- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
-
- Konu Sahibi lightblue87
hangi operatöre bağlısınız? türk telekomda böyle bişey yokmuş da araştırdım:)6. sayfada size bu yorumu yapmıştım.
Engellediğim numaralar aradığında operatörün servisinden sms geliyor. 3-5 ayda bir arıyor.
Komik değil mi?
Yani gerçekten bana ulaşmak istese numarasını gizleyip arayabilir, başkasının telefonundan arar, telefon kulübesinden arar, aramanın yolunu bulur. 1 kere arıyor, benden cevap yok. Diğer adaylara yöneliyor, 2-3 ay oyalanıp tekrar bana dönüyor.
İlk başta beni özledi de arıyor, benim gibisini bulamadı da arıyor diye düşünüyordum. Ama değil. Adam psikopat.
Sizin adam da normal değil.
Buraya yazıyorum. Bir ay sonra arayacak/yazacak. Belli aralıklarla sizin dengenizi bozmaya çalışmaya devam edecek. Sizin ona zaafınızı biliyor çünkü.
Sakın kanmayın.
Keşke iş için görüşüyor olmasanız da engelleyip silseniz, önünüze baksanız. Umutlarınızı öldürseniz.
Hadi ya neden ayrildiniz peki?gelirse inşallah. zira 64 günde her hafta geleceğini söylüyordu
ondan önce iki senelik ilişkim bitmişti. kusursuz bir ilişkiden çıktım diyebilirim. aynı şekilde adamla küssem ya da moralim bozulsa atlar gelirdi 7 saatlik yoldan. bir gece küs yattığımızı hatırlamam. o yüzden sanırım bu ilişkide çok zorlandım. adı ilişkiyse eğer :)))
Bizimkine benzer bir durum.Tam aynı olmasa da.Surec aslinda direkt on gun aramama ile baslamadi.
O sehre gittiginden bir sure sonra bir tam gun beni hic aramadi. Sonraki gun aksama dogru arayip cok kotu grip oldum serum yiyorum vs dedi. Ben de delirmis gibiydim nedense, evli misin yoksa orada evlendin mi turunde seyler dedim. Gerildi biraz ama gecti toparladik sandim
Sonra bir sure sonra yogun donemlerinde (onun deyimiyle) yine ‘orada birini mi buldun vs’ diyerek ustune gittim. Sonra aramayi kesti, ben de aramadim.
Gecen sali aradi on gun sonrA. Ve telefonda cozemezdik yuzyuze on dakikada cozecegimiz bir sorundu ama ben hazmedemedim. Ben sana evlenme teklif ediyorum sen evli misin diyorsun, ben o kadar karaktersiz miyim vs diyerek ustume geldi. Ben de mecbur geri adim attim. O gunden beri hep ariyor, yaziyor ciziyor. Az once aradi yarim saate yakin konustuk yine. Ama pek askim canim muhabbetimiz yokk. Mesafeliyiz, guluyoruz ediyoruz ama.
Artik cumayi bekliyorum mecbur
Dunden onceki gun yalandanbi belge atti. Dun ogleden sonra da aradi iki dakika hava su anlatti kapattik. Valla bilmiyorum siliniyor baya kafamdan sukrediyorum yaKacirmisim burayi :) ariyor mu? Son durum nedir?
Bizimkine benzer bir durum.Tam aynı olmasa da.
Aslinda sebep soylemek bile zor oluyor hani yoktu bir sey cunku. Ama iki farkli sehirdeyiz evlensek birimiz tasinacakti bende o cesaret yoktu. Buradan sanirim doldurdum kendimi. Ben bitirdim. Hala ara ara ariyor konusuyoruz ama arkadas gibiHadi ya neden ayrildiniz peki?
Onlar doğru ilan ilişkiler işte.Neden o düzgün adamları evlenmedin?Kendine macera aramışsın bacım ya.Huzuru çok özlersin diyeyim nacizane..Üzüldüm o normal ilişkileri bıraktığına.Duzgun adam bulmak öyle zorki oysa.ben normal ilişkileri unutmuşum sanırım kızlar ya. hani normal demeyeyim de sıradan ilişkiler. onlar böyle oluyordu doğru. en başta erkek ilgili, tavlayana kadar. sonrasında sürekli volüm düşüyordu.
benim hep uzundu ilişkilerim, hep normal çıkarsızdı yani. bunu algılamak çok zor oluyor. taktik yapmak vs gerekiyor ki asla yapamadığım şeylerdi.
