• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haksızlık mı ediyorum?

o kadar da değil daha yeni evlisiniz bir şans vermek lazım zamanla herşey rayına oturup

karşılıklı hatalar düzeltilebilir.
Eşim ilk geldiği gün kız kardeşi mesaj attı neden oraya gitmemiş neden benim yanıma gelmiş diye. Tek görmek istiyormuş abisini benimle gelsin istemiyormuş. Ki hiç bir sorunumuz yoktu ameliyat oldu ben gittim başında bekledim. Çok üzüldüm ve şaşırdım. Sonra gitmek istemedim konuşmak istemedim. Konuşmak istemedim diye sevgili görümcem bana daha çok küstü. Herkese çay koymak bana koymamak gibi terbiyesizlikler yaptı. Hiçbir şey yapmadığım halde. Velhasıl o 15 gün çok yıprandım. Hem zorla gittim, geldiler. Hem de saygısızlık gördüm 18 yaşında çocuktan. Şimdi de onlar oradayken gel gel diye eşim baskı yapınca. Boşanasım geliyor.

Sen kesinlikle haklısın,
ama yılbaşı kendi anneni neden götürüyorsun o kısmı anlamadım o_O

bende anlamamıştım da eşinin annesi vs de orda olduğu ve onlarla eşi işte olduğu zamanlarda yalnız kalmak istemediği için götürüyormuş..

konu sahibi bu uzaklık yüzünden evliliğinizi tam oturtamamışsınız ama bu sebepten boşanmayı aklınıza getirmeyin.. ne kadar daha sürecek bu uzaklık..

bende anlamamıştım da eşinin annesi vs de orda olduğu ve onlarla eşi işte olduğu zamanlarda yalnız kalmak istemediği için götürüyormuş..
.

evet sonradan okudum bende,

Konu sahibi,
ben olsam o curcunaya hiç girmem, annemle otururum evimde yılbaşına sakin sakin girerim :)
Orada o kalabalıkta eşinle zaten vakit geçiremiceksin.
anca hizmet edersin.

Eşim ilk geldiği gün kız kardeşi mesaj attı neden oraya gitmemiş neden benim yanıma gelmiş diye. Tek görmek istiyormuş abisini benimle gelsin istemiyormuş. Ki hiç bir sorunumuz yoktu ameliyat oldu ben gittim başında bekledim. Çok üzüldüm ve şaşırdım. Sonra gitmek istemedim konuşmak istemedim. Konuşmak istemedim diye sevgili görümcem bana daha çok küstü. Herkese çay koymak bana koymamak gibi terbiyesizlikler yaptı. Hiçbir şey yapmadığım halde. Velhasıl o 15 gün çok yıprandım. Hem zorla gittim, geldiler. Hem de saygısızlık gördüm 18 yaşında çocuktan. Şimdi de onlar oradayken gel gel diye eşim baskı yapınca. Boşanasım geliyor.
sonuna kadar haklısın da hani daha çok yeni evlisiniz ya adapte olup düzelmesi için bir şans ver ,baktın düzelmiyor ondan sonrası boşanmak şart zaten.

Siz neden bu kadar ılımlısınız? Baksanıza olan size oluyor, bide saygısızlık görüyorsunuz. Manyak mı o kız kardeş?
Benim de abim var, diyecem ki tek gel, birde eşine mesaj atacağım. Amanın ne haddime?
Fazla mı sessiz kaldınız acaba? Boşanmayı düşünmeyin, girecek düzene elbet ama bu sizin ve eşinizin elinde.

konu sahibi bu uzaklık yüzünden evliliğinizi tam oturtamamışsınız ama bu sebepten boşanmayı aklınıza getirmeyin.. ne kadar daha sürecek bu uzaklık..
Mayıs ayında tayini çıkarsa Ağustos ayında yanıma gelebilecek daha çok var yani :)

Allah Allah...
İlginçmiş...
Ben bilemedim o zaman kusura bakma.
Estağfurullah ne kusuru :) Nişanlılık dahil 2 yil tayini çıksın diye bekledik evlenmedik ançak evlenirseniz göndeririz dediler hala bekliyoruz. Suriyeli göçmenler dolayısıyla elemana ihtiyacın olduğu bir bölgede sürgün yeri gibi bir şey :/

Mayıs ayında tayini çıkarsa Ağustos ayında yanıma gelebilecek daha çok var yani :)

anladım ama maalesef evliliğinizin nasıl olduğunu ancak birlikte yaşamaya başladıktan sonra değerlendirebilirsiniz.. şu an vereceğiniz kararlar sağlıklı olmaz..

eşinize açık açık yılbaşını başbaşa geçirmek istediğinizi onlar ordayken bir özeliniz kalmadığını vs söyleyin.. onlar dönsün siz gidin..

Bir de bu erkek ailelerinin incileri hakikaten çok çabuk dökülüyor galiba,
Eş burada annesine, kız kardeşine
geldiği zamanlar da şakayla karışık bile, bırakın da eşimle biraz hasret gidereyim dese olay falan kalmayacak ortada.
Ama diyemez, çünkü kırılırlar.
Sen eşinin söyleyemediklerini söylemekten çekinme bence.

Siz neden bu kadar ılımlısınız? Baksanıza olan size oluyor, bide saygısızlık görüyorsunuz. Manyak mı o kız kardeş?
Benim de abim var, diyecem ki tek gel, birde eşine mesaj atacağım. Amanın ne haddime?
Fazla mı sessiz kaldınız acaba? Boşanmayı düşünmeyin, girecek düzene elbet ama bu sizin ve eşinizin elinde.
Ben kavga etmeyi beceremiyorum çünkü kavga edersem bir daha yüzlerine bakamam. Kızla zaten hiç konuşmuyorum. Hatasını anlamış sözde bana hediye almış özür dileyecekmis beni çok seviyormuş... eşim kardeşine annesine babasına bu konu nedeniyle demediğini bırakmadı ama kız kimseyi dinlemedi. Annemin babamın bir suçu yok onlara ceza verme onları da dinlemiyor gel dedi ben de gittim. Gitmedigim zaman da onlar geldiler.

ilk yorumunuzda emin olamamıştım ancak bu yorumunuzda son derece haklısınız. ne demek önce size gelmiş diye triplenmek. eşinizin haddini bildirmesi gerekirmiş fesat görümceye.

Keşke çay koymadığında vs . çıkıp evinize gitseydiniz .:KK12:

anladım ama maalesef evliliğinizin nasıl olduğunu ancak birlikte yaşamaya başladıktan sonra değerlendirebilirsiniz.. şu an vereceğiniz kararlar sağlıklı olmaz..

eşinize açık açık yılbaşını başbaşa geçirmek istediğinizi onlar ordayken bir özeliniz kalmadığını vs söyleyin.. onlar dönsün siz gidin..
Gidin dedi annesine annesi küstü :) Git deyip de görmeyene ne yapmak lazım. Odanız ayrı biz ne yapıyoruz size diyormuş bizi mi istemiyor diyormuş. Gidersem annemi de götüreceğim madem öyle onlar da rahat edemesin :)

İyi de mazallah herdaim panayır gibi insan eşine sarılmak ister yada ne bileyim evde rahat rahat gezmek ister.Bu şekilde ne evli olduğunu anlarsın ne de başka bir şey resmen iyi çullanmışlar.

Zaten tek kalamıyorsunuz yılbaşını bari tek geçirin,
Şimdide anneniz eklendi gene yanlız kalamıcaksınız,
Ailelerden uzak şöyle bir oh diyemiyorsunuz,
Bari yılbaşına özel diyiverin eşinize yanınızda kimse olmasın herkes evine gitsin yani,

Gidin dedi annesine annesi küstü :) Git deyip de görmeyene ne yapmak lazım. Odanız ayrı biz ne yapıyoruz size diyormuş bizi mi istemiyor diyormuş. Gidersem annemi de götüreceğim madem öyle onlar da rahat edemesin :)

o zaman siz arayın anne ben yılbaşı için gelicem eşimle yalnız olmak istiyorum siz ben döndükten sonra tekrar gidersiniz diyin açık açık.. sanırım başka bir şekilde anlama ihtimalleri yok..

Ayrılığı hemen düşünmen çok yanlış. Yeni evlisiniz zamanla her şey rayına oturacak. Eşin ailesine söyleyemiyorsa, sen kavga etmeden, kırmadan güzel güzel annesine beklentilerini söyleyebilirsin. Sessiz kalıp kendini yiyip bitireceğine içindekileri söyle kayıvalide ona göre davranır bundan sonra.Dobra dobra konuşursan, seni öyle tanırlar.Bundan sonra daha dikkatli olurlar, seni yüze çıkartmamak için. Sessiz kalıp, utanırsan haksız davranışlara, düşüncesiz davranışlara devam ederler. Evlilikde biraz cabbar olacaksın, kendini ezdirmeyeceksin. Üzülme, evliliğin ilk yıllarında olur böyle şeyler.Zamanla her şey düzelir. İki tarafta birbirini tanıdıkca düzen ona göre kurulur.

Back