum yapıoruz ya hatrımız için aradıgında neneni ziyaret edicem der misin? Ve Cevabını yazar mısın..
Ziyaret ettirmiyorlar derse olsun manevi olarak orda olmak istiyorum dersin..ya da ben orda olmıcam artık derse yine de olsun de ısrarcı ol her sekilde bakalım ne kadar zorlayacak sınırları..en azından hastane ismi sor
👌👌

Olur tabiki. Aramadi bugun henuz ararsa derim. Bi yarim saat ugrayip donecegim, anneni de gormek istiyorum derim. (Sehirler arasi o yuzden)
Gerci bugun gelmis olabilir veya dedigin gibi ben döndüm diyebilir dönüyorum diyebilir.
Aslinda atlattim diyorum da kirginim baya ya. Cevresindeki insanlar bana nasil aciyarak bakmistir kim bilir. Hicbir seyden habersiz mal gibi takilan kizim.

yine aramış. taktik yapar gibi oluyorum ama adam aradığında hiç uygun olmuyorum ya. bu kez de uyuyordum.
uyanınca mesaj attım, uyuyordum diye.
aradı tekrar.
ninesini anlattı yine, biraz işten güçten bahsettik. nineyi kaybetme olasılığını söyledi. dedim yapabileceğim bir şey var mı buradan, şimdi değil de cenaze için konuşuruz gelmek istersen konuşurz. bugün yarın olacak gibi dedi. tabi haber verirsin dedi.
yarın muhakkak ararım ama sen yine de bir aksilik olursa annenin anneler gününü benim adıma kutlar mısın dedi. tabi teşekkürler falan dedim. öyle. 20 dakikaya yakın konuştuk da kayda değer bir şey yok

Kuzum bitirme seklin baya baya enteresanmis :KK70: uyuyordum diye geri donuyorsun. Birak arkana bakma hic. Neyin vefasi ki bu? Uzun bir iliski gecmisiniz olur anlarim ama su durumda? Adamin ninesini anlatma sekli bile acimasiz geldi bana ya. Insanin dili varmaz oyle konusmaya. Normal zamanda vakit bulamayan adam cenazede iletisim kuracak ba ba ba :) cenazede insan kocasini tanimaz ya neyin kafasi bu?

Son düzenleme:
Kuzum bitirme seklin baya baya enteresanmis :KK70: uyuyordum diye geri donuyorsun. Birak arkana bakma hic. Neyin vefasi ki bu? Uzun bir iliski gecmisiniz olur anlarim ama su durumda? Adamin ninesini anlatma sekli bile acimasiz geldi bana ya. Insanin dili varmaz oyle konusmaya. Normal zamanda vakit bulamayan adam cenazede iletisim kuracak ba ba ba :) cenazede insan kocasini tanimaz ya neyin kafasi bu?
Ya ben de anlamadim ki ya. Tamam adama zaafim vardi da boyle sacma sapan bir durumun icinde kaldim. Simdi engellesem o da olmaz normal konustum cunku kac gundur. Valaha bu iliskide maymun oldum ya. Sen yerimde olsan napardin ne derdin

Ya ben de anlamadim ki ya. Tamam adama zaafim vardi da boyle sacma sapan bir durumun icinde kaldim. Simdi engellesem o da olmaz normal konustum cunku kac gundur. Valaha bu iliskide maymun oldum ya. Sen yerimde olsan napardin ne derdin

Ben çoktan bitirmiştim canım. Bitirdiysem arama ihtimali varsa da engellerdim. Adamın denegesizlikleri ile mi uğraşacağım bana neee. Gitsin az ötede oynasın.

sabah yazdı, gelmiş buraya onu söyledi. demin de aradı.
yarın sana kahve ısmarlasam dedi. (doğum günüm) nedenki dedim, doğum gününde görüşmeyecek miyiz dedi. hıı unutmamışsın dedim. yok artık falan dedi. bakarız yarın yoğun olabilirim dedim. haberleşiriz dedi. ararım bugün içinde de dedi.

sabah yazdı, gelmiş buraya onu söyledi. demin de aradı.
yarın sana kahve ısmarlasam dedi. (doğum günüm) nedenki dedim, doğum gününde görüşmeyecek miyiz dedi. hıı unutmamışsın dedim. yok artık falan dedi. bakarız yarın yoğun olabilirim dedim. haberleşiriz dedi. ararım bugün içinde de dedi.

doğum gününde kahve mi ısmarlayım diyo ? normal bi arkadaşın gibi konuşuyo bu adam ama arayıp da duruyo. Eğer devam edeceksen bu adamla ilişkinin adının konulmasına ihtiyaç var sanırım . Bu şekilde havada arafta sallanıyor seninde canını acıtır haliyle.