Aslinda sebep soylemek bile zor oluyor hani yoktu bir sey cunku. Ama iki farkli sehirdeyiz evlensek birimiz tasinacakti bende o cesaret yoktu. Buradan sanirim doldurdum kendimi. Ben bitirdim. Hala ara ara ariyor konusuyoruz ama arkadas gibi
Adamla bir görüşme yaptım.Kendini çok ağırdan aldı.Ben ilgi beklentisi sebebiyle mutsuz etmisim onu maaddiyattan bahsetmeye gözü yemedi tabi kendine yakistiramadi.Onceden bukadar sorun etmezdi şimdi ne oldu yani bu yüzden ayrılmaya kalkıyor.Tamir edelim üstüne gelmeyecegim bir de böyle deneyelim dedim.Bizim de sonumuz görünmüyor.Cekip gitmek isterdim hemen şimdiye çoktan ama çok acı çektim birden bırakamadım...Eski aşk masumiyetin yok ama çok yorulmuşum.. Birseye başlamak bitirmek zül geliyor artık..Isyerinde de kötü oldum.Oyuzden kendi iyiliğim için böyle bir yol buldum.Yavas yavaş bitsin gerekirse.Daha ondan birşey beklemem.Talip olursa da değerlendiririm.Nasil oluyormuş insanla oynamak görse o da birgün.. Hâlâ beni süründürürme derdinde.Ben hatamı telafi ederim ama beni bukadar surundurmesini affetmek zor.Benim inancım kalmadı.Ben adamı böyle zor böyle manipülatif böyle cin bilmiyordum el iyisiymiş resmen..Surundurmese eskiz gibi devam etse ben eskisi gibi olmaya hazırdım.. Benim içimdeki güzel duyguları bitirecek yavaş yavaş.. Allah artik bana aci cektirmesin tek dilegim o. Ona hicbir sevgim kalmasın böyle olacaksa. Eskileri sevdiği gibi beni de sevecek sandım.Ama adam mantık evliliği düşünüyor.Bizim yaşta aşk evliliği olmaz dedi.Sizin konunuzu hatiliyorum. Siz ne yaptiniz?
Adamla bir görüşme yaptım.Kendini çok ağırdan aldı.Ben ilgi beklentisi sebebiyle mutsuz etmisim onu maaddiyattan bahsetmeye gözü yemedi tabi kendine yakistiramadi.Onceden bukadar sorun etmezdi şimdi ne oldu yani bu yüzden ayrılmaya kalkıyor.Tamir edelim üstüne gelmeyecegim bir de böyle deneyelim dedim.Bizim de sonumuz görünmüyor.Cekip gitmek isterdim hemen şimdiye çoktan ama çok acı çektim birden bırakamadım...Eski aşk masumiyetin yok ama çok yorulmuşum.. Birseye başlamak bitirmek zül geliyor artık..Isyerinde de kötü oldum.Oyuzden kendi iyiliğim için böyle bir yol buldum.Yavas yavaş bitsin gerekirse.Daha ondan birşey beklemem.Talip olursa da değerlendiririm.Nasil oluyormuş insanla oynamak görse o da birgün.. Hâlâ beni süründürürme derdinde.Ben hatamı telafi ederim ama beni bukadar surundurmesini affetmek zor.Benim inancım kalmadı.Ben adamı böyle zor böyle manipülatif böyle cin bilmiyordum el iyisiymiş resmen..Surundurmese eskiz gibi devam etse ben eskisi gibi olmaya hazırdım.. Benim içimdeki güzel duyguları bitirecek yavaş yavaş.. Allah artik bana aci cektirmesin tek dilegim o. Ona hicbir sevgim kalmasın böyle olacaksa. Eskileri sevdiği gibi beni de sevecek sandım.Ama adam mantık evliliği düşünüyor.Bizim yaşta aşk evliliği olmaz dedi.
ya bi tek benim başımda sanıyordum belirsiz ilişki örnekleri varmışAllah karsiniza iyi insanlar cikarsin insAllah.
