- 13 Mart 2019
- 761
- 715
-
- Konu Sahibi lightblue87
yok daha fazla kendimi küçültmem zaten. bitti demişim sonuçta. aramak iyice küçücük kalmak olur.Sakın bu acıyla bir adım atma olur mu? Ne istediğini bilmeyen insan olur mu ya yazıklar olsun ne hakkı var ki bunu yaşatmaya.
oyalanıyorum valla iş güç daldım da, adamın yüzünden geçtiğimiz hafta ağır bir hata yapmışım onu toparlamaya çalışıyoırum bugün. hayatımda hiç yapmadığım, yapmayacağım basit bir hata ama bedeli oluyor tabi. iyice sinirlendim yani...aman vallahi takılmaya bile değmez. Oyalan baska şeylerle arasın diye falanda bekleme.. bir kaç hafta sonra iyiki bitmiş diyeceksin.
ama bana arada bir helal olsun, bravo falan yazın. ofisten bir arkadaşıma da söyledim oda ara ara "aslansın kaplansın nası bitirdin helal" falan diye beni gazlıyor :)) resmen seve seve ayrılmak zorunda kaldım :)))Sakın bu acıyla bir adım atma olur mu? Ne istediğini bilmeyen insan olur mu ya yazıklar olsun ne hakkı var ki bunu yaşatmaya.
hmmm tamam şimdi anladımmm bu rahatlık ordan geliyo ozaman .. iyi olmuş bitmesi boşver böyle adamla ömür geçmezdi..Baba tarafi yunan, turkiyede herhalde on sene falan yasamis toplamda. Fransada okumus.
doğrudur tabi insanin beklediği şey,umduğu gibi çıkmayınca üzülüyor ister istemez.. geçer elbet buda geçer yolun basında tanımış oldun işte boşver.oyalanıyorum valla iş güç daldım da, adamın yüzünden geçtiğimiz hafta ağır bir hata yapmışım onu toparlamaya çalışıyoırum bugün. hayatımda hiç yapmadığım, yapmayacağım basit bir hata ama bedeli oluyor tabi. iyice sinirlendim yani...
inşallah birkaç haftaya eski moduma geçerim. yüzüm gülmüyor ki ben genelde neşeli takılan biriyimdir.
o ne kadar rahatsa ben de tam tersiyimhmmm tamam şimdi anladımmm bu rahatlık ordan geliyo ozaman .. iyi olmuş bitmesi boşver böyle adamla ömür geçmezdi..
aminn inşalllah biranönce geçer de unutursunuz onu..o ne kadar rahatsa ben de tam tersiyimallah bana güç versin nolur yaa
Benzer bir şey yaşadım.
Son olarak çözümü heryerden engellemekte buldum.
İş için belge yolladı whatsapptan. Bilgi alirsam yazarim telefon trafigindeyim demis. Ok dedim. Oyle kaldi. 20.00 gibi oldu bu. Sanirim bir yerden sonra silerim numarasini. Boyle eziyet suruyor
Yokk zaten ben yorum yapmamistim. Bu secim falan olayiyla ilgili belge, ek bisiler ariyorum telefon trafigindeyim demis bi tek ok yazdimNe telefon trafiğiymiş arkadaş yaaa
kuzum benim arkadaşım sayılmaz aslında onun daha yakın arkadaşı. kız ondan şaşırmış, benle bir sorun yaşadı gibi düşünmüş. hani kıza o mu arattı diye düşündüm ama o aratsa sabahın köründe kız endişeli aramazdı. dün konuşmadı benle, bugün de günaydın dedim cevap vermedi bile. görmezden geliyor diyor.Bu adam bitmedi görüşeceğiz dememiş miydi?
Şimdi senin arkadaşına trip atması ne demek. Bakar mısın sen ayrılmak istedin o da dünden razıymış. Çaba harcamıyor aramıyor hiçbirşey yapmıyor ve ortak çevreye soğuk davranıyor. Bir süre böyle devam edecek sonra sana geri dönecek bahanelerle. Yoğunluğunu da bahane edecek. Ama şunu unutma onunla görüştüğün gün yoğunluğu bitmişti ve dönmüştü. Zamanlamayı unutma olur mu.
Sizin aramamanız ya da yazmamanız önemli değil kiAz once aradi. Hicbir sey olmamis gibi. Ninesi agirlasmis son bi kez gormeye gitmis. İsleri vs anlatti. Oyle normal iki dakika muhabbet ettik kapattik. Hani bi sebebi de yokk aramasinin. İs guc konustuk. Hay allah ben tam kendimi biraz iyi hissetmeye baslamistim, hatta unutuyorum diye dusunmustum. Neyse egom sissin. Kendimi dune gore bile cok iyi hissediyorum. Ben aramam zaten size demistim, yazmam da.
tabiki. akşam detaylı okuyacağım narsizm bakmıştım en son. o olabilir diye...Sizin aramamanız ya da yazmamanız önemli değil ki
Adam sizin hayatınıza müdahale edebiliyor mu? Evet.
Sizin kafanızı karıştırıyor mu? Evet.
Sizin kendinize yeni bir yol çizmenizi engelliyor mu? Evet.
Sizi her aradığında sizin allak bullak olacağınızı biliyor mu? Evet.
Tüm bunlara rağmen size net olmaktan hala kaçınıyor mu? Evet.
Hiçbir şey olmamış gibi davranmayı başarabiliyor mu? Evet.
Sizin onu unutmanızı engelliyor mu? Evet.
Google’a gizlipsikopat yazıp aratır mısınız lütfen?