hala gelmedi...

Sakın bu acıyla bir adım atma olur mu? Ne istediğini bilmeyen insan olur mu ya yazıklar olsun ne hakkı var ki bunu yaşatmaya.
yok daha fazla kendimi küçültmem zaten. bitti demişim sonuçta. aramak iyice küçücük kalmak olur.
ben üç aya yakındır çabalıyorum bu ilişki için. artık yapamam ki.

aman vallahi takılmaya bile değmez. Oyalan baska şeylerle arasın diye falanda bekleme.. bir kaç hafta sonra iyiki bitmiş diyeceksin.
oyalanıyorum valla iş güç daldım da, adamın yüzünden geçtiğimiz hafta ağır bir hata yapmışım onu toparlamaya çalışıyoırum bugün. hayatımda hiç yapmadığım, yapmayacağım basit bir hata ama bedeli oluyor tabi. iyice sinirlendim yani...

inşallah birkaç haftaya eski moduma geçerim. yüzüm gülmüyor ki ben genelde neşeli takılan biriyimdir.

Sakın bu acıyla bir adım atma olur mu? Ne istediğini bilmeyen insan olur mu ya yazıklar olsun ne hakkı var ki bunu yaşatmaya.
ama bana arada bir helal olsun, bravo falan yazın. ofisten bir arkadaşıma da söyledim oda ara ara "aslansın kaplansın nası bitirdin helal" falan diye beni gazlıyor :)) resmen seve seve ayrılmak zorunda kaldım :)))

doğrudur tabi insanin beklediği şey,umduğu gibi çıkmayınca üzülüyor ister istemez.. geçer elbet buda geçer yolun basında tanımış oldun işte boşver.

Ortada ne bir ilişki var ne de zaten bitti denecek bişey...Neden aslansın bitirebildin diyelim ki...Sürekli seni uzaktan oylayan resmen dalga geçen biri var...Bazı adamlar böyledir, hayatında esas kadın vardır, diğerlerini arada bir görüp birilerinin ona aşık oldugunu gormek isterler...Senin halin de bitirmişe benzemiyor zaten, son defa sarıl demişsin adam onu bile yapmadığı gibi aramadı bile...Hiç başlamamış ve olmayan bi sevgili için acı cekmek tuaf geldi bana...Sende sanırım değersizlik duygusu var belki cocuklukta yeterli sevgiyi alamadın...Yoksa saçmasalak biri ve hiç olmayan bi ilişki için bu kadar acı ve efkar normal değil

Boşver canım bak önceden gördün adamı şanslısın bu konuda. Senin bitirmen çok daha iyi olmuş çünkü Bi süre sonra o yine bahanelerle gidecekti. Yok bana evli dedin unutamıyorum gibilerinden sana vicdan yaptıracaktı ve sen zor toplayacaktın. Bence kendine odaklan mutlu ol. O enerjiyi etrafa ver ki yeni aşklara zemin hazırlasın

Benzer bir şey yaşadım.
Son olarak çözümü heryerden engellemekte buldum.

6. sayfada size bu yorumu yapmıştım.
Engellediğim numaralar aradığında operatörün servisinden sms geliyor. 3-5 ayda bir arıyor.

Komik değil mi?

Yani gerçekten bana ulaşmak istese numarasını gizleyip arayabilir, başkasının telefonundan arar, telefon kulübesinden arar, aramanın yolunu bulur. 1 kere arıyor, benden cevap yok. Diğer adaylara yöneliyor, 2-3 ay oyalanıp tekrar bana dönüyor.

İlk başta beni özledi de arıyor, benim gibisini bulamadı da arıyor diye düşünüyordum. Ama değil. Adam psikopat.

Sizin adam da normal değil.

Buraya yazıyorum. Bir ay sonra arayacak/yazacak. Belli aralıklarla sizin dengenizi bozmaya çalışmaya devam edecek. Sizin ona zaafınızı biliyor çünkü.

Sakın kanmayın.

Keşke iş için görüşüyor olmasanız da engelleyip silseniz, önünüze baksanız. Umutlarınızı öldürseniz.

kızlar ortak bir arkadaşımız var o aradı sabah. "bana günaydın bile demiyor, yüzüme bakmıyor. bir sorunu mu var sen biliyor musun" diye. kız bizim bitirdiğimizi bilmiyor. dedim bizim de bitti, görüşmüyoruz. ama bu ara o biraz öyle dedim. ben yine bi konuşmaya çalışayım dedi. ok dedim. öyle.

Bu adam bitmedi görüşeceğiz dememiş miydi?
Şimdi senin arkadaşına trip atması ne demek. Bakar mısın sen ayrılmak istedin o da dünden razıymış. Çaba harcamıyor aramıyor hiçbirşey yapmıyor ve ortak çevreye soğuk davranıyor. Bir süre böyle devam edecek sonra sana geri dönecek bahanelerle. Yoğunluğunu da bahane edecek. Ama şunu unutma onunla görüştüğün gün yoğunluğu bitmişti ve dönmüştü. Zamanlamayı unutma olur mu.

kuzum benim arkadaşım sayılmaz aslında onun daha yakın arkadaşı. kız ondan şaşırmış, benle bir sorun yaşadı gibi düşünmüş. hani kıza o mu arattı diye düşündüm ama o aratsa sabahın köründe kız endişeli aramazdı. dün konuşmadı benle, bugün de günaydın dedim cevap vermedi bile. görmezden geliyor diyor.
ben haber de almak istemiyorum artık. bugün biraz daha rahatım açıkçası.

Az once aradi. Hicbir sey olmamis gibi. Ninesi agirlasmis son bi kez gormeye gitmis. İsleri vs anlatti. Oyle normal iki dakika muhabbet ettik kapattik. Hani bi sebebi de yokk aramasinin. İs guc konustuk. Hay allah ben tam kendimi biraz iyi hissetmeye baslamistim, hatta unutuyorum diye dusunmustum. Neyse egom sissin. Kendimi dune gore bile cok iyi hissediyorum. Ben aramam zaten size demistim, yazmam da.

Son düzenleme:
Sizin aramamanız ya da yazmamanız önemli değil ki

Adam sizin hayatınıza müdahale edebiliyor mu? Evet.

Sizin kafanızı karıştırıyor mu? Evet.

Sizin kendinize yeni bir yol çizmenizi engelliyor mu? Evet.

Sizi her aradığında sizin allak bullak olacağınızı biliyor mu? Evet.

Tüm bunlara rağmen size net olmaktan hala kaçınıyor mu? Evet.

Hiçbir şey olmamış gibi davranmayı başarabiliyor mu? Evet.

Sizin onu unutmanızı engelliyor mu? Evet.

Google’a gizlipsikopat yazıp aratır mısınız lütfen?

tabiki. akşam detaylı okuyacağım narsizm bakmıştım en son. o olabilir diye...

ya sanırım ben kendimi o buluşmadan sonra toparlamışım. öyle heyecanlanmadım hani. şöyle diyeyim size yazdım ama arkadaşlarıma falan söylemedim 'aradı' diye.
hatta ben ararsa açmam sonra dönerim taktik yaparım vs diyordum ilk zamanlar.
şimdi gayet açtım, he noldu gibi konuştum...

sanırım iyileşiyorum.
dediğim gibi biraz da egom şişmiş oldu. soran olursa "tabi canım aradı aramaz mı" demek var, "yokkk hiç aramadı" demek var:)) oyuna döndü kafamda bu yaşanan valla.

tek derdim şu an ruh halim, ve iyiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…