- 11 Mart 2015
- 273
- 193
- 33
Allah razo olsun insallah. Zaten ben de artik bu konuyu kimseyle paylasmama kararindayim, hem de bir daha konuyu acmama.Amin canım inşallah.hem arınıyoruz hem kurtulduğumuzada şükür etmek lazım. Ben sadece üzülmeni istemem. En azından çocuğun yok bu adamdan. Allah ın sevdiği kulusunki bir bağın kalmamış. Allah hepimize yardom etsin. Uzak tut onlardan kendini. Senin iş arkadaşların olan insalar neden sana anlatmış bunu. Yada yasin okutmuşlar neden gitmişler. Vede olduki aldırdın babanın izni olmadan aldırılmıyor nasıl hangi kuş beyniyle suçu sana yıkarlar. O soran arkadaşlarınada bunu dersin. Onlarada kızdım. Seni üzen ve haber getirenden uzak ol. Sana en yakın zamanda Allah öyle armağan vericekki. Sabrının mükafatını alıcaksın. Ben bu güne kadar neye sabrettiysem aldım. Ve bence sende alıcakskn. sabret sus bırak kendi pisliklerinde boğulur onlar zaten.
Konusup gunahlarina ortak olmayