bunlara kulak vermesen iyi edersin. ne derse desin... allahıdan buldun de bitsin gitsin....Bir bucuk yil oldu pisligin birinden bosandigim. Hala o Allahin cezasinin bana yasattiklarini unutamadim; emeklerime, fedakarliklarima hala gizli gizli agliyorum. Gunduz gucluyu, gece acizi oynuyorum kendi kendime. Hayatimda biri de olmadi bu sure icinde, is de bulamadim. Belki de bu bosluktan surekli "gecmis modda" yasiyorum hayatimi.
Unutttum, oh be huzur varmis desem de aslinda, birilerinden "pismanlik, derbederlik" haberleri almak istiyorum. Kiymetimi anlar, cok buyuk haksizlik ettigini dert yanar birilerine diye bekliyorum. Geri donus olmasini istedigimden degil bu tabi ki.
Boyle haberler almak bir yana, yaratik benimle ilgili millete yalan iftiralar soyluyormus.
Buna cocuk dogurmak icin kendimi yirttim. Agri kesici bile almadim aylarca, hamile kalirsam diye. Aylarca folik asit ictim, her ay adet olduguma uzuldum.kac kez reglim gecikti diye bi heyecan bekledim, evde test yaptim, hastaneye kan testi yaptirdim. Cocuk odasi planini, calisirken kime baktiracagimi, adini, evde termostati cocuk odasi yapariz diye sectigim odaya kadar ne biliyim her ayrintiyi dusundum, onunla paylastim,konustuk. Malesef stresli bir evlilik yasadigim icin (son iki yildir siddetle cocuk icin ugrasmistim) bir dusugum oldu.
Soruyorum size: simdi bu .ok yiyen ne sebeple " benim cocuk aldirdigimi" soyler? Biri ondan aldirdigimi, biri baskasindan aldirdigimi soyledi.
Kafayi yemek uzereyim.
Bir hafta icinde bu iki haberi ve eski kayinvalidemin kurtulduk diye yasin okuttugunu ogrendim.( bi abisi daha bosanmis bizden sonra da, iki gelinden de kurtulduk, oh ogullarimla oturuyorum diye)
Tam iki yildir cehennem yasiyorum sanki
ne zaman bitecek, cok bitkinim.
Bende geçmişimle yaşıyorum seni çok iyi anlıyorum benimki aşk değil ama geçmişte yaptığım hatalar ve uğradığım haksızlıklar yüzünden kendimi mal gibi hissediyordum. Geçecek mi bilmiyorum üzerime atılan iftiraların acısı ama hayat devam ediyor kendini üzme Allah biliyor ya yeter. Neden boşandınızBir bucuk yil oldu pisligin birinden bosandigim. Hala o Allahin cezasinin bana yasattiklarini unutamadim; emeklerime, fedakarliklarima hala gizli gizli agliyorum. Gunduz gucluyu, gece acizi oynuyorum kendi kendime. Hayatimda biri de olmadi bu sure icinde, is de bulamadim. Belki de bu bosluktan surekli "gecmis modda" yasiyorum hayatimi.
Unutttum, oh be huzur varmis desem de aslinda, birilerinden "pismanlik, derbederlik" haberleri almak istiyorum. Kiymetimi anlar, cok buyuk haksizlik ettigini dert yanar birilerine diye bekliyorum. Geri donus olmasini istedigimden degil bu tabi ki.
Boyle haberler almak bir yana, yaratik benimle ilgili millete yalan iftiralar soyluyormus.
Buna cocuk dogurmak icin kendimi yirttim. Agri kesici bile almadim aylarca, hamile kalirsam diye. Aylarca folik asit ictim, her ay adet olduguma uzuldum.kac kez reglim gecikti diye bi heyecan bekledim, evde test yaptim, hastaneye kan testi yaptirdim. Cocuk odasi planini, calisirken kime baktiracagimi, adini, evde termostati cocuk odasi yapariz diye sectigim odaya kadar ne biliyim her ayrintiyi dusundum, onunla paylastim,konustuk. Malesef stresli bir evlilik yasadigim icin (son iki yildir siddetle cocuk icin ugrasmistim) bir dusugum oldu.
Soruyorum size: simdi bu .ok yiyen ne sebeple " benim cocuk aldirdigimi" soyler? Biri ondan aldirdigimi, biri baskasindan aldirdigimi soyledi.
Kafayi yemek uzereyim.
Bir hafta icinde bu iki haberi ve eski kayinvalidemin kurtulduk diye yasin okuttugunu ogrendim.( bi abisi daha bosanmis bizden sonra da, iki gelinden de kurtulduk, oh ogullarimla oturuyorum diye)
canınızın sıklıması çok normal bu olanlara fakat yatıp kalkın dua edin iyiki kurtulmuşsunuz bu insanlardan.Bir bucuk yil oldu pisligin birinden bosandigim. Hala o Allahin cezasinin bana yasattiklarini unutamadim; emeklerime, fedakarliklarima hala gizli gizli agliyorum. Gunduz gucluyu, gece acizi oynuyorum kendi kendime. Hayatimda biri de olmadi bu sure icinde, is de bulamadim. Belki de bu bosluktan surekli "gecmis modda" yasiyorum hayatimi.
Kafayi yemek uzereyim.
Adalet elbet saglanacak ama benim giden yillarim, uzuntuden perisan oldugum saatler, gunler ne olacak? 10 yil sonra hakkin yerini buldugunu gorsem hesap kapanir mi? Sanmiyorum. Ama zararin neresinden donulurse kardir.ilahi adalette zaman asımı olmaz cok guzel bir yerde oyle bir vurur ki Allah bunların acısı cıkar siz uzulmeyin kurtulmussunuz cidden buna sukredin
Yasananlar kimse tarafindan unutulmaz ki, sadece hatirlanmak istenmez heralde. Yapilacak sey basit; hatadan ders cikarmak, yoluna devam etmek. Tabi uygulamasi bi o kadar zor.Bende geçmişimle yaşıyorum seni çok iyi anlıyorum benimki aşk değil ama geçmişte yaptığım hatalar ve uğradığım haksızlıklar yüzünden kendimi mal gibi hissediyordum. Geçecek mi bilmiyorum üzerime atılan iftiraların acısı ama hayat devam ediyor kendini üzme Allah biliyor ya yeter. Neden boşandınız
Duadan ve bazen bedduadan baska yapacak bir seyim yok ki zaten. Ahirete de kalsin ama alacagim. Her iki dunyada sebepsiz kalp kiranlarin yuzu gulmesin.sen gönlünü ferah tut, emin ol bu yapılanlar yanlarına kalmaz. her aklına geldiğinde, için sıkıldığında "Allah'a havale ediyorum" de. sadece sabır ve biraz zaman.
Umarim oyle olur. Olacaktir da. Insallah dedigin gibi olur. Bu dunyada baska bi hevesim istegim yok zaten. Annemi kaybettikten dunya derdim zaten cok degildi, simdi iyice azaldi. Mutlu olmak basit seylerden en guzeli. Onu da cok gordu ya ne diyim.İnşallah ahın kalmaz onlara.ayrılmanında bi şerefi var bir zamanlar soyadınızı taşıyan birine iftira atmak nedir.şükretki böyle insanlardan kurtulmuşsun.inşallah en kısa zamanda iş bulursun ozaman herşey daha kolay olur kafan dağılır yeni bi çevren olur bu rezilleride bu kadar kafana takmazsın
Cok haklisin. Kestirip atmak lazim. Ben de elbet paylasiyorum yasadiklarimi ama yalan iftira uydurmuyorum. Iyi yasadigim da cok sey var, asla kimsenin hakkini yemem. Ki gercekte yemin ediyorum her seye kulp bulan, kavga cikaran oydu zaten. Niye ayrildik,gecimsizlik sebebi ne sor bi sey diyemez. Cunku kendi simarikligindan, ahlaksizligindan baska sebep yok. Telefonu duymadim diye ayrildik.iste sebep bu.Hayatınız hakkında kimseyi konuşturmayın.
İyi, kötü...
Yorumlamak, haber vermek onların işi değil.
Kendinizi yıpratıyorsunuz.
Boşanmaların yüzde 80'ninde bu konu oluyordur.
Bir taraf, diğerini kötülüyordur muhakkak.
Gurur yapmanın alemi yok, havlayan köpektir deyip geçin.
Evlilydim zaten dusuk oldugunda. Onu tum ailesi biliyor. Bu bahsettigi guya arada baska bi ayrilik olmus ben annemlerde kalmistim iki ay. O ara cocuk aldirmismisim. Fanteziye bak ya. O zamanlae bu sitede deli gibi gebelik konularini okurdum. Evim guzel evimde evimi bile paylasmistim. Tabi bosanma konusuna da yazmistim. Telefonumu kurcalayip burada yazdiklarimi gormus. Icinde onu cok sevdigimi neden boyle yaptigini anlamadigimi yazmistim, delirdi kudurdu resmen. Bi de bu manyakliklari vardi. Gizli gizli hesaplarimi kontrol ediyordu.Helva yap dağıt millete ohhh be kurtuldum sonunda diye.
Çocuk aldırmışsın diyene de o pislikten bir de çocuk mu yapacaktım düşük oldu allah hayırlısı ne ise öyle veriyor işte de geç
Sen bir helva kavur acilen
Hamilelik planlıyorum o yüzden ilaç kullanamam canım umarım senin için herşey güzel olurYasananlar kimse tarafindan unutulmaz ki, sadece hatirlanmak istenmez heralde. Yapilacak sey basit; hatadan ders cikarmak, yoluna devam etmek. Tabi uygulamasi bi o kadar zor.
Psikolojik destek almistim, prozac kullanmistim il zamanlar ve gercekten faydasini gordum. Sanirim devam etmeliydim. Tavsiye ediyorum ikimize de.
Zaten en cok sukrettigim de cocugumun olmamasi. Yani her kadin elbette anne olmayi ister, ben de istedim. Ama hicbir zaman da Allah biliyor ya ondan dogurmaya emin olamadim. Bu yuzden de hep dua ettim Allaha bu insan musvettesinden bana hayir gelmeyecekse vermesin bebek diye. Cok sukur ki kiyisindan kurtulmusum. Aynen eminim ki igrenc, omur boyu surecek bi iliski olurdu aramizda ve elaleme kim bilir neler uydururdu da beni yipratirdi.Hiç üzülme senin gibi birini bu kadar iftiralarla üzen insanların gün yüzü goreceginimi sanıyorsun sen Allah'a dayan ona havale et o ne yapcagimi kime ne verceğini neyi vermeyeceğini bilir bi de şöyle düşün çocuğun olsaydı bu insanlıktan nasibini almamisi bana sıfatına sokacaktın ki senin çektiginin üstüne evladın çekecekti belki boşandın diye çocuksa benden değil diye yayacaktı ortalığa ya evladın duysa bunlari ne olcakti herseyde bir hayır vardır kalbini bozma duanı et Allah'a havale et
Allah tamamina erdirsin, cok tebrik ediyorumHamilelik planlıyorum o yüzden ilaç kullanamam canım umarım senin için herşey güzel olur
Bunu benim.bi akrabama anlatan kadin bilmeden gitmis, ogrenince de aynen yaziklar olsun, bilseydim gelmezdim, burdaki hicbir kadin da gelmezdi demis. Ayip ve gunah, bozulan yuva icin bu yaptigin demis. Aman ne halt yerlerse yesinler, alacaklarim artiyo aslindaHiç kafanıza takmayın, siz kendinizi biliyorsunuz önemli olan bu kimin ne dediği ya da ne düşündüğünü umursamayın bile. Zaten balık baştan kokarmış sizin kayınvalidenizin kafada çatlaklık var orası kesin oğullarına da bulaşmış sanırım. O nedir ya iki gelinden kurtuldum diye Yasin okutmak, hayır madem oğullarının dizinin dibinde oturmasını istiyordu evlendirmeseydi. O Yasin'e katılanlar arasında olsaydım Allah'ım sen bu kadına akıl fikir ver diye dua ederdim.
Evet kesinlikle uzulmesin diye icimde tutardim, hatta bu gerzek anlatirken de bi guzel paylardim ayip diye ve benim arkadasim olan benim boyle bi sey yapmayacagimi bilir. Sonucta cana kiymak bir yerde. Sadakatsiz biri de asla degilim. Hayatimda hepi topu ciddi bi onunla ilskim olmusken kimi bulup da hemen hamile kalacak is yapacaktim. Hayatim.boyunca niye sevgilim yok diye yakinirken su duydugum iftira vallahi komik geliyor bi yerde.Supermis :)
Kuzum sen kendin düşün karar ver, sen bir arkadaşının eski kocasından arkadaşın hakkında böyle bir laf duyunca gidip hemen arkadaşına söyler misin... Uzuleceginden eminsin değil mi böyle bir şeyin gerçekliğine inansan bile gidip soylemezsin hatta sana söyleyene de en kötü ihtimalle beni ilgilendirmez dersin. Bu iki arkadaşın ne amaçla gelip sana bu lafları söylediler... Eski kocana odaklanıp seni uzecegini bile bile böyle lafları taşıyan insanların yaptığını görmezden gelme. Bence uzak dur.
Ya burdan yazarak anlatilacak gibi degil yasadigim seyler. Ne manyakliklarina muhatap oldum, ne hastaliklarini hazmettim ya. Niye? Benim de erkeklerle ilgili egom cok zayif ve etrafimda ornek evlilik olmadigindan sanirim, ilk basta rahmetlik annem ve babam da pek saglikli evlilik sergilememislerdi. Babam da malesef sizofrendi ama cookk iyi bir insandi, en azindan taskinliklarinin sebebi hastaligiydi deyip sabrettik.rahmetlik Halam da kocasinin agresifliginden hep yakinirdi. Sanirim gozumdeki erkek profili anormal oldugundan bunun da benim sinavim oldugunu sandim. Ve iste bi sekilde sevmeyi cok istiyordum.diger konularina da söyle bir baktim da, sen elinden geleni yapmissin gibi görünüyor,seni en zor günlerinde o kadar üzen adamdan ne bekliyorsun ki? zaten adam üzülerek söylüyorum kafayi kirmis yani, üzülme dicem ama ise yaramaz biliyorum.. insanin canini acitmaktan zevk alan psikopatlar az degil malesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?