Ben bu adamla basladigimda geldi o uzun iliskideki adam. Elindeyuzuk, isyerime geldi. Zor gunlerdi. Reddettim cok uzdum tabi. E simdi geri donmek de olmuyor hani araya birini almisim sonucta... diyorum ya ben birkac ayda yedim hayatimi.Bu iliskine uzuldum iste keske bitmeseymis
Ben sizin konunuzu ilk andan sonuna kadar takip etmistim. Bir umut adam toparlar kendini diyordum demekki kafasindaki mantikmis. Akisina birakin, zamana birakin olmazsa. Yokmus gibi davraninAdamla bir görüşme yaptım.Kendini çok ağırdan aldı.Ben ilgi beklentisi sebebiyle mutsuz etmisim onu maaddiyattan bahsetmeye gözü yemedi tabi kendine yakistiramadi.Onceden bukadar sorun etmezdi şimdi ne oldu yani bu yüzden ayrılmaya kalkıyor.Tamir edelim üstüne gelmeyecegim bir de böyle deneyelim dedim.Bizim de sonumuz görünmüyor.Cekip gitmek isterdim hemen şimdiye çoktan ama çok acı çektim birden bırakamadım...Eski aşk masumiyetin yok ama çok yorulmuşum.. Birseye başlamak bitirmek zül geliyor artık..Isyerinde de kötü oldum.Oyuzden kendi iyiliğim için böyle bir yol buldum.Yavas yavaş bitsin gerekirse.Daha ondan birşey beklemem.Talip olursa da değerlendiririm.Nasil oluyormuş insanla oynamak görse o da birgün.. Hâlâ beni süründürürme derdinde.Ben hatamı telafi ederim ama beni bukadar surundurmesini affetmek zor.Benim inancım kalmadı.Ben adamı böyle zor böyle manipülatif böyle cin bilmiyordum el iyisiymiş resmen..Surundurmese eskiz gibi devam etse ben eskisi gibi olmaya hazırdım.. Benim içimdeki güzel duyguları bitirecek yavaş yavaş.. Allah artik bana aci cektirmesin tek dilegim o. Ona hicbir sevgim kalmasın böyle olacaksa. Eskileri sevdiği gibi beni de sevecek sandım.Ama adam mantık evliliği düşünüyor.Bizim yaşta aşk evliliği olmaz dedi.
hangi operatöre bağlısınız? türk telekomda böyle bişey yokmuş da araştırdım:)
aaa öyle mi bi araştırayım bakiim merak ettim şimdi:))Turkcell
Uygulama da sanırım kimarıyor
Adamı kafanızdan tamamen çıkardığınızdan eminseniz tabii ki aramasına geri dönmeyin. Ama içiniz içinizi yiyecekse, acaba niye aradı diye düşünecekseniz, geri dönüş yapın. Ama mesafeli ve nötr bir şekilde konuşun. Duygu içermeyen bir tarzda. Aslında böyle böyle kendisini ve ona karşı kendinizi daha iyi değerlendirirsiniz diye düşünüyorum. Ne bileyim belki ilginizi çekecek bir şeyler söyleyecektir, belki işle ilgili konuşacaktır. Onun anlattıklarına göre kendinizde neler olup bittiğini, neler hissedip hissetmediğinizi yakalama şansı elde edebilirsiniz.Kizlar 20’de aramis. Ben biraz rahatsizim bugun ise gitmedim aksam da yatiyordum simdi gordum. Donmedim tabi.
Hiç umudum yok bize dair o yuzden meraklanmadim. İlk zamanlar whatsappta online oluyo mu, facede ne paylasiyor vs diye bakardim. İki uc gundur girmedim dahi. Önemli bir sey diyecekse mesai saatinde arar, bilir ben aksamlari pek telefon acmamAdamı kafanızdan tamamen çıkardığınızdan eminseniz tabii ki aramasına geri dönmeyin. Ama içiniz içinizi yiyecekse, acaba niye aradı diye düşünecekseniz, geri dönüş yapın. Ama mesafeli ve nötr bir şekilde konuşun. Duygu içermeyen bir tarzda. Aslında böyle böyle kendisini ve ona karşı kendinizi daha iyi değerlendirirsiniz diye düşünüyorum. Ne bileyim belki ilginizi çekecek bir şeyler söyleyecektir, belki işle ilgili konuşacaktır. Onun anlattıklarına göre kendinizde neler olup bittiğini, neler hissedip hissetmediğinizi yakalama şansı elde edebilirsiniz.
Bravo size, aman diyim sakin acmayin, sizinle oynamalara doyamadi.... Narsist oyuncu musveddesi...Kizlar saat 20’de aramis. Ben biraz rahatsizim bugun ise gitmedim aksam da yatiyordum simdi gordum. Donmedim tabi.
Bu iyi işte. Artık meraklanmıyorsanız, içinizden konuşmak filan gelmiyorsa, siz zaten artık kendinizden emin olduğunuz noktaya gelmişsiniz demektir. Sağlam ve kararlı duruşunuz, çok iyi.Hiç umudum yok bize dair o yuzden meraklanmadim. İlk zamanlar whatsappta online oluyo mu, facede ne paylasiyor vs diye bakardim. İki uc gundur girmedim dahi. Önemli bir sey diyecekse mesai saatinde arar, bilir ben aksamlari pek telefon acmam