hala gelmedi...

Ninesi iyileşince kafaya dank eder kuzum 😊 senin için rahatlamış en önemlisi bu
ben ninenin hasta olduğuna bile inanmıyorum. hastaysa eğer allah şifa versin inşallah. ama bitik bir şeymiş. şükür ki ayıktım ya. geç oldu tabi, hep diyorum 2.5 bedelli asker bekledim ya. 72 gün nedir.

neymiş beni aramamış, anlayayım diye beklemiş falan
dedim "sen beni mi eğitiyorsun? kaç yaşındayım bir bak" dedim.
hala kızıyorum yalnız. inşallah daha kızmam da yok sayarım.

Valla senin yerine ben rahatladım sanki şu söylediklerini okuyunca 😁oh be dünya varmış.. tekmeyi yiyince bir anda ajandası boşaldı arkadaşın pazar da mi gorusemeyiz ne demek 😁 en iyisini yapmissin 👍🏻
ay inanır mısın şey dedi bana "cumartesi buluşalım gündüz kahve içelim" falan dedi. "yok ben çalışıyorum zaten yarın" dedim. "ben tam gün boşum, ofisin önüne gelirim bir görüşürüz on beş dakika olmaz mı? inemez misin? "falan dedi.

ay inanır mısın şey dedi bana "cumartesi buluşalım gündüz kahve içelim" falan dedi. "yok ben çalışıyorum zaten yarın" dedim. "ben tam gün boşum, ofisin önüne gelirim bir görüşürüz on beş dakika olmaz mı? inemez misin? "falan dedi.
Hiç şaşırmadım 👀hatta istanbuldayım geldim geliyorum demelerinde de gerçekten orda olduğundan emin misin ki bence onlar da yalan olabilir. Ya zaten bence herkes yoran kişilerden kaçmalı. Dünyaya bi kere geliyoruz zamanı böyle tipler uğruna heba etmemek lazım

Hiç şaşırmadım 👀hatta istanbuldayım geldim geliyorum demelerinde de gerçekten orda olduğundan emin misin ki bence onlar da yalan olabilir. Ya zaten bence herkes yoran kişilerden kaçmalı. Dünyaya bi kere geliyoruz zamanı böyle tipler uğruna heba etmemek lazım
ya ben sonu güzel olur vs diye direttim. gerçek aşk sandım. ama gerçek aşk insanı bu denli üzmez, saçmalatmaz. ben çevremdeki herkese rezil oldum adam bugün yarın gelecek diye.
kaderim bu adam sandım. olmadığını bugün algıladım. garip. 72 gün bekle, bir saat daha bekletmesine tahammül edeme...
istanbul hikayesi doğruydu fotoğraf falan atıyordu iş için. ama bir doğru bütün yanlışları yok etmiyor. arada bir doğruları var ispatladığım. o kadar.
bi de bugün bana yaz sonu evleniriz diye planladım ben falan diyor.
ben artık düşünmüyorum dedim. terbiyesiz ya

Doğru o da yalan olabilir

yemin ediyroum bu gücü kendimde bulabileceğime inanmıyordum. tavlanırım diye korkuyordum. o kadar net, düzgün oturdum ki karşısında. adam afalladı. yarın buluşalım mı, pazar kahvaltıya gidelim mi falan diye sürekli teklifle geldi.
İnsan başa gelince çekiyor ve altından kalkıyor
Dik duruşundan taviz verme
Kaçan kovalanir daha cok gelir peşinden :KK39:

kuzular çok önemli değil, istanbuldaymış, başka yerdeymiş.
adam beni o kadar mutsuz etmiş ki...
böyle garip döndüm eve. sıkan bir ayakkabıyı çıkarmışım gibi.
kalbimi bir şey sıkıyormuş sanki.
Kesinlikle çok haklısın iki ay dile kolay
İnsanın gözü kulağı telefonda olur çok yıpratıcı

oh bee kaç kere baktım konuya uyumadan ama geç yazınca tatlıya bağlandı sandım. Onca lafa karşılık adam baya saçmalamış. Çalışmadan gelmiş besbelli.. valla tebrik ederim seni iradeli tavrından dolayı :) ama benim bildiğim bunun şimdi 2. Perdesi daha olacak. Adam bir kaç güne yine geri döndürme çabalarına girecek, umarım başarılı olamaz, kandıramaz. Çünki baştan sona güvensiz ve tuhaf duruyor. Hakkında hayırlısı, Insallah gönlüne gore, kafana göre birisi çıkar karşına.

oh bee kaç kere baktım konuya uyumadan ama geç yazınca tatlıya bağlandı sandım. Onca lafa karşılık adam baya saçmalamış. Çalışmadan gelmiş besbelli.. valla tebrik ederim seni iradeli tavrından dolayı :) ama benim bildiğim bunun şimdi 2. Perdesi daha olacak. Adam bir kaç güne yine geri döndürme çabalarına girecek, umarım başarılı olamaz, kandıramaz. Çünki baştan sona güvensiz ve tuhaf duruyor. Hakkında hayırlısı, Insallah gönlüne gore, kafana göre birisi çıkar karşına.
Dun geceden sonra aramadi henuz ama ben de arar zorlar diye dusunuyorum. Egosuna ters bu durumlar. Bana hala dun karsisindayken ‘yaz sonu evleniriz diye dusunuyorum o zamana kadar toparlar birbirimize guvenimizi saglariz tekrar’ falan diyor. Ya karsilikli otururken mimiklerimle belli ettim ona guvenmedigimi. Boyle her anlattigini ‘hee hee’ seklinde dinledim. Umarim gozumun acildigini gormustur de sallamaz, boylece unutulur gideriz

Dun geceden sonra aramadi henuz ama ben de arar zorlar diye dusunuyorum. Egosuna ters bu durumlar. Bana hala dun karsisindayken ‘yaz sonu evleniriz diye dusunuyorum o zamana kadar toparlar birbirimize guvenimizi saglariz tekrar’ falan diyor. Ya karsilikli otururken mimiklerimle belli ettim ona guvenmedigimi. Boyle her anlattigini ‘hee hee’ seklinde dinledim. Umarim gozumun acildigini gormustur de sallamaz, boylece unutulur gideriz
adamdaki özgüvene bak :) o sadece şimdilik susuyor emin ol 2gün sonra uyanacak. Sen ayrılırken bile evlilikten bahsediyor. Nasılsa ben bunu sakinlestirir herseyi yoluna koyarım modunda :)

X