Hala elim ayağım titriyor?

Boşverin bitmezler ne yazık ki. Polemiğe de girmeyelim ne olur inanın hiç gerek yok.
Ya gerçekten sinir oldum ama ya. Biri cevap gelmedi diye hapci sevgilinle mutluluklar der. Şimdi de biri baska münasebetsizce konu dışı sorular sorar. Bunlar gercek hayatta da boyle mi acaba. Asiri hadsizce. Kotulugun sınırı yok. Sevgiliniz sadece basit bir uyurgezerlik yasamis. İçiniz rahat olsun. İyi tatiller dilerim.

Tatile gititm madem cosayim dedi herhal, pek alisik degilse uyurgezerlige de yatkinsa belki o tetiklemistir.
İşte klasik Türk erkeği her şey dahile gidince her haltından faydalanayım olunca sonucu. Allah kimseye yaşatmasın ama gerçekten kabus gibiydi. Herkesede ilgisi cevapları için teşekkür ederim.

Ya gerçekten sinir oldum ama ya. Biri cevap gelmedi diye hapci sevgilinle mutluluklar der. Şimdi de biri baska münasebetsizce konu dışı sorular sorar. Bunlar gercek hayatta da boyle mi acaba. Asiri hadsizce. Kotulugun sınırı yok. Sevgiliniz sadece basit bir uyurgezerlik yasamis. İçiniz rahat olsun. İyi tatiller dilerim.
Sevgilimle tatile gittiğim için muhtemelen böyle konuşuyorlar. Boşverin. Kötülüğe kötülükle karşılık vermemek lazım. Herkes gibi sizde yardımcı oldunuz sağ olun uyurgezerlik gibi duruyor doktora görünecek bakalım.

İster istemez şu an soğuk durduğum için tedirgin oldu doktora gidelim diyor istersen zaten normal bir olay değildi çünkü araştırılması gerekiyor bende . Tatili de bitirmeyi teklif ettim. Zehir oldu zaten.
İyi olmanıza sevindim. Merak etmiştim sizi. Doktora mutlaka gidin. Umarım bundan sonrası güzel olur sizin için.

Arkadaşlar iyi geceler. Erkek arkadaşımla tatildeyiz şu an, az önce uykumdan tıkırtıyla uyandım. Bir baktım erkek arkadaşım odanın bir köşesine işiyor. Neye uğradığımı şaşırdım dedim uykuda herhalde seslendim bak çişini yanlış yere yapıyorsun gel tuvalete gidelim dedim. Bir anda saçma saçma şeyler söylemeye başladı bana odadan çık demeye başladı. Yeni tanıdığım biri değil 2 senedir tanıyorum bir senedir sevgiliyiz ilk kez beraber kalmıyoruz. Kendine zarar verecek diye korktum odadan o an çıkamadım cam sehpa vardı elini keser diye. Önce sakinleştirdim yat uyu sabah konuşuruz dedim beni dinledi uyudu ama sanki yabancı biri gibiydi şimdi uyuyor ama korkuyorum ne yapacağımı şaşırdım. Uykusunda rüya gördü de anlık mı oldu ne oldu anlamadım hala elim ayağım titriyor. Bu saatte var mı akıl verecek biri. Onu böyle bırakmak istemiyorum da uyanır başına bir şey gelir diye ama korkuyorum da.
Aşkım uyurgezerlik bu. Alkol yorgunluk vs tetiklemiş olabilir. Üniversitede oda arkadaşım böyleydi gece aniden uyanır konuşurdu :) üstelik abim de çocukken böyleydi kapıyı açıp evden girmişliği vardı :) bi doktora görünmesinde fayda var. Geçmiş olsun sana da

Döndüğü anda gözüm otomatik açılıyor 😂😂 bide ben diş sıkıyordum ilk evlendigimde gıcır gıcır ses oluyormuş gece eşim üç kere uyandırmış 4 te yeteeer diye boğazıma sarılmıştı o günden beri dişte sıkmıyorum kontrollü uyuyorum onunla uyumadigim zaman bayılmış gibi uyuyorum diş gıcırdatma falan hepsini yapıyorum bizim uykularimiz savaş gibi biraz
Bu girtlak sikmayi, ben de deniyim belki kocam horlamayi keser.😐

Sevgili konu sahibi, eski bir uyurgezer olarak yaziyorum:

Eger sevgiliniz 12-13 yas civarinda olsaydi bu uyurgezerlik olurdu ama tehlikesiz uyurgezerlik ortalama ergenlik yaslariyla birlikte bitiyor yani bitmesi gerekiyor (nitekim benim bitmisti)

Uzamasi ya psikolojik ya da norolojik bir rahatsizligin temeli anlamina geliyor. Bu yasadiginiz sey uyurgezerlik, kabul. Uyurgezer insan da uyandirilmaz normalde, agresif olur ama asil sorun sevgilinizin bu yasta uyurgezer olmasi. İste bunun arastirilmasi gerekiyor

Kusura bakmayın ancak yazabildim. Uyandığında konuştuk tabi ki hiçbir şey hatırlamıyor. Çok üzüldü o da anlam veremedi neden böyle bir şey olduğuna. Bir daha asla ağzıma içki sürmem dedi. Biliyorum suçu yok ama yine de gecem berbat geçtiği için biraz çıkıştım. Haliyle bana hak verdi özür diledi şimdi o da şok içinde ikimizde şokuz. Ne saçma iş ya.
Sevindim iyi olmanıza.
Siz deyince gençliğimi hatırladım şimdi, o zamanki sevgilim de sarhoşken yatağa falan işemiş, donu monu çıkarıp arkadaş evinde öyle gezinmiş ertesi sabah sıfırdı😂

Sağlıkla alakalı bir sıkıntı olmasın, ağzıyla içmemek olsun da sebebi, neyse:)
Biraz trip, güzel akşam yemeğine unuttursun size dün geceyi.
Nolur nolmaz içkiyle de böyle oluyorsa lütfen kontrolde tutun durumu, sizinleyken dozunda müsade edin, gitmekle tehdit edin gerekirse.

İyi tatiller.

Sevgilimle tatile gittiğim için muhtemelen böyle konuşuyorlar. Boşverin. Kötülüğe kötülükle karşılık vermemek lazım. Herkes gibi sizde yardımcı oldunuz sağ olun uyurgezerlik gibi duruyor doktora görünecek bakalım.
ne alaka?
sen konuyu anlamamışsın
konuya açıp bakıyorsun ama 5 saniyeni ayırıp "kızlar detaylı anlatıcam" yazmaya tenezzül etmiyorsun
sinir olma sebebimiz buydu
muhakeme yeteneğin mi zayıf anlamadım
ne alaka yani onunla bu
alakaya maydonoz
neredeyse her sevgilimle tatile gitmişliğim var, zaten gitmeme durumunu anormal karşılayan bi insanım imkan varsa güzel bir aktivite ama
hiçbiri de şarıl şarıl işemedi, konu benim de dikkatimi çekti
sağlığından endişelenmişiz burda, iki kelime yazıp "bekleyin anlatıcam" demeyi çok görüyorsun
ayıp

saygısızlığaydı tepkimiz

kızım kötülükle ne alakası var
adam ağzıyla içemeyen görgüsüzün teki
içince sağa sola işemiş ben burda kıza üzüldüm
böyle adamlar hap da kullanır ne yapacağı belirsizde olabilir
kızın dikkatli olması lazım
her ne kadar sevmesem de canı kıymetli
kendine dikkat etmesi lazım
basit bi uyurgezerlik diyerek yumuşatma
yarın öbür gün uyurken kızın boğazını sıkarsa sen bu iç rahatlığıyla nasıl uyuyacaksın
içiniz rahat olsun muş

hiçte içi rahat falan olmasın valla

Sadece şok içinde misiniz yoksa kahvaltınızı yaptınız denize gittiniz bı posta sevşştiniz veya elinizde kahveniz fılan var mı
Ruh hastası. Şu yaptigi yoruma bak. Bir de gelmiş bana sen kendi açtığın konulara bak ve derdine yan diyor. Ne derdim varmış benim anlamadım, açtığım konularda bir absürtlük göremedim? Tek söyleyeceğim Allah senin gibi insanları ıslah etsin. Bir de anneymissin. O yetistirdigin çocuğa yazık. Mutsuzluk paçalarından akıyor belli etrafa böyle saldirdigina göre. Bana butun yorumların fiyasko diyene bak nerede ne konuşacagini bilmeyen bir insansın sen. Neye gore fiyasko diye yorumladın bilmiyorum ama cok sukur hadsiz ve münasebetsiz degilim, senin gibi alakasız bir konuda gelip milletin özeline salça olmuyorum

Sevindim iyi olmanıza.
Siz deyince gençliğimi hatırladım şimdi, o zamanki sevgilim de sarhoşken yatağa falan işemiş, donu monu çıkarıp arkadaş evinde öyle gezinmiş ertesi sabah sıfırdı😂

Sağlıkla alakalı bir sıkıntı olmasın, ağzıyla içmemek olsun da sebebi, neyse:)
Biraz trip, güzel akşam yemeğine unuttursun size dün geceyi.
Nolur nolmaz içkiyle de böyle oluyorsa lütfen kontrolde tutun durumu, sizinleyken dozunda müsade edin, gitmekle tehdit edin gerekirse.

İyi tatiller.
yahu siz nasıl adamlarla birlikte oluyorsunuz bu ne :KK70:

Ya bu işeme durumu her insanın başına hayatında bir kere gelirmiş benim uykum çok hafiftir tık sesine uyanırım ama birgün çok derin uykuda kendimi tuvalette sanıp isedim 28 yaşında bide Allahtan alez vardi
Gece isemedim de daha kotusunu yaptim ben ya. Oglum 2 yas civari, gece surekli uyaniyor diye beraber yatiyorduk. Ben kenarda yatiyordum, o dusmesin diye duvar kenarinda. Gece sersemligi, uykusuzluk, nolduysa yanimi bos sandim, cocugu aldim yanima koydum (sandim). Bi baktim hop yerde agliyor. Uyuyan cocugu yataktan attim kendi elimle ya. Allahtan yatak alcakti da bi sey olmadi cocuga. Dusundukce hem komik hem korkunc. 😅

Gece isemedim de daha kotusunu yaptim ben ya. Oglum 2 yas civari, gece surekli uyaniyor diye beraber yatiyorduk. Ben kenarda yatiyordum, o dusmesin diye duvar kenarinda. Gece sersemligi, uykusuzluk, nolduysa yanimi bos sandim, cocugu aldim yanima koydum (sandim). Bi baktim hop yerde agliyor. Uyuyan cocugu yataktan attim kendi elimle ya. Allahtan yatak alcakti da bi sey olmadi cocuga. Dusundukce hem komik hem korkunc. 😅
Hxhwjjdjdjdjdjdjjdjdjdjdj🤣🤣🤣🤣

adam ağzıyla içemeyen görgüsüzün teki
içince sağa sola işemiş ben burda kıza üzüldüm
böyle adamlar hap da kullanır ne yapacağı belirsizde olabilir
Tanımadığınız insana sabahtan beri hapçı, görgüsüz vs hakaret ediyorsunuz farkında mısınız?

Gelip sana 'kizlar müsait olunca anlaticam' diye icazet vermek zorunda mı ayrıca? Anlatmadı diye kendi dengine göre hapci bulmuşsun mutluluklar demek normal bir şey mi?
Ki sonuç olarak kız müsait olunca geldi yazdı. Hiç mi utanmadin?

X