Hakkımda iftira dolanıyormuş. Cok yıkıcı.

iyiki olmamıs oadamdan covugunuz . sükredin önünüze bakın. kendinize bakın. karsınıza daha saglan karakterli bir adam cıkar insallh ve hayırla vocugunuzu alırsınız

bunlara kulak vermesen iyi edersin. ne derse desin... allahıdan buldun de bitsin gitsin....
birde benim kannatım kadınlar erkekler için cocuık dogurmaz. üzgünüm böyle düşündugum için yazdıgınız bana azıcık garip geldi...

Hayvan kadar degerleri yok bu tip insanlarin.. lanet olsun.. eski esimde diodu bana arkadan atip tutuyorlar, bende beni ilgilendirmez beni Allah biliyor bana yasattiklarinizi Allah biliyor dedim.. hala ustte cikmaya calisiyordu.. o degilde hala bana olan nafakalari tazminatlari odemiyor calistigi halde.. adalete bak.. Bunada sukur kurtulduguma sukrediyorum, hakkimida zerre kdr helal etmiyorum.. Allah'in ilahi adaleti buyuktur..

Bende geçmişimle yaşıyorum seni çok iyi anlıyorum benimki aşk değil ama geçmişte yaptığım hatalar ve uğradığım haksızlıklar yüzünden kendimi mal gibi hissediyordum. Geçecek mi bilmiyorum üzerime atılan iftiraların acısı ama hayat devam ediyor kendini üzme Allah biliyor ya yeter. Neden boşandınız

sen gönlünü ferah tut, emin ol bu yapılanlar yanlarına kalmaz. her aklına geldiğinde, için sıkıldığında "Allah'a havale ediyorum" de. sadece sabır ve biraz zaman.

canınızın sıklıması çok normal bu olanlara fakat yatıp kalkın dua edin iyiki kurtulmuşsunuz bu insanlardan.

ilahi adalette zaman asımı olmaz cok guzel bir yerde oyle bir vurur ki Allah bunların acısı cıkar siz uzulmeyin kurtulmussunuz cidden buna sukredin
Adalet elbet saglanacak ama benim giden yillarim, uzuntuden perisan oldugum saatler, gunler ne olacak? 10 yil sonra hakkin yerini buldugunu gorsem hesap kapanir mi? Sanmiyorum. Ama zararin neresinden donulurse kardir.

Yasananlar kimse tarafindan unutulmaz ki, sadece hatirlanmak istenmez heralde. Yapilacak sey basit; hatadan ders cikarmak, yoluna devam etmek. Tabi uygulamasi bi o kadar zor.
Psikolojik destek almistim, prozac kullanmistim il zamanlar ve gercekten faydasini gordum. Sanirim devam etmeliydim. Tavsiye ediyorum ikimize de.

sen gönlünü ferah tut, emin ol bu yapılanlar yanlarına kalmaz. her aklına geldiğinde, için sıkıldığında "Allah'a havale ediyorum" de. sadece sabır ve biraz zaman.
Duadan ve bazen bedduadan baska yapacak bir seyim yok ki zaten. Ahirete de kalsin ama alacagim. Her iki dunyada sebepsiz kalp kiranlarin yuzu gulmesin.

Umarim oyle olur. Olacaktir da. Insallah dedigin gibi olur. Bu dunyada baska bi hevesim istegim yok zaten. Annemi kaybettikten dunya derdim zaten cok degildi, simdi iyice azaldi. Mutlu olmak basit seylerden en guzeli. Onu da cok gordu ya ne diyim.

Cok haklisin. Kestirip atmak lazim. Ben de elbet paylasiyorum yasadiklarimi ama yalan iftira uydurmuyorum. Iyi yasadigim da cok sey var, asla kimsenin hakkini yemem. Ki gercekte yemin ediyorum her seye kulp bulan, kavga cikaran oydu zaten. Niye ayrildik,gecimsizlik sebebi ne sor bi sey diyemez. Cunku kendi simarikligindan, ahlaksizligindan baska sebep yok. Telefonu duymadim diye ayrildik.iste sebep bu.

