Hala elim ayağım titriyor?

Ne kadar çok yaşayan varmis, okudukça şaştım kaldım. Ben hiç rahat edemezdim böyle biriyle. Ömür boyu gece birlikte uyurken tedirginlikle mi yasayacaksiniz? Her ne haltsa bu tedavi olsun. Yanaşmazsa ayrılın gitsin

Kusura bakmayın ancak yazabildim. Uyandığında konuştuk tabi ki hiçbir şey hatırlamıyor. Çok üzüldü o da anlam veremedi neden böyle bir şey olduğuna. Bir daha asla ağzıma içki sürmem dedi. Biliyorum suçu yok ama yine de gecem berbat geçtiği için biraz çıkıştım. Haliyle bana hak verdi özür diledi şimdi o da şok içinde ikimizde şokuz. Ne saçma iş ya.

Bu arada 12 gibi uyandığı için ancak yazabildim uyanmasını bekledim korktum uyandırmaya ama uyanınca hiçbir şey olmamış gibi davranınca anladım hatırlamadığını

Sadece şok içinde misiniz yoksa kahvaltınızı yaptınız denize gittiniz bı posta sevşştiniz veya elinizde kahveniz fılan var mı

Sadece uyurgezerlik bu. Endişe etmeyin ve erkek arkadaşınızı nörolojiye ya da uyku uzmanı olan biyere gitmeye ikna edin. Çözülemeyecek bir problem değil. Zaten uyku labında bu durumu yakalayadabilirler. Ama muhtemelen alkol kolaylaştırmıştır. O anlamda dikatli olması çok önemli olur.
Bu arada 12 gibi uyandığı için ancak yazabildim uyanmasını bekledim korktum uyandırmaya ama uyanınca hiçbir şey olmamış gibi davranınca anladım hatırlamadığını

Sadece şok içinde misiniz yoksa kahvaltınızı yaptınız denize gittiniz bı posta sevşştiniz veya elinizde kahveniz fılan var mı
Ben sabaha kadar gözümü kırpmadım korkudan sabah sahilde uyudum uyanmasını bekledim az önce konuştum gerçekten vicdanınızla başbaşa bırakıp Allah’a havale ediyorum sizi. Yaşadığım kolay bir şey gibi mi geliyor size. Sevdiğiniz birinin başına dilerim böyle bir şey gelmez ama oldu da geldi siz bunları mı yapardınız. Neyse polemiğe girmeyelim kavga etmeyelim. İyi günler dilerim.

İster istemez şu an soğuk durduğum için tedirgin oldu doktora gidelim diyor istersen zaten normal bir olay değildi çünkü araştırılması gerekiyor bende . Tatili de bitirmeyi teklif ettim. Zehir oldu zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…