- 19 Mayıs 2020
- 46.086
- 205.785
Valla şurdan toplu yürüme etkinliği düzenlerler hadi şurda çoğumuz evli barklı insanlarız, ama 24 ziyaretçi gözüküyor altta onlara kefil değilim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla şurdan toplu yürüme etkinliği düzenlerler hadi şurda çoğumuz evli barklı insanlarız, ama 24 ziyaretçi gözüküyor altta onlara kefil değilim.
Böyle bir şey gerçekse adam zaten cidden boşar bu müthiş hamleden sonra. Öff yazılımcı adam bunlarla mu uğraşacak be adam yapay zeka kodu yazıyor mesela karı gelmiş mal ayrımı rejimi yapalım diyor ölür müsün öldürür müsünAdamın gözünde puan toplamak için yapıyor zaten mallar adamın üstünde, kendinde bir taşınmaz yok. Adam kazara kabul ederse gör cümbüşü sen.
evet baktık hepimiz :))))) kız nap et adamın gönlünü al bana araba senin üstüne mi diye sordular iş yerinde gaza getirdiler saçmaladım de kurtar evliliğini yoksa adam evden gitmiş instagramını açmış duygusal bi boşlukta napacağı belli olmaz sana çok kırıldı ise
birde lütfen ılımlı uyumlu olun ev araba alıcaz kredi kapatıcaz diye göbeğimiz çatlıyor tütkiyedeki kadınların %80 inden daha şanslısınız kıymetini bilinTeşekkür ederim hepinize. Kaldırdım bio detayını
Kaldırsanız da mesajınızı alınılayan kişiler var ve orda hala yazıyor. Bu arada ben de buldum eşinizin instasını. Eğer o kişiyse full ruslarla takipleşiyorTeşekkür ederim hepinize. Kaldırdım bio detayını
7 takipcili olan bi tane T... var bana kalirsa o.Kaldırsanız da mesajınızı alınılayan kişiler var ve orda hala yazıyor. Bu arada ben de buldum eşinizin instasını. Eğer o kişiyse full ruslarla takipleşiyor
başka kapılar canım.
Bakın sorun ne biliyor musunuz? Sorun bencillik. Gül gibi evliliğiniz eskisi gibi olmayacak diye üzülüyorsunuz. Sizin şu anda eşimi ne çok kırdım, bana hayal kırıklığı ile baktı. Bunu nasıl düzeltirim gibi laflar etmeniz gerekirken bu söylediginiz bile size dair çok şey anlatıyor.Evet bunu inkar etmiyorum ki. Tek paniğim eskisi gibi olmayacak olması. Biranlık sinirle söylenen söz yüzünden 7 yıllık gül gibi evliliğim neden zarar görsün? Bunu inkar etmiyorum ki.
Kaldırsanız da mesajınızı alınılayan kişiler var ve orda hala yazıyor. Bu arada ben de buldum eşinizin instasını. Eğer o kişiyse full ruslarla takipleşiyor
Sildim bio bilgisiniAhshhs aynen oyle, hadi biz uyeler temiz tipleriz ama burasi disardan da okunuyor, kotu niyetli birilerinin kucagina dusuverir adamcagiz.
O degilde katip, sana da tanidik gelmiş (aradaki mesajlari yakalayamadim) kim bu uye cikarabildin mi?
Ben buldum. Araştırma da iyiyim. Bir şey biliyorsam bu adam sana dönerse tek bir şey için döner. İyi kandıran biri isen döner. Haa akıllı ise dönmez. Çünkü yemezlerBiosunda "**********"(bioda yazan aratıldığında hesap bulunuyormuş. bilmiyordum birisi uyardı o yüzden düzenledim
başka kapılar canım.
Mesajlaşmaları mı göstereyim?
Bakın ben zaten kırdığım üzdüğüm için ve eskisi gibi mutlu olamayacağımız için üzülüyorum. Tabi ki üzerime düşen neyse onu yapacağımBakın sorun ne biliyor musunuz? Sorun bencillik. Gül gibi evliliğiniz eskisi gibi olmayacak diye üzülüyorsunuz. Sizin şu anda eşimi ne çok kırdım, bana hayal kırıklığı ile baktı. Bunu nasıl düzeltirim gibi laflar etmeniz gerekirken bu söylediginiz bile size dair çok şey anlatıyor.
Ilk mesajinizi alintilayan uyeleri etiketleyerek duzenlemelerini rica edin.Çok şükür ki kimi takip etmediğini biliyorum. Hesap 6 yıla yakındır kapalıydı. Kapatmadan önce de 30 ya da 40 takip ettiği vardı, artık onlarda yok.
Sildim bio bilgisini
Çok şükür ki kimi takip etmediğini biliyorum. Hesap 6 yıla yakındır kapalıydı. Kapatmadan önce de 30 ya da 40 takip ettiği vardı, artık onlarda yok.
Sildim bio bilgisini
O bioya sahip instada bir kişi çıkıyor ama sen bilirsinÇok şükür ki kimi takip etmediğini biliyorum. Hesap 6 yıla yakındır kapalıydı. Kapatmadan önce de 30 ya da 40 takip ettiği vardı, artık onlarda yok.
Sildim bio bilgisini
7 takipcili olan bi tane T... var bana kalirsa o.
B begonvil00 . Mirta da yazdı.Ahshhs aynen oyle, hadi biz uyeler temiz tipleriz ama burasi disardan da okunuyor, kotu niyetli birilerinin kucagina dusuverir adamcagiz.
O degilde katip, sana da tanidik gelmiş (aradaki mesajlari yakalayamadim) kim bu uye cikarabildin mi?