Bu
doğum gününde kahve mi ısmarlayım diyo ? normal bi arkadaşın gibi konuşuyo bu adam ama arayıp da duruyo. Eğer devam edeceksen bu adamla ilişkinin adının konulmasına ihtiyaç var sanırım . Bu şekilde havada arafta sallanıyor seninde canını acıtır haliyle.
bu ara alkol alamiyoruz ondan. O direkt kahve demedi de yarin goruselim mi dogum gunun falan dedi, bakariz dedim. Kahve ismarlayayim dedi. Oo bu cikma teklifi mi falan dedim geyige vurdum. Bilmiyorum bu adamla nasil isim konur. Her an gerginim. Aradiginda hep huzursuz hissediyorum. Direkt bitti demek gerekiyor hani engellemeye gerek kalmadan, sonucta saygimiz da kalsin engellemek fazla olur gibi. Ama hep kotuyum ya bu cok kotu bisi

neler oluyor bize yine neler oluyorrr
kızlar bahsetmiştim size, kendimi toparladım, eski enerjime şükür kavuştum biraz. bugün de gittim saçlarımı gri boyattım, oh lay lay modda ofise döndüm. tam müdürlerle toplantıdaydık, bu aramış yine. sonra yarım saat sonra falan tekrar aramış. ben de toplantı sonrası aradım, "noldu" diye...
"ninemin yanına geldim dün dedi, onlarla kalıyorum. hepimiz perişan haldeyiz. bugün yarın cenaze olacak gibi çok çekiyor kadın, bilinci kapalı sadece uyuşturuyorlar vs" dedi. "çok üzüldüm, yapabileceğim bir şey olursa haber ver" dedim. teşekkür falan etti işte. biraz ailesinden bahsetti, işte yeğenleri gelmiş "36 saat uykusuz durduk vs. falan" bir şeyler anlattı çok anlamadım ara ara telefon kesiliyordu.
"ben seni fırsat buldukça arayacağım, hep aramak istiyorum yazmak istiyorum ama hiç uygun olamıyorum. sen endişelenme olur mu, ani bir şey olursa da -ki bekliyoruz bugün yarın- haber veririm muhakkak. telefonumun genelde sesi kapalı ama ararsan yazarsan falan ben sana dönerim merak etme" falan dedi. cümleyi devam ettirerek "pazartesi akşam" diye başlayarak bişiler dedi, telefon hiç çekmiyordu. "hiç anlamıyorum, zorlamayalım istersen" dedim. "tamam akşam" gibi bir şey dedi kapattık. muhtemelen akşam ararım diyor da...
hayırdır inşallah ne bu samimiyet? ben sanki "merak ediyorum" falan dedim gibi davranıyor. ben adamı geçen cumadan beri aramıyorum zaten.

neyse egomuz şişsin. demek ki böyle oynanıyormuş bu oyun.
Yani ninesi hasta olabilir anlıyorum ama ikidebir bu kadar detay paylaşması - hayır yani zaten şu an öyle düzenli bir muhabetiniz yok o halde neden bu kadar detay paylaşıyor ki - sanane yani. Bu tarz hareketler bariz bahane - başka bir şeyin üstünü kapatmak için söylenen şeyler.
Bu adama gram güvenme bence. Bu ya evli ya da düzenli bir ilişkisi var. arada da seninle görüşüyor bence.

Evli ya da düzenli ilişkisi var bunu sormak gerekir mi? nasıl sorulmalı? Ya da o tahminle sadece tahmine güvenerek ayrılıp yoluna devam mı etmeli?

X