Evlilydim zaten dusuk oldugunda. Onu tum ailesi biliyor. Bu bahsettigi guya arada baska bi ayrilik olmus ben annemlerde kalmistim iki ay. O ara cocuk aldirmismisim. Fanteziye bak ya. O zamanlae bu sitede deli gibi gebelik konularini okurdum. Evim guzel evimde evimi bile paylasmistim. Tabi bosanma konusuna da yazmistim. Telefonumu kurcalayip burada yazdiklarimi gormus. Icinde onu cok sevdigimi neden boyle yaptigini anlamadigimi yazmistim, delirdi kudurdu resmen. Bi de bu manyakliklari vardi. Gizli gizli hesaplarimi kontrol ediyordu.

Hamilelik planlıyorum o yüzden ilaç kullanamam canım umarım senin için herşey güzel olur

Anneye bak cocugumun yuvası olsun diyeceğine. ... ya bu insanlar çok kötü ya bu dünyadan tiksindim ...

Zaten en cok sukrettigim de cocugumun olmamasi. Yani her kadin elbette anne olmayi ister, ben de istedim. Ama hicbir zaman da Allah biliyor ya ondan dogurmaya emin olamadim. Bu yuzden de hep dua ettim Allaha bu insan musvettesinden bana hayir gelmeyecekse vermesin bebek diye. Cok sukur ki kiyisindan kurtulmusum. Aynen eminim ki igrenc, omur boyu surecek bi iliski olurdu aramizda ve elaleme kim bilir neler uydururdu da beni yipratirdi.

Hamilelik planlıyorum o yüzden ilaç kullanamam canım umarım senin için herşey güzel olur
Allah tamamina erdirsin, cok tebrik ediyorum
Bitkisel bir ilac prozac, tabi ki hamilelikte onerilmiyordur yine de. Insallah bebegin tum kotu anılarini silmene sebep olur.

Bunu benim.bi akrabama anlatan kadin bilmeden gitmis, ogrenince de aynen yaziklar olsun, bilseydim gelmezdim, burdaki hicbir kadin da gelmezdi demis. Ayip ve gunah, bozulan yuva icin bu yaptigin demis. Aman ne halt yerlerse yesinler, alacaklarim artiyo aslinda

Evet kesinlikle uzulmesin diye icimde tutardim, hatta bu gerzek anlatirken de bi guzel paylardim ayip diye ve benim arkadasim olan benim boyle bi sey yapmayacagimi bilir. Sonucta cana kiymak bir yerde. Sadakatsiz biri de asla degilim. Hayatimda hepi topu ciddi bi onunla ilskim olmusken kimi bulup da hemen hamile kalacak is yapacaktim. Hayatim.boyunca niye sevgilim yok diye yakinirken su duydugum iftira vallahi komik geliyor bi yerde.

Ya burdan yazarak anlatilacak gibi degil yasadigim seyler. Ne manyakliklarina muhatap oldum, ne hastaliklarini hazmettim ya. Niye? Benim de erkeklerle ilgili egom cok zayif ve etrafimda ornek evlilik olmadigindan sanirim, ilk basta rahmetlik annem ve babam da pek saglikli evlilik sergilememislerdi. Babam da malesef sizofrendi ama cookk iyi bir insandi, en azindan taskinliklarinin sebebi hastaligiydi deyip sabrettik.rahmetlik Halam da kocasinin agresifliginden hep yakinirdi. Sanirim gozumdeki erkek profili anormal oldugundan bunun da benim sinavim oldugunu sandim. Ve iste bi sekilde sevmeyi cok istiyordum.
Birini cok ama cok sevme istegim var, birine akitmak istiyorum bu duygumu. Sevilmek de tabi ki. Iste boyle oldugum icin ilgi gosteren birini bulunca yamuldum belli ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…