- 13 Mart 2019
- 761
- 715
- Konu Sahibi lightblue87
Uzakmis ya. Hay allah. Yakin bi yere gitmediniz mi hic oradan atsanvalla arabayla yarım saatlik mesafede umarım ugrastıgıma değer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzakmis ya. Hay allah. Yakin bi yere gitmediniz mi hic oradan atsanvalla arabayla yarım saatlik mesafede umarım ugrastıgıma değer
Ama ben zaten adama bitti dedim. Bidaha gidip simdi kafani topla mi diyeyim o da geri adim gibi olur hahaha ay bilemedimkuzum bence bu adam seni etkilemiş bence böyle bi rest çek
diğer hanımlar benle aynı fikirde mi acabaa
gittiğimiz en yakın mesafe o aslında mekan bilindik biyer şubeleri var yakındaki şubesine gidip foto atsam çakar mı acepUzakmis ya. Hay allah. Yakin bi yere gitmediniz mi hic oradan atsan
ama adam seni aramaya mesaj atmaya devam ediyor, aranızda hala bi ilişki varmkış gibi davranıyor dogru değil m?Ama ben zaten adama bitti dedim. Bidaha gidip simdi kafani topla mi diyeyim o da geri adim gibi olur hahaha ay bilemedim
Ama ben zaten adama bitti dedim. Bidaha gidip simdi kafani topla mi diyeyim o da geri adim gibi olur hahaha ay bilemedim
sizin aranızda ne geçti kuzu anlat heleekafanı topla muhabbetini ben de yaptım ölü taklidi yapıyorum ... ama ne zormuş beklemek hiç enerji yokk hiççç
ama kuzum benim aklımı karıştıran o bence benden intikam almaya çalışıyo çünkü benim davrandığım gibi davranıyo bana
Ama ben zaten adama bitti dedim. Bidaha gidip simdi kafani topla mi diyeyim o da geri adim gibi olur hahaha ay bilemedim
Aaa senin konunu hatirliyorum sanki. Yine mi basladi ayni surec? Dogru mu hatirladimkafanı topla muhabbetini ben de yaptım ölü taklidi yapıyorum ... ama ne zormuş beklemek hiç enerji yokk hiççç
Evet hicbir sey yokk gibi davraniyorama adam seni aramaya mesaj atmaya devam ediyor, aranızda hala bi ilişki varmkış gibi davranıyor dogru değil m?
ben olaya fransızım olayı bana da anlat noğluuuurrrAaa senin konunu hatirliyorum sanki. Yine mi basladi ayni surec? Dogru mu hatirladim
ama şekerim adam bana aylar sonra gelip son zamanlarda beni hiç düşündün mü diye soruyo foto istiyo sende olsan umutlanmaz mıydınKuzucum kirilma bana ama senin durum apayri. Nickin gibi dusun olmaz mi ne kadar cabuk kabul edersen o kadar iyi
Aaa senin konunu hatirliyorum sanki. Yine mi basladi ayni surec? Dogru mu hatirladim
bana da özelden yaz anlat kuzumm bekliyorummanlatsam roman olur birazdan özelden yazayım
ama şekerim adam bana aylar sonra gelip son zamanlarda beni hiç düşündün mü diye soruyo foto istiyo sende olsan umutlanmaz mıydın
susma kuzum beniiim sana yorum yapmalar yakışırBen sustum kuzum. Sen bilirsin..