Haklı Mıyım? Haksız Mı? Ben Mi Çok Abartıyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
büyük ayıp etmişsiniz. Sizin iki ev bir arabada ne katkınız oldu ki üzerinize yapıcak daha evlenmeden önce aldığı malları sizin üzerinize neden yapsın? belki evlenme durumu olmayacak bir şey olacak emekle alıınyor bu evler arabalar siz zorluğunu çekip almadığınız için ne olucak diyebilirsiniz ama kolay değil elbette onları kaybetmek istemeyecek. Bir tane arabaya 40 bin destek olmuşsunuz buraya onu yazıyorsunuz ayıp eşiniz bu geri de vermiş bide adam. çok saçma sapan dertleriniz var adama acıdım

Iyyy eşinizin yerinde olsam sizden 100 kez boşanmıştım şimdiye kadar. Adamın karakteri ortamlarda konuşkan olmak değil. Beğenmiyorsanız buyrun kapı orada yani. Ayrıca adam sizden tek kuruş para almadan size sıfır araba alıyor(büyük ihtimalle sizin istediğiniz marka) ondan bile trip atma bahanesi çıkarabiliyorsunuz. Gerçekten şaka gibisiniz. Evlenirken aksini iddia eden bir evlilik sözleşmesi imzalatmadıysa size boşanıldığında evlilikte alınan mallar ortak olarak paylaştırılıyor

O hangi üyelik onu bilmiyorum.

Yani adam aldatıyor muymuş. Ben mi yanlış anladım.
eğer gordion üyesiyle aynı kişiyse (yaş, meslek, maddi imkanlar, üslup her şey aynı) evet eşi tarafından sürekli aldatılıyor ve kendisi de biliyor ve kabulleniyor bunu.

Begonvildeyken de böyle salağa yatıyordun. İstediğiniz gibi yönetimi şikayet edin armut gibi kalacaksınız diyordun o gün bugündür banlısın.

Ben her şey eşit bölünüyor sanıyodum o da yokmuş bu tarz durumlarda. Adamın hiçbir zararı olmaz ki, mal paylaşsa nolur paylaşmasa nolur gerçekten.

Hayir ya mantik cercevesinde neyin esitligi neredeyse borclu cikacak haberi yok
Adam icin en ihtimal bu oradan yaklasip kandirmaya calisacak ama zor yani adamin tarzi bu degil ztn aklinda bunlarla ilgili plan yokmus olene kdr birliktelik dusunen insana mal rejimi denir mi kufur gibi

bu olayın üstüne mal ayrımı sözleşmesi getirmeniz bence daha da saçma. Zaten tamamen size ait bir mal yok ki, eşinizin kendi mal varlığı var onda da sizin hakkınız yok. Benim üstüme bir şey yapmadın diye kavga çıkarıp üstüne de mal ayrımı yapan siz olursanız eşiniz tamamen kopar bence. Demek ki kendi bir şey alsa benimle paylaşmak istemiyor diye düşünebilir.

12 sayfa oldu ama anlatamiyoruz ki yaz bacim cevire cevire yazalim bir umut

HAKSIZSINIZ eşnizde yerden göğe kadar haklı adam süpriz yapmak istemiş son anda 40 bn tl yyetişmemiş sizden alıp geri vermiş.
Madem 7 yıldır kendi maaşınızla birikim yapıyorsunuz neden kendiniz almadınız araç adam eve bakmış zaten bunca yıl siz maaşlarınızı ne yaptınız hemen senin üzerine benim üzerime demişsiniz ama zaten öncesinden alınmış şeyler sizin söz hakkınız yok kazancınız yok içinde senin üzeine bunca mal var arabayı niye bana yapmadın demeniz için diğer mallarında evlilik birliği içnde alınması lazımdı ki o zaman size hak verebilirdim.
Boşanma olsa merak etme adam gene de sana o arabayı verir eşiniz çok sakin olumlu biri gibi hissettim ayerıca toplum içinde sessiz filan diye sırf kendinize hak verilsin de adamın üstüne gidebileyim diye bahane bulmuşsunuz kendi kendinize.
Bence bir an önce aklınızı başınıza toplayıp eşinizin gönlünü alın yoksa adamı kaparlar görürsünüz o zaman.

Boşanınca ortak oluyor zaten bütün mallar o konuya neden takıldınız anlamadım. Kendi üstüne olsun da vergisini mergisini takip edip kolaylıkla ödesin işte ne güzel

Akıl aldığınız avukat sizi küçük duruma düşürecek bir öneride bulunmuş. Avukat dedi diye koşa koşa eşinize bak aşkım müthişko bir yöntem buldum filan demezsiniz inşallah
Adamın gözünde puan toplamak için yapıyor zaten mallar adamın üstünde, kendinde bir taşınmaz yok. Adam kazara kabul ederse gör cümbüşü sen.

Maalesef o anın siniriyle konuşmuşsunuz gibi geldi bana hatalısınız

Yorumları hâlâ okuyorum ama söylemeden geçemeyeceğim, eğer çocuk yoksa ve eşiniz de anlattığınız kadar akıllı bir adamsa boşanmayı düşünüyordur. Geri dönse de aklının bir köşesinde bu olacak. Size bir daha eskisi gibi güvenemeyecek. Haklı da.

Laftan anlayan, dinlemeyi bilen bir adama madem size model sormadığı için kırıldınız, bunu dile getirseydiniz ya... Hadi diyelim ki hep böyle davranıyor bir şekilde size danışmıyor, kötü hissediyorsunuz... En fazla trip atıp kendi arabamı kendim alırım deyip köşeye çekilseydiniz. Çok çirkin bir duruma düşmüşsünüz.

Karakterine saygı duymuyorsanız evlenememeliydiniz. Dışardan bakınca rahat battı durumundasınız. İnsanların düşüncelerinden etkilenen biriyseniz de insanlara maruz kalmamaya çalışmak en iyisi. Söyleyecek çok şey var çoğunu da söylemişler zaten.

Nasıl yani? Gerçekten mi? bio dan bulunamaz ki. Teşekkür ederim uyarınız için kaldırıyorum hemen
evet baktık hepimiz :))))) kız nap et adamın gönlünü al bana araba senin üstüne mi diye sordular iş yerinde gaza getirdiler saçmaladım de kurtar evliliğini yoksa adam evden gitmiş instagramını açmış duygusal bi boşlukta napacağı belli olmaz sana çok kırıldı ise

İlk defa bir konu sahibinin eşinin yerinde olup 2-3 kere boşamak istedim gel çabuk boşucam seni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…