- 19 Haziran 2013
- 1.246
- 1.158
-
- Konu Sahibi agresifkiz
sen konu sahibinin 2. üyeliği falansın belli olduTanımadığınız insana sabahtan beri hapçı, görgüsüz vs hakaret ediyorsunuz farkında mısınız?
Gelip sana 'kizlar müsait olunca anlaticam' diye icazet vermek zorunda mı ayrıca? Anlatmadı diye kendi dengine göre hapci bulmuşsun mutluluklar demek normal bir şey mi?
Ki sonuç olarak kız müsait olunca geldi yazdı. Hiç mi utanmadin?
Ben de üçüncü üyeliğim o zaman çünkü aynı seyleri düşünüyorum. Kimse dk dk size cevap vermek zorunda değil.sen konu sahibinin 2. üyeliği falansın belli oldu
Haksizlik ve hadsizlik karsisinda susmadigim icin 2.uyelik mi olmak gerekiyor. Leş gibi zihniyetiniz var.sen konu sahibinin 2. üyeliği falansın belli oldu
sana niye bu kadar dert oldu ?Ben de üçüncü üyeliğim o zaman çünkü aynı seyleri düşünüyorum. Kimse dk dk size cevap vermek zorunda değil.
eski konularını bildiğim için sana da kızamıyorumHaksizlik ve hadsizlik karsisinda susmadigim icin 2.uyelik mi olmak gerekiyor. Leş gibi zihniyetiniz var.
Demin diğer hadsiz arkadaş da eski konularımdan vurdu. Ciddi soruyorum hangi konularimdan bahsediyorsunuz? Benim açtığım konularin hiçbirinde bi dram ya da kotu bir olay yok ki. Çok şaşkınım suan. Madem böyle bir beyanda bulunuyorsun açtığım hangi konudan bahsettiğini de söylersin?eski konularını bildiğim için sana da kızamıyorum
senin de işin zor
allah büyüktür üzülme fazla
Bir de + olarak sen kendine üzül bu yaşa kadar bu leş zihniyetimle nasıl yaşadım diyeDemin diğer hadsiz arkadaş da eski konularımdan vurdu. Ciddi soruyorum hangi konularimdan bahsediyorsunuz? Benim açtığım konularin hiçbirinde bi dram ya da kotu bir olay yok ki. Çok şaşkınım suan. Madem böyle bir beyanda bulunuyorsun açtığım hangi konudan bahsettiğini de söylersin?
bak ben sana tek kötü söz söylemiyorum ama sen bana saatlerdir hakaret ediyorsunBir de + olarak sen kendine üzül bu yaşa kadar bu leş zihniyetimle nasıl yaşadım diye
Lutfen tedavi ol, ciddiyim.
Hayır, tecavüz sonucu camdan itilmiş çıktı.Olayın aslı uyurgezerlık mı cıktı
Mune Hanımı etkiletliyorsun da. Senin yorumlarını okusa eminim o da yüzüne tükürmek ister. Hala kendini savunuyorsun yazdiklarin çok korkunç olmasına rağmen.
O konuyla bu konunun ilgisi tam olarak nedir?Hayır, tecavüz sonucu camdan itilmiş çıktı.
Uyurgezer süsü verilmisO konuyla bu konunun ilgisi tam olarak nedir?
Kahzhskshjsjdkd ya çok güldümGece isemedim de daha kotusunu yaptim ben ya. Oglum 2 yas civari, gece surekli uyaniyor diye beraber yatiyorduk. Ben kenarda yatiyordum, o dusmesin diye duvar kenarinda. Gece sersemligi, uykusuzluk, nolduysa yanimi bos sandim, cocugu aldim yanima koydum (sandim). Bi baktim hop yerde agliyor. Uyuyan cocugu yataktan attim kendi elimle ya. Allahtan yatak alcakti da bi sey olmadi cocuga. Dusundukce hem komik hem korkunc.
Cizgi filmlerde ucurumda havaya 2 sn kalip sonra duser ya o geliyo gozumun onune. BxbxjxjKahzhskshjsjdkd ya çok güldüm
Bu ben işte küçükken ben evin içinde dolanmıyordum yatakta oturup hatta bağdaş kurup karşımda biri varmış gıbı muhabbet ediyordum. Sonra kendime gelip ne diyorum ben ya diyip yatıyordum. Üç kere en fazla bu durumu farketmıştım. Ama daha da küçükken kapı açıp gitmeye çalışırken annem görmüş yetişmiş. Bu bir kere olmuş tabi. Çocukken oluyormuş dediğin şeyler normalmiş.Şu an sadece rüyamda ne halt görüyorsam sesli konuşuyorum abidik gubidik. Ama stresli ve yorgun olunca diş gıcırtmamda oluyormuş. Biri dişini kırcan diyince cevap veriyorum tamam diye. Eşim arada anne baba diye bağırdığımı söyler aghkk bi sabahta o işe giderken aşkım avukatla görüş boşanmayı diye cümle kurmuşum adam beni öperken şok olmuş afhjkSevgili konu sahibi, eski bir uyurgezer olarak yaziyorum:
Eger sevgiliniz 12-13 yas civarinda olsaydi bu uyurgezerlik olurdu ama tehlikesiz uyurgezerlik ortalama ergenlik yaslariyla birlikte bitiyor yani bitmesi gerekiyor (nitekim benim bitmisti)
Uzamasi ya psikolojik ya da norolojik bir rahatsizligin temeli anlamina geliyor. Bu yasadiginiz sey uyurgezerlik, kabul. Uyurgezer insan da uyandirilmaz normalde, agresif olur ama asil sorun sevgilinizin bu yasta uyurgezer olmasi. İste bunun arastirilmasi gerekiyor
Sayiklamak normal canim o hepimizde oluyor ara sira. Uyurgezerlik bambaska bir mevzu isteBu ben işte küçükken ben evin içinde dolanmıyordum yatakta oturup hatta bağdaş kurup karşımda biri varmış gıbı muhabbet ediyordum. Sonra kendime gelip ne diyorum ben ya diyip yatıyordum. Üç kere en fazla bu durumu farketmıştım. Ama daha da küçükken kapı açıp gitmeye çalışırken annem görmüş yetişmiş. Bu bir kere olmuş tabi. Çocukken oluyormuş dediğin şeyler normalmiş.Şu an sadece rüyamda ne halt görüyorsam sesli konuşuyorum abidik gubidik. Ama stresli ve yorgun olunca diş gıcırtmamda oluyormuş. Biri dişini kırcan diyince cevap veriyorum tamam diye. Eşim arada anne baba diye bağırdığımı söyler aghkk bi sabahta o işe giderken aşkım avukatla görüş boşanmayı diye cümle kurmuş adam beni öperken şok olmuş afhjk