- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.443
- Konu Sahibi raggiodisole
Aman ağzımızın tadı bozulmasın diye diye kendinden tavizler vermeye devam edersen eşin ruhunu sömürür emin ol.Dozajı da gitgide arttırır bir dur demezsen.Küserse küssün.Sen en güzel zamanlarımız böyle küs mü geçecek diye dertlenip ona adımlar atarken o neden senin kadar umursamıyor bu ilişkiyi? Çünkü senin ona adım atmana gönül almana haklıysan da özür dilemene alışmış.Böyle giderse bi' 5 yıl sonra ne hale geldim ben dersin , emin ol.Kaç yaşındasın? Toy geldin bana açıkçası.Ev fikri kafamızda hep vardı ama en az 2 sene kendimizi toparlayalım diyorduk. Eşim ev yapılacağını öğrenince alalım dedi. Para yönetimi konusunda kendimi zayıf olarak görmüyorum ama aceleci ve karısını dinlemeyen bir eşe söz geçirmenin, almayalım biraz bekleyelim demenin ne kadar zor olduğunu biliyorum.
Size saçma gelen kitap bakma düşüncesine değinecek olursam, kitap kitaptır ve her ne tür olursa olsun okunmalıdır diye düşünüyorum ben :)
Evet, 30 kilo aldı. Bir süre evden yemek götürdü, spora gitti 12 kilo kadar verdi sonra verdiklerini kat kat geri aldı. Ben kilo veririm rahat bırak diyor sürekli. Sağlığı için endişelendiğimi anlamıyor ki daha 29 yaşında. Ben her zaman bin kere düşünüyorum aman ihtiyacımız yoksa kalsın masraf olmasın diye ama eşim hiç böyle değil. 1 kalıp peynir yerine 3 kalıp alır mesela. Bu 3 kalıbı da sadece kendisi yer. Aklımdan geçti kitapları almak ama o an "aman ağzımızın tadı bozulmasın" diye düşünüp almadım. Keşke alsaydım. Evde huzursuzluk olsun istemiyorum ben, küsmesin, muhabbetimiz olsun istiyorum ama böyle de içim içimi yiyor işte.