Hala elim ayağım titriyor?

Favori dizisi 1 saat geç fragman yayınlandı diye videonun altına senaristinden yonetmenine söven bir daha izlemeyecegim zaten b*k gibi diziydi diye yorum atan insan modeli

Favori dizisi 1 saat geç fragman yayınlandı diye videonun altına senaristinden yonetmenine söven bir daha izlemeyecegim zaten b*k gibi diziydi diye yorum atan insan modeli
hahaha ama sinir bozucu değil mi en azından kısa bi cevap verebilir yani yazıcam kızlar yaz geç ne merakta bırakıyon :)

Demek ki sadece eli ayagi titrerken burdaki uyeleri önemsiyor
Su an umrunda degiliz lobide kahve lüpletiyorlar sevgilisiyle
Berlin Hanim anlatmak istediğim tam da buydu arkadaşım
bu kızın eski konularına baktım
hep konuları açıp içini boşaltıp kaçıp gitmiş
huyu böyle belli ki
ama ayıp yaptığı
adamla kavgalıyken yazıyor
barışınca burayı umursamıyor
tamm da böyle arkadaş çevresini derdini anlatmak için kullanan insan modelleri geliyor aklıma

Benim abimde yengem hamileyken rüyasında ona saldirdiklarini görmüş kızı koruyorum diye kızın saçlarını bilinçsizce yolmustu çok üzülmüştü sonra ahahahhaahha
Bunlar normal şeyler bence uyku hali ölüm hali gibi oluyor bilincsizlik oluyor stresle birleşince farkinda olmadan yapabiliyoruz böyle şeyler

Degil. Müsait olmayabilir. Okuyup sonra cevaplamayi planliyor olabilir. Hapci sevgilinle sana mutluluklar tam dengini bulmuşsun diye yorum okumak daha sinir bozucu.
o üye bunu hep yapmış yalnız
konuları açıp kaçmak cevapsız bırakmak huyu demek ki
sana da üzüldüm zamanını ayırıp uzun uzadıya yazıyorsun
kısacık bi müsait olunca yazıcam yazmak şu konuya 5 saniye hadi bilemedin 10 saniye
bunu yapmayan insana alkış tutacak değilim

Ben olsam kasksiz uyumam bxbxbw
Döndüğü anda gözüm otomatik açılıyor bide ben diş sıkıyordum ilk evlendigimde gıcır gıcır ses oluyormuş gece eşim üç kere uyandırmış 4 te yeteeer diye boğazıma sarılmıştı o günden beri dişte sıkmıyorum kontrollü uyuyorum onunla uyumadigim zaman bayılmış gibi uyuyorum diş gıcırdatma falan hepsini yapıyorum bizim uykularimiz savaş gibi biraz

Ya nasıl normal görüyorsunuz kızlar gelip bıcaklasa öldürse yaralasa
Valla bir kez konu sahibi gibi göreyim hayatta birlikte kalamam kocam olsun isterse , anksiyete kaygı bozukluğum var mümkün değil

Anlatınca çok komik ama yaşayınca çok korkmuştum kaç sene geçti hala uyurken gardımı alıp uyuyorum
Tepkiniz cok cok komık
Bana neden vuruyorsun demek ve
Aglamak

Ya çok mınnos bence

Ben olsam bende vurmaya baslamıstım cunku noluyo be mıcarım agzına dıye

Ya nasıl normal görüyorsunuz kızlar gelip bıcaklasa öldürse yaralasa
Valla bir kez konu sahibi gibi göreyim hayatta birlikte kalamam kocam olsun isterse , anksiyete kaygı bozukluğum var mümkün değil
Bende de var ama hıc sızın gıbı dusunmedım

Bu neyin tribi neyin hıncı ya?
Tuhafsınız cidden.
Kadın otelde yani belki şuan plajda okumaya çalışıyor ama hepimiz biliriz ki ekran yansıması buna müsade etmez.
Belki adam yanında, bir fırsat girip bakıyor ama yazamıyor.
Zor bir gece geçirdi, uykulu yani okuyup düşünmek istiyor bla bla.
Neyin kendini önemsemesi bu, akıl sordu kadın cevapladık, bize borçlu mu çıktı şimdi hak sahibi mi olduk hayatında?
Güzel kafalar ha…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…