- 27 Temmuz 2023
- 245
- 576
-
- Konu Sahibi agresifkiz
Favori dizisi 1 saat geç fragman yayınlandı diye videonun altına senaristinden yonetmenine söven bir daha izlemeyecegim zaten b*k gibi diziydi diye yorum atan insan modeliçevrimiçi olup konuya cevap yazmamak neyin nesi ?
seni ciddiye alıp yazanda kabahat
hapçı sevgilinle sana mutluluklar o zaman
haplanıp haplanıp oraya buraya işeyen manyakları hayatına alıyorsan bizim sorunumuz değil
insanlar ciddiye aldı yorum yazdı
ayıptır
herkes dengi dengine sen de denginlesin işte
ben bu hareketinden bunu anlarım
kızlar boşverin insan yerine koyup cevap yazanda kabahat
Onu bende yapıyordumBende uykuda çok dönerdim. İlk evlendiğimizde eşime kolum çarptı çat diye. İkimizde sıçramıştık... Artık vurdum mu kolum mu çarptı bilmiyorumartık daha uslu uyuyorum. Ama oğlum uykusunda vuruyor bağırıyor. Bana çekti zaar...
ben de çok gergin başladım güneBugün reglimin ilk günü ve aynı böyleyim.
hahaha ama sinir bozucu değil mi en azından kısa bi cevap verebilir yani yazıcam kızlar yaz geç ne merakta bırakıyon :)Favori dizisi 1 saat geç fragman yayınlandı diye videonun altına senaristinden yonetmenine söven bir daha izlemeyecegim zaten b*k gibi diziydi diye yorum atan insan modeli
Degil. Müsait olmayabilir. Okuyup sonra cevaplamayi planliyor olabilir. Hapci sevgilinle sana mutluluklar tam dengini bulmuşsun diye yorum okumak daha sinir bozucu.sinir bozucu değil mi
Demek ki sadece eli ayagi titrerken burdaki uyeleri önemsiyor
Su an umrunda degiliz lobide kahve lüpletiyorlar sevgilisiyle
Bunlar normal şeyler bence uyku hali ölüm hali gibi oluyor bilincsizlik oluyor stresle birleşince farkinda olmadan yapabiliyoruz böyle şeylerBenim abimde yengem hamileyken rüyasında ona saldirdiklarini görmüş kızı koruyorum diye kızın saçlarını bilinçsizce yolmustu çok üzülmüştü sonra ahahahhaahha
o üye bunu hep yapmış yalnızDegil. Müsait olmayabilir. Okuyup sonra cevaplamayi planliyor olabilir. Hapci sevgilinle sana mutluluklar tam dengini bulmuşsun diye yorum okumak daha sinir bozucu.
ayıp edildiği zaman susmak tarzım değildirSana noluyo, sen nıye boyle gerildin sampıyon
Döndüğü anda gözüm otomatik açılıyorBen olsam kasksiz uyumam bxbxbw
tam da böyle düşünüyorumDemek ki sadece eli ayagi titrerken burdaki uyeleri önemsiyor
Su an umrunda degiliz lobide kahve lüpletiyorlar sevgilisiyle
Tepkiniz cok cok komıkAnlatınca çok komik ama yaşayınca çok korkmuştum kaç sene geçti hala uyurken gardımı alıp uyuyorum
Soylemıyo nıyeyseKonuştunuz mu?
Bende de var ama hıc sızın gıbı dusunmedımYa nasıl normal görüyorsunuz kızlar gelip bıcaklasa öldürse yaralasa
Valla bir kez konu sahibi gibi göreyim hayatta birlikte kalamam kocam olsun isterse , anksiyete kaygı bozukluğum var mümkün değil
Bu neyin tribi neyin hıncı ya?çevrimiçi olup konuya cevap yazmamak neyin nesi ?
seni ciddiye alıp yazanda kabahat
hapçı sevgilinle sana mutluluklar o zaman
haplanıp haplanıp oraya buraya işeyen manyakları hayatına alıyorsan bizim sorunumuz değil
insanlar ciddiye aldı yorum yazdı
ayıptır
herkes dengi dengine sen de denginlesin işte
ben bu hareketinden bunu anlarım
kızlar boşverin insan yerine koyup cevap yazanda kabahat
Yüreğim ağzıma gelir vallaBende de var ama hıc sızın gıbı dusunmedım
Düğün sonrası yemeği arkadaşlarına kilitleyen bir gelinin konusu var burada :d siz o konuya hiç bakmayın o zaman kaç haftadır eğlenceye gitti mi gitmedi mi sorup duruyoruz :dben de çok gergin başladım güne