Haklı Mıyım? Haksız Mı? Ben Mi Çok Abartıyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen de böyle insana çemkirdin öyle mi ? Seni iki kere boşardım ben.

Adam Yönetici pozisyonundaymış, bir memurun 2-3 katından fazla kazanma durumu var.Öncesinde evleri, arabası, birikimi olduğunu varsayarsak, çocukta yok, evin giderlerini karşılamak kendini için çok büyük bir şey olmayabilir. Fikri de bu yönde olduğu için bana anlaşılır geldi.

Narsist mi?
Ben sayfayi kapatip hayatima bakarim siz derdinize yanin bence. Her sey gider 5 kurus kalmaz ama huzur veren adam kaybetmenin acisi yada bulabilmek hic birseye degisilmez

Son zamanlarda siteye sadece çoklu üyelik fark edince yazmaya başladım ama bunu da yazmasam olmazdı. Başka fark eden oldu mu bilmiyorum ama bu üye büyük ihtimal B begonvil00 ile aynı kişi

Yazılımcı yönetici koca, iki tane ev ve kocasını ailemle muhabbet etmiyo diye darlaması detaylarından fark ettim. Hala bir gelişme olmamış. Eskiden de adamı bacanağıyla muhabbet etmiyo diye darlıyordu

Eğer gerçekten bu şekilde bir mentaliteye sahipse eşiniz - öyle olduğunu varsayıyorum bu durumda - sizin ondan mal kaçırmasını beklemeniz ve onu suçlayıcı konuşmanız doğru olmamış. Bu durumda eşinize söz hakkı doğar ve siz haksız sayılırsınız. Nacizane önerim - eşinizin niyetinden şüpheniz yoksa eğer bu tavrı devam ettirmeyin, maddi anlamda sizi koşulsuz destekleyen bir eşin olması çok değerli. Sizin sorumluluk alıp, hatanızı kabul ederek özür dilemeniz ve çift olarak bu konuya netlik kazanrdırmanız gerekir ki ilerde tekrar sorun olarak karşınıza gelmesin

Bu yazim tarzi, hikayelendirirken başliklara bolme, dikkatli ve ozenli yazma cabasi.

Ben daha once baska bir uye adıyla buna benzer bir konu okudum sanki?
Acaba memur olduğum için sürekli resmi yazışma yaptığım için olabilir mi?
Herşeyi bilen sizlerin bunu da bilmesini beklerdim.

Su durumda eve katki yok her maddi masraf adamdan cikiyorsa adam 5 kurus vermez gibi duruyor puruzsuz giden bir evlilik mahkeme de solugu alacak ibretlik konu

Az bucuk anladim gibi

Adamin sessizligi akil edememe ile karistirilmis ama gayet te akli fikri var gibi hareket ediyor helal olsun

Tamam simdi oldu bende hatirladim

Adamın kendi halindeliğine takmış olmanız çok saçma, burada büyük hatanız var. Bu kavgaya mal mülk meselesini karıştırmanız daha büyük hata. Şimdiye kadar kimin üzerime olduğuna takılmamılsınız da sürpriz yapmak için aldığı arabaya mı takıldınız. Size rahat batıyor hissi verdi bu işler bana. Normal bir zamanda daha mantıklı gerekçelerle mal edinme meselesini söyleyebilirdiniz. Bu iş nasıl toparlanır, kimin öfkesi nasıl geçer bilemiyorum ama haklı olabilecekken haksız duruma düşmüşsünüz.

Bu konu aklı selim bir zamanda açılırsa ona çok fazla eşi tarafından dolandırılan kadın paylaşımı okuduğunuzu ve bunların sizi sarstığını, kendinizi güvende hissetme ihtiyacı duyduğunuz için durumun sizi kırdığını anlatın. Ben bu hisleri taşıdığınızı düşünüyorum.

Bu tip kadınların standart taktigi.
Böyle youtube dan kattıkları manupulatif taktiklerle işlerini baya yürütüyorlar.
Adam koskoca yeni arabayi aldi ama hanim "cit kirildi" diye ne teşekkür nede yüzü güldü.
Normalde adam, cit kırıldım aplayi mutlu etmek için 3 takla fazla atardi ama bu sefer maymun gözünü açmış. Adam topuklamiş.

ahahah inanılır gibi değilsiniz nereden hatırladınız da buldunuz bu kadar detayı Maşallahınız var gerçekten

Herkese yorumları için teşekkür ederim. Sert ve aşağılayıcı yorum yapanlar hariç.

Bu konu sayesinde avukat bir arkadaş ile konuştuk. Ne yazık ki bunca yorumun içerisinde verilmeyen mantıklı önerileri kendisi verdi.

Eşim ile görüşerek, gerekirse mal ayrılığı rejimi imzalayabileceğimi yani istediği takdirde mal paylaşımı imzalayacağımı söyleyeceğim. Yani derdimin para pul mal mülk olmadığını anlaması için bunu önereceğim. Ve kırdığım için söylediğim saçma sapan şeyler için kendisinden özür dileyerek bir daha olmayacağını taahhüt edeceğim.

Fikir bildiren, anlamaya çalışan herkese teşekkür ederim. Bu fikri bana veren Avukat arkadaşa ayrıca teşekkür ederim. Aradığım cevap buydu ve buldum.

Rapor ettim de cevap gelmeden bişey demedim. Ama o anladı anladığımı, ailesi hakkındaki sorularımı ustaca geçiştirdi. Ailesi bu adamın kat be kat altında çünkü her anlamda.

Bunu kendiniz aklınıza getiremedinizmi??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…