- 15 Haziran 2022
- 826
- 752
-
- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
Ya zaten bende bunu söylüyorum yazımı okuduysanız ama insanın yanında 2 saatlik uykuyla hiçbir desteği olmayınca böyle hissediyor bi yardıma ihtiyacı oluyorKadını rahat bırakın ya. Sizde ablanızda kendi sorumluluğunu alamayacaksaydınız çocuk yapmasaydınız.
Kadın yıllarca kendi çocuklarına bakmış büyütmüş, şimdi de neden sizin çocuklarınız için kendini heba ediyor ?
Ayrıca 6 aydır da bebeğime bakıyorum ne demek bakamayacaksanız yapmasaydınKadını rahat bırakın ya. Sizde ablanızda kendi sorumluluğunu alamayacaksaydınız çocuk yapmasaydınız.
Kadın yıllarca kendi çocuklarına bakmış büyütmüş, şimdi de neden sizin çocuklarınız için kendini heba ediyor ?
Doğru sürekli baksınlar demiyorum da hiçbir desteğim yok kimsem yok etrafıma bakıyorum herkesin bi yardım aldığı birisi bi dostu annesi akrabası var bende o da yok tükenmiş hissediyorumSizin zor baktığınız bir bebeğe yaşlı insanlar nasıl baksınlar?
Kıyasa girmeyin zaten. O zaman şartlar öyledir bugün böyledir.
Herkes kendi bebeğine kendi bakmalı. Ben de oğlumu çok zor büyüttüm. Bir de altmış yaşından sonra torun bakmak istemiyorum açıkçası.
Destek istemek hakkınız tabii. Ama gelmiyorsa da yapacak şey düzeninizi baştan değiştirmek. Kendinize göre bir düzen bulmak. Kimseyi zorlamak bir çözüm değil.Doğru sürekli baksınlar demiyorum da hiçbir desteğim yok kimsem yok etrafıma bakıyorum herkesin bi yardım aldığı birisi bi dostu annesi akrabası var bende o da yok tükenmiş hissediyorum
Haftada 2 3 gün geliyormus zaten , hergün mü gelmesini istiyorsunuz. Ayrica bende 2 tane çocuk büyütüyorum küçügü 4 aylık ama kimseden beklenti içine girmiyorum eşim dışında.Ya zaten bende bunu söylüyorum yazımı okuduysanız ama insanın yanında 2 saatlik uykuyla hiçbir desteği olmayınca böyle hissediyor bi yardıma ihtiyacı oluyor
Kendinize başka çözümler bulmalısınız.Sanırım linç gelecek konuya şimdiden açtığıma pişman oldum bunlar sadece hislerim kimseyi birşeye zorlamıyorum kimseye de birşey anlatmıyorum kendimce yaşıyorum işte bu tükenmişliği