Haklı Mıyım? Haksız Mı? Ben Mi Çok Abartıyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rapor ettim de cevap gelmeden bişey demedim. Ama o anladı anladığımı, ailesi hakkındaki sorularımı ustaca geçiştirdi. Ailesi bu adamın kat be kat altında çünkü her anlamda.
G gordion üyesinin de o olduğundan şüphelenmiştik. Onda da zengin yazılımcı yönetici koca vardı. Ancak adam karısından sıkılmış ve sürekli aldatıyordu. Arkadaş da adam zengin diye görmezden geliyordu. Ordaki detaylar da bu üye ve begonville aynı. Ara ara gelip siteyi yokluyor ve her üyeliğinde süresiz banlanıyor

L literary0 ifşa olunca hemen kaçmışsın

Sizin durumunuz nato kafa nato mermer.Anlamadınız , anlamayacaksınız.Size rahatlık batmış ,adamın ağır oturaklı hali size çok gelmiş.Sizin gibi insanlara fazla böyle bir hayat ,kaldiramiyor bir yerde patlak veriyor işte.. ..

Bir tane de sinir krizi geciren bir uye var begonvil msjlarindan bulunuyor vay arkadas

Söylediğin hiçbirşeyi anlamıyorum. Sanırım başka birisi olduğum ile ilgili bir itham belirtiyorsun. Bende salaktım dimi fake hesap açıp gelip burda birde avukat görüşü alacaktım?
sana cevap vermemek kaçmak değil canım. Saçmalıklarınla başbaşa bırakmak.
Bunu kendiniz aklınıza getiremedinizmi??

Getirebilmiş olsaydım burada destek istemezdim

Bi de Begonvil adamın ağzından yazmıştı bi konuda, defneli bişeydi nicki, annesi mi ne ölmüştü adamın, psikopat gibi adamın çektiği acıyı onun ağzından anlatıyodu, kanım şurda çok az şeye çekildi, biri de oydu.

Adam bununla ikinci şoku yaşayacak shdjdjdh eşinizle arayıp okuduğum yazılardan çok etkilendim böyle bir koruma içgüdüsüne girdim diyerek konuşmanız daha mantıklı. Malda mülkte gözüm yok anlaşması nedir yav şaka mı bu

Yukarıdaki mesajlarımda da belirttiğim üzere, aradığım cevabı bana mantıklı gelen yapmam gereken şeyi buldum.

Kim ne saçmalıyor, kim ne sallıyorsa sallayabilir arkamdan sorun değil.

Herkese yorumları için teşekkür ederim. Sert ve aşağılayıcı yorum yapanlar hariç.

Bu konu sayesinde avukat bir arkadaş ile konuştuk. Ne yazık ki bunca yorumun içerisinde verilmeyen mantıklı önerileri kendisi verdi.

Eşim ile görüşerek, gerekirse mal ayrılığı rejimi imzalayabileceğimi yani istediği takdirde mal paylaşımı imzalayacağımı söyleyeceğim. Yani derdimin para pul mal mülk olmadığını anlaması için bunu önereceğim. Ve kırdığım için söylediğim saçma sapan şeyler için kendisinden özür dileyerek bir daha olmayacağını taahhüt edeceğim.

Fikir bildiren, anlamaya çalışan herkese teşekkür ederim. Bu fikri bana veren Avukat arkadaşa ayrıca teşekkür ederim. Aradığım cevap buydu ve buldum.

Konuşmanız gereken kişi avukat değil, aile terapisti bence. Akla getirdiğiniz şeyi mal ayrılığı rejimi silmeyecek çünkü

O kadar haksızsınız ki anlatamam

Yaptığınız hesap da çok acınası ve ucuz olmuş. Adam evlenirken koca ev getirmiş, ev alma kredi şu bu derdiniz yok rahat batmış. Madem mal istiyordun evlenmedne önce yapıp getirseydin hanım abla???

Ne yapsın adam bilmediği konularda boş mu konuşsun?? BU zamanda çok konuşmayan, boş konuşmayan aptal aptal yorumlar yapmayan erkek yok gibi. Valla aranan erkek modeli, boşanırsanız ben talibim söyleyin kendisine.

Muhtemelen kendiniz dusunup bu taktigi buldunuz ama cıks ben begenmedim bunu.

Hele hele esiniz bu teklifinizi bir avukata sorarsa o zaman hic parlak bir taktik olmadigini anlarsınız :)

ya sen mal rejimi ayrılığı sözleşmesi yap gel bir araba da ben sana alayım sdjasjkda eşin de biz de yemeyiz bunları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…