kızlar 19. sayfadaki ayrılık mesajında bahsetmiştim. ayrılırken "yarın arayacağım" vs demişti. ben beklemedim şükür o da aramadı. bekleseydim beklediğim 73. gün olacaktı ahuahuahu :)))
muhtemelen artık yalanlarını yemediğimi fark etti. açıkçası aramasını beklemiyor, istemiyordum fakat boşluğa düşmekten korktuğum için arada bir buraya güncelleme yapıyorum.
-mesela gündüzden beri kafamda bazı sözleri döndü durdu.
bizim onunla çok keyifli rakı masalarımız oluyordu. "haftaya haftasonu onu yaparız. haftaiçi sürekli buluşuruz" falan diye beni hala oyalamaya çalışıyordu ya dün.
-bazen şeyi çözemiyorum. neden bana bunu yaptığını. bunu ona da sordum.
ilişkimizin başında, "iki takılırız biter" falan diyordum o ısrarla "evlilik, aşk" diyordu. "ben seninle oynamadım, ben sana aşık oldum. ben sen bana aşık olmadığın için seninle yatmayan adamım istersen hatırla" dedi mesela.
bu laf da ağır oldu. hakikaten de öyleydi. aşık değildim en başta, ama yaklaştım ona. o zaman reddetmişti beni. bence bu da çok klas bir hareket.
-bu adam yabancı uyruklu aslında. türkiye'de büyümemiş ana dili falan başka. dün bunu da söyledi, "acaba ben farklı dilde düşünüyorum diye mi sana kendimi anlatamıyorum. ya da türk erkekleri 'aldatıyor musun' lafını çok mu basit zannediyor. diye sordu.
-ben sana ilk başta anlattım (anlatmıştı). ben iki senelik ilişkimde, beraber yaşadığım kadın tarafından kendi evimde; arkadaşımla aldatıldım. benim sana bunu yapacağımdan şüphelenmen beni tüketti dedi. benim eşim diyeceğim kadın bana bunu yapıyor, kim bana güvenir ki başka. ben o çektiğim acıyı neden bir başkasına yaşatayım vs gibi şeyler söyledi.
-"annem aramızın bozuk olduğunu bilmiyor, söylemedim" dedi. sorduğunda "görüşemiyoruz bu ara" dedim hep dedi. "onla da görüşemediğim için çok garip karşılamadı" dedi. "peki benim annem ne düşündü sence, kızını bu halde görünce? keşke anaları karıştırmasaydık" dedim. annene her şeyi anlattığını bildiğim için bana hak vereceğini tahmin ettim ben dedi. (ki hakikaten annem son ana kadar hak verdi. bugün bile annem "annannesi nasıl oldu acaba falan" diyor.
-iş mevzusu konuşuldu. "sen bana göre çok üstünsün, ama ben seninle ego tatmin etmedim. benim bir avantajım yok dil dışında". "sen ama kendini kanıtlamışsın genç yaşında başarmışsın vs gibi şeyler söyledi. ben seninle ilişkim olduğunu insanlara gururlanarak anlatıyorum" dedi.
hayırlısı olsun artık ya. birkaç gün üzülürüm gibi geliyor ama içim çok rahat. tırmaladım resmen bu ilişki olabilsin diye. tutmadı kan. baya aşıktım. ama dün karşımdaki adam, aşık olduğum adam değildi.