Yanlış anlaşılıyorum
1. Boşanmak istediğim için böyle konu açmadım.
2. Eşimi asla kimseyle kıyaslamıyorum. Konu oraya kaymaya başladı. Asla aileme karşı eşimi kötülemedim. bunu zaten yapmam. Ne olursa olsun rahatsız olduğum konuyu kendisiyle konuşurum ki zaten bunu konuştuğumuz için böyle tartışma yaşandı.
3. Bazıları demiş işte eniştelerinle kıyaslıyorsun falan. öyle bir durum yok yani asla kıyaslama yada rekabet gibi duruma sokmadım sokmam kimseye de tabi ki eşimi ezdirmem.
4. Araba aldığı için memnuniyetsizim demiyorum. Ama en azından bir sorabilirdi belki kullanamayacağım için daha küçük model bi araba isteyecektim belki benimde istediğim bir model vardı. Bunu anlatmaya çalışıyorum.
5. para konusunda herkes bana yüklenmiş eve katkın olsaydı diye. Tamam bunu bende isterdim ama eşim kendisi evlendiğimizde bu evin giderleri bana ait, kendi parana asla karışmam, tasarrufu sana aittir dedi ve ben bu sözün üzerine nasıl karışabilirdim?
6. Herkes yine sen birikim yapmıyomusun gibisinden sorular sormuş tabi ki yapıyorum. Tabi ki iki gün sonra maddi ihtiyacımız olsa çıkarıp vercem paramı. Bunu kıskandığım falan yok ki