-
- Konu Sahibi lightblue87
tabiki. akşam detaylı okuyacağım narsizm bakmıştım en son. o olabilir diye...
ya sanırım ben kendimi o buluşmadan sonra toparlamışım. öyle heyecanlanmadım hani. şöyle diyeyim size yazdım ama arkadaşlarıma falan söylemedim 'aradı' diye.
hatta ben ararsa açmam sonra dönerim taktik yaparım vs diyordum ilk zamanlar.
şimdi gayet açtım, he noldu gibi konuştum...
sanırım iyileşiyorum.
dediğim gibi biraz da egom şişmiş oldu. soran olursa "tabi canım aradı aramaz mı" demek var, "yokkk hiç aramadı" demek var:)) oyuna döndü kafamda bu yaşanan valla.
tek derdim şu an ruh halim, ve iyiyim.
bence malesef konu sahibi eğer adamdan bir talep gelirse görüşmeye devaö edecek.
ama finalde çok çok daha fazla üzülerek yine ayrılık olacak ve keşke o zaman bitirseydim diye kaybettiği zamana yanacak.
adamdan daha ağır hareketler de görecek.
zaman bu hayatta en değerli şey, kime harcadığınıza dikkat edin.
hem o ihtimal var. hemde böyle bir karakterle evlense bile çok çok mutsuz olacağını göremiyor şuan.Aynen...Ve o adamın hayatında biri olduguna eminim ben
KesinlikleSadece aradığını bilsen de egon şişerdi...Ama teli açınca onun egosunu tavan yaptın...Her aradığında açıyorsun...Bari 3 saat sonra falan msj at hayırdır diye
gerçekten çok komik. karakterler aynı gibi. okumuştum mesajınızı da ancak cevap verebiliyorum.Son mesajımdan öncekini okumuş muydunuz?
Benzer birini engellediğimi ama buna rağmen beni aramaya devam ettiğini yazmıştım. Geçenlerde en son aramasından 6 ay sonra aradı! 6 ay sonra birden aklına gelmişim.
yok gerçekten iyi hissediyorum garip şekilde. inşallah bir anlık iyilik hali değildir. canlandım yani yeniden çok şükür.cok yanlis dusunuyosun
adam resmen seni parmaginda oynatiyo
sen de eskisine göre daha iyiyim diyerek kendini kandiriyosun
iletisimi kesmek en temizi
hergun ölecegine bir gün ölürsun
Ünlü bir düşünür demiş ki;gerçekten çok komik. karakterler aynı gibi. okumuştum mesajınızı da ancak cevap verebiliyorum.
valla napıyorsa yapsın artık. biraz nefes alabildiğimi hissediyorum 70 günden sonra...
benim biraz geç oldu tabii... hayatımdan çalındı baya. hala dudaklarım falan uçuk içinde sinir stresten. yeni yeni gözümdeki perde kalkıyor da hayata bakabiliyorum gibi oldu. nefes alamıyordum ya. şimdi "naparsa yapsın" modundayım. hayırlısı oldu, her şeye rağmen yine de yol yakınken kurtardım kendimi.Ünlü bir düşünür demiş ki;
“Önüne çıkan yanlışa ne kadar çabuk hayır dersen, doğru karşına o kadar çabuk çıkar”
bazen böyle minik hatalar yapabiliyoruz :))) 32 yılda ilk kez başıma geldi demek ki zaaflarıma oynadı ya da ben ilk kez böyle bir karakterle karşılaştım. bugüne dek en kısa ilişkim 1-2 sene sürdü yani, hiç gelmemiş böylesi... allah da karşılaştırmasın düzgün insanlar çıksın karşımıza.Sizin gibi hemcinslerim varken bunların totoşu daha çook kalkar. Şimdi nasıl kendini beğeniyodur. Özgüveni gelmiştir. Gereksiz özgüveniyle etrafına bakınıyordur. Hey yavrum hey
bari bir meziyetleri olsa şu adamcıklarınSizin gibi hemcinslerim varken bunların totoşu daha çook kalkar. Şimdi nasıl kendini beğeniyodur. Özgüveni gelmiştir. Gereksiz özgüveniyle etrafına bakınıyordur. Hey yavrum hey
bu arada herkes aradığında açmasaydın demiş de, iş yerinde iş saatindeydim. direkt açtım normal biri gibi yani, o an işle ilgili bir şey de söyleyebilirdi çünkü bir gece önce işle ilgili belge atmıştı. o da fark etmiştir eşek değilse. ama şu sıra açmasam da olur :)