hala gelmedi...

Ben sana diyorum ciddi aslansın.. Adam kişilik olarak anlaşılması zor dengesiz. 37 yaşında ki adam olgun olmalı istiyorsa belli etmeli.. Tutup sırtlamalı bişeyleri.Bu ise bir dediği bir dediğini tutmayan bildiğin garip bir tip. Nolur bakma arkana madem bitirdin. Kesin çıkıcak ortaya aman haa sakın kanma.

çok teşekkür ederim.
bugün arkadaşım sordu, aşıktın nasıl bitirdin diye...
hala aşığım dedim.
bir an kendi gücümü fark ettim.

nasıldı yakışıklı mıydı kıyafeti vs dedi
siyah takım elbise giymişti, beyaz gömlek siyah kravat. baya yakışıklıydı. dedim
nasıl bitirebildin o zaman diyor.
bilmiyorum ki. ilahi güç yeminle.

alllah çıkarsın içimden şu anlamadığım hissi. acı değil tam. ölmüyorum acıdan. ama düne kadar hep beklentideydim, aşıktım. şimdi nolacak... beklenti sıfır. aşk devam.

benim birkaç güne kotam dolar. gelse de affetmeyecek noktaya iyice gelirim. gerçi bugun arasa da açmayı planlamıyordum. standart iş ilişkisi ayarında tutarım diyorum. iş ilişkisi derken de birbirimizi sürekli görmüyoruz bin yılda bir, arada da mesaj, mail vs. şart değiliz yani.

dışarıdan gözle daha rahat bakıyorsunuz ben kesin gelecek diyemiyorum mesela. tamam yolumuz ayrıldı diyorum.
ama bakmayacağım bir şekilde. adamla buluşmuşuz, bana hala "yüzyüze çözeceğiz" diyor. lan yüzyüzeyiz işte...

çok karakteri gelişmemiş işte. belki bunda türk olmamasının da etkisi vardır. adam bir rahat yani. hayata karşı rahat.

Umarım çabuk unutursunuz. Ben hep şuna inanırım olacağı varsa kimse önüne geçemez ve çok hızlı ilerledi. Doğru insanı bulunca iyi o olmamış diye sevineceksiniz.

adam Türk değil mi? nereli ki?

Bugun de biraz kotu hissettim ama zamanla gececegini bilmek rahatlatiyor. Bir de elimden geleni yaptim bu his iyi. Zaten cok uzulecek bir sey yokk, gorusmemeye alismistim iki aydir. E mutlu da etmiyordu, eksiklik hissetmemeliyim
ayrılmasaydın yine üzülecektin ki zaten.. yine her fırsatta bahaneler üretecek, kaçacak falan filan. Diğer türlü her fırsatta üzülecektin, şimdi unuturken az buçuk üzülürsün daha iyi. Aramadı değilmi hiç?

Bugun de biraz kotu hissettim ama zamanla gececegini bilmek rahatlatiyor. Bir de elimden geleni yaptim bu his iyi. Zaten cok uzulecek bir sey yokk, gorusmemeye alismistim iki aydir. E mutlu da etmiyordu, eksiklik hissetmemeliyim
Ay bu duygu karışıklığından ve bununla baş etmekten o kadar nefret ediyorum ki yaa, ayrılmasaydın eğer sana garanti veririm şu halini mumla arardın. Tam olması gereken yerde kestin. Adamın gerçekten niyeti yoktu belliydi . Kendini kandırsan çok canın acırdı, kendini korudun..

yok canım hiç aramadı. düşün arkamdan falan bağrıyordu, bitmedi görüşeceğiz halledicem falan diye. bari bir kez sözünde dur da, ara reddedeyim ne bileyim :S sürekli mi değersiz hissettirir bir erkek ya.

ben sanırım gerçekten çözeriz, mutlu oluruz falan diye de umut ediyormuşum bir taraftan. hani bugün de suratım bir karış geziyorum :S keşke ilk sandığımdaki, tanıdığımdaki gibi bir adam olsaydı. aşırı kırgınım.

nasıl geçer ki aşk acısı? geçmişte yaşamıştım çok geçmişte. ama çok uzun sürede geçmişti. gene öyle olmasından korkuyorum.

Sakın bu acıyla bir adım atma olur mu? Ne istediğini bilmeyen insan olur mu ya yazıklar olsun ne hakkı var ki bunu yaşatmaya.

Yani bira kapağından yüzüğü bile gerçek bir yüzük gibi vermeye çalışmışsınız, bana son kez sarıl bir daha olmayacak demişsiniz. Bence adam değil de ayrılmasın diye siz çabalamışsınız.
Bu tavirlarinizdan dolayı sizin ayrılacağınızı ciddiye almamış bile olabilir. Çok dramatize etmişsiniz kısacası.

yok canım hiç aramadı. düşün arkamdan falan bağrıyordu, bitmedi görüşeceğiz halledicem falan diye. bari bir kez sözünde dur da, ara reddedeyim ne bileyim :S sürekli mi değersiz hissettirir bir erkek ya.
aman vallahi takılmaya bile değmez. Oyalan baska şeylerle arasın diye falanda bekleme.. bir kaç hafta sonra iyiki bitmiş diyeceksin.

TABİ TABİİ benim için zaten baya dramatikti durum ya. ben cidden aşıktım çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…