- 19 Kasım 2018
- 4.087
- 6.959
-
- Konu Sahibi lightblue87
böyle garip döndüm eve. sıkan bir ayakkabıyı çıkarmışım gibi.
kalbimi bir şey sıkıyormuş sanki.
Vay arkadaş ya bu ne gereksiz özgüven. Buluşmaya bir saat gecikip uydurduğu bahane tam bir fiyasko... Yüz vermemekle iyi yapmışsınız. Ben gerçekten bütün bu olanlara mantıklı açıklama yapıp mücadele edeceğini düşünmüştüm. Rahat tavırlarına acayip sinir oldum... Hayırlısı olsun hakkınızda. Bence çok daha iyilerine layıksınız.Dun geceden sonra aramadi henuz ama ben de arar zorlar diye dusunuyorum. Egosuna ters bu durumlar. Bana hala dun karsisindayken ‘yaz sonu evleniriz diye dusunuyorum o zamana kadar toparlar birbirimize guvenimizi saglariz tekrar’ falan diyor. Ya karsilikli otururken mimiklerimle belli ettim ona guvenmedigimi. Boyle her anlattigini ‘hee hee’ seklinde dinledim. Umarim gozumun acildigini gormustur de sallamaz, boylece unutulur gideriz
aslında bir saati geçti geç kalması. bana 19.30 demişti, ben arkadaşlarımla oturuyordum o yüzden çok bekliyor gibi olmadım. 20 gibi aradı, ben bi bir saat gecikiyorum falan dedi.Vay arkadaş ya bu ne gereksiz özgüven. Buluşmaya bir saat gecikip uydurduğu bahane tam bir fiyasko... Yüz vermemekle iyi yapmışsınız. Ben gerçekten bütün bu olanlara mantıklı açıklama yapıp mücadele edeceğini düşünmüştüm. Rahat tavırlarına acayip sinir oldum... Hayırlısı olsun hakkınızda. Bence çok daha iyilerine layıksınız.
Ay gozunuz aydin demeye geldim kurtulmussunuz gereksizden:)))
Yolunuz bahtiniz acik olsun.
Rakı yerine bira, margarita falan içseydiniz keşke. Böyle durumlarda arabesklikten, duygusal şarkılardan filmlerden uzaklaşmak gerekkızlar bana az "aslansın kaplansın" falan yazın. evde rakı içtim, eğlenceli şarkılar falan açtım ama böyle az içim sızlıyor yani.
Ben sizin yüz yüze görüşme olduğunda yelkenleri suya indirip adamın saçma bahanelerini kabul edeceğinizi düşünmüştüm, iyi ki yanılttınız beni bu adamdan birşey olmaz belli. Gösterdiğiniz bu büyük sabrın yüzde birini haketmiyor, içinizin sızlaması çok normal o da geçecek elbet.kızlar bana az "aslansın kaplansın" falan yazın. evde rakı içtim, eğlenceli şarkılar falan açtım ama böyle az içim sızlıyor yani.
Diyelim ki gercekten samimiydi soylediklerinde ve yaptiklarinda, yine de senin istedigin iliski tarzi bu mu? Ne kadar asik olursan ol, surekli sana sira gelmesini bekleyecegin bir pozisyonda olacaksin gibi duruyor. Bu seni cok yorar ve yormus da zaten. Ne kadar asik olursan ol mutsuz olmani engellemez ki. Kafandaki acabalari at kenara simdilik. Akisina birak. Inan her sey olacagina varir zaten. Ugrastin olmadi, belki kendi haline birakirsan isler senin istedigin gibi olabilir. Belki bu adamla belki de bir sonraki talihliyle.kızlar bana az "aslansın kaplansın" falan yazın. evde rakı içtim, eğlenceli şarkılar falan açtım ama böyle az içim sızlıyor yani.
illa ki sızlar ama lütfen şu adama dönme. Hoş o adamda peşinden gelmeyecek göz yok siz barışırsınız bence. paşam ne zaman isterse o zaman gider. o yüzden kendine bir iyilik yap arkana bakmadan kaçççç.kızlar bana az "aslansın kaplansın" falan yazın. evde rakı içtim, eğlenceli şarkılar falan açtım ama böyle az içim sızlıyor yani.
ya rutinimdir cumartesi geceleri rakı içer takılırım evde. eskiden o herifle dışarıda takılıyordumRakı yerine bira, margarita falan içseydiniz keşke. Böyle durumlarda arabesklikten, duygusal şarkılardan filmlerden uzaklaşmak gerek
yok kuzum sanmam peşimden geleceğini. gelecek olsa bugün yazardı. işyerine gelcem seni görcem on dakika falan diyordu. bak yalan oldu.illa ki sızlar ama lütfen şu adama dönme. Hoş o adamda peşinden gelmeyecek göz yok siz barışırsınız bence. paşam ne zaman isterse o zaman gider. o yüzden kendine bir iyilik yap arkana bakmadan kaçççç.
ya teşekkür ederim. ben de açıkcası barışırım yumuşarım falan sanıyordum. kendim de yanıldım. ve çevremdeki herkes de yanıldı.Ben sizin yüz yüze görüşme olduğunda yelkenleri suya indirip adamın saçma bahanelerini kabul edeceğinizi düşünmüştüm, iyi ki yanılttınız beni bu adamdan birşey olmaz belli. Gösterdiğiniz bu büyük sabrın yüzde birini haketmiyor, içinizin sızlaması çok normal o da geçecek elbet.
yok kuzum sanmam peşimden geleceğini. gelecek olsa bugün yazardı. işyerine gelcem seni görcem on dakika falan diyordu. bak yalan oldu.
gece de 1'e doğru eve tek geldim, bi "geldin mi vardın mı" bile yazmamış.
hani geleceğe yönelik taktiklerini sürdürecek adam devam ederdi gününde.
ben koptum mu bi ilişkiden hiç dönemem, dönmedim yani. şöyle söyleyeyim son ayrıldığım ilişki 2.5 seneye yakındı, bir kere kavga ettik diyemem. ve bitti dediğim gün bir daha istemedim çok ısrar etti. hani içim soğur.
bunda o bitti kelimesi erken geldi. ve önüme bakar pozisyona geçtim. tabi insan etkileniyor, ben ciddi aşıktım yalanlayamam. 32 yaşında aşık olmasam kendimi uykuya vermem zaten. ama dönmem de.
Adam günlerdir muallakta bırakarak size işkence etti, hadi herşey bi tarafa bu gün neden gelmedi işyerinize, çoklu kişilik var bu adamda kesin.ya teşekkür ederim. ben de açıkcası barışırım yumuşarım falan sanıyordum. kendim de yanıldım. ve çevremdeki herkes de yanıldı.
hatta şey düşünüyordum buraya ne yazcam, kızlar işte barıştık biz ben yanlış anlamışım falan mı dicektm :)) onları falan hesap ediyordum yani...
Adam günlerdir muallakta bırakarak size işkence etti, hadi herşey bi tarafa bu gün neden gelmedi işyerinize, çoklu kişilik var bu adamda kesin.