Haklı Mıyım? Haksız Mı? Ben Mi Çok Abartıyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
40 bin TL verdi diye canından can giden insanın sanmıyorum öyle büyük kalem ihtiyaçlar için elini cebine attığını. Maddenin doğasına ters.

Her şey oyuncak olmuş zaten, araba üstünüze olmadı diye yüzgöz olmuşsunuz, 40 bin tl para aranızda dolansa çok mu?

Siz ne yaptiginizi farkina Varin tek derdiniz imkanlari kaybetmemek adamin uzuntusu fln umrunuzda degil hala zoruma gidiyo diyorsunuz siz bosanma derken zoruna gitmedi mi yahu?

Resmen adami yiyemedim diye kavga çıkarmışsın.
Kralicesin vallah.
Bir insan nasil kendi topuğuna sıkar öğrenmiş olduk.
Ben eşinin yerinde olsam bundan sonra 50/50 yapar o arabayida satardim.

Beğendiğin arabayi kendin çek altina. Üstüne yap, içine boncuk tak.
Aşiri paragöz bir kadınsın Aşırı.

Yani tamamen sussun otursun araba hediye edilmis iste yav

Cok dogru bir noktaya barnak basmissiniz, bosaninca ortak olacak bir seyi tumden karsilayip hibe etmis konu sahibi de hayla mal kaciriyorsun diyor,pes.
Evet hediye yani,aldıği parayı bile geri vermiş,hediye almış aslında ondan 5 kuruş almadan.
Evlilikte ben bunlara takılmam ki ben almışım o almış,nihayetinde ikimizin olur sonunda.

40 bin TL verdi diye canından can giden insanın sanmıyorum öyle büyük kalem ihtiyaçlar için elini cebine attığını. Maddenin doğasına ters.
Erkeğin maddi sorumluluğu aldığı evlilikler benim etrafımda var buna şaşıranlar olmuş mesela. Bu düşünce de bir adama da böyle para hesabı yapmazsın yani hem de boşanma içerikli. 40 bine içi gitmiş, araba istiyorum demiş ama kendini hiç öne atıp birikimden, ne model istediğinden bahsetmemiş. Sonra yok ben bana sormadı diye kırıldım. Yemez aklı başında kimse bu saçmalığı.
Adam ailesi dolduruyor diye bile düşünmüştür. Mesele oradaki davranışlardan paraya geçmiş çünkü.

Evet hediye yani,aldıği parayı bile geri vermiş,hediye almış aslında ondan 5 kuruş almadan.
Evlilikte ben bunlara takılmam ki ben almışım o almış,nihayetinde ikimizin olur sonunda.
40 bini geri iade etmesi de süper karizma bi haraket!

Siz ne yaptiginizi farkina Varin tek derdiniz imkanlari kaybetmemek adamin uzuntusu fln umrunuzda degil hala zoruma gidiyo diyorsunuz siz bosanma derken zoruna gitmedi mi yahu?

7 yıllık evlilik. Kim ister bunun biranda bitmesini? gerçekten mantıklı geliyor mu? Evet biranlık sinirle bazı sözler çıktı. hangimiz yapmıyoruz ki bunu hangimiz bazen çenemizi tutmamız gerekirken bunu bildiğimiz halde tutuyoruz. Hemcinslerimden bir akıl almak fikir danışmak istedim. konu tamamen para konusuna döndü. para pul değil şuan mesele. kırılan bir eş, koca. ben nasıl eskisi gibi olabilirim derdindeyim para değil

Eve hiç bir katkınız yok, siz kendi kazancınızı ne yapıyorsunuz? Madem kendi üzerinize olsun istediniz bunca zaman neden siz kendi paranızla almadınız arabayı?

Eşinize üzüldüm, tüm masrafları karşılıyor, sizden tek kuruş talebi yok, birde size sıfır araba alıyor ama karşılığında gördüğü, nankörlük.

Okumuş çalışan kadınsınız, evlilik içinde alınan malların ortak olduğunu bilmeniz lazım. Ha sizin üstünüze ha eşinizin ne farkediyor?

Eşinizin sessizliği konusunda da haksızsınız. Adamın karakteri bu. Evlenmeseydiniz.

Yani dibine kadar haksızsınız.

Yani tamamen sussun otursun araba hediye edilmis iste yav
arkadaşım - Benim bahsettiğim şekildeyse hediye olmuyor :) Şuan tamamen konu sahibinden bağımsız konuşuyorum. Evlilik içinde karı kocadan yalnız biri tamamen maddi bir yük altında girdiyse ( araba ev arsa satın alımı gibi), boşanma durumunda tüm mal varlığı ortaklaşa paylaşılmıyor durumu var. Yani adam burada herşeyi kendi satın alıp - sonrasında boşanma halinde kadına vermek zorunda kalacak diye bir durum yok

Yarın ne olacağı da belli olmaz ki, belki büyük kalemlerin ödemesini yapmak zorunda kalacağı günler de gelecek konu sahibinin. O zaman napacak. Araba için o boşanma lafı ağza alınıyorsa, ben bu saatten sonra adam mı beslicem der çeker gider konu sahibi.

Mesele tamda para pul, mal mülk meselesi. Kimseyi kandırmaya çalışmayın

Yapmayin tek paniginiz eskisi gibi olmayacak olmaso her Satirdan bu okunuyor her satirdan
Kimse araba hediyesi karsisinda ustume yapmadin diye cemkirmez kimse 2 tane hazir ev ve araba ile hayata baslayip bosansak derdine dusmez bu surecte sizde rahatlikla ev alabilirdiniz ama yapmamissiniz
Yaptiginiz cok cirkin hala kabul ettirme derdindesiniz
Sessizlik tartismasi bile cok cirkin onu bile adama kac kere soylemissiniz ustune bu olay - evlilik bu degil ztn

Birde dusunmeniz normal soylemeniz yanlis gibi yazmayin kabul edin artik dunyaniz degisti ama bosanir ama devam eder yeni sayfaya gecmissiniz

Ayrıca, bana danışmadi ve bu sebepten kırıldım demişsiniz.

Şimdi, normalde (ben ve çevremdeki her kadin), araba konusu açıldığı saniye zaten hangi markayi ve rengi beğendiğimizi söylüyoruz.

Senin eşinle hiç konuşmamiş olman bana inandırıcı gelmedi.

Bende yakın zamanda kendime yeni bir araba almak istiyorum. Beğendiğim model her yanimizdan geçmesinde eşime...ahhh işte bunu istiyorum vs diye söylüyorum yani.

Bu adam Fiat 500 beğenen kadina gidip Audi Q8 almamıştır.
Senin zevkinize uygun veyada zaten istediğin modeli almıştır diye düşünüyorum.

Evet bunu inkar etmiyorum ki. Tek paniğim eskisi gibi olmayacak olması. Biranlık sinirle söylenen söz yüzünden 7 yıllık gül gibi evliliğim neden zarar görsün? Bunu inkar etmiyorum ki.

Onu anladim da bu sekilde hesapları sevmiyorum yahu, hediye mi hediye, bitti benim icin, o sekil düşünüyorum. Bosanma durumunda ne olur ne olmaz orasi ayri, hediye almisken taaa oralari düşünüp boşanmaya getirmis konu sahibi mesela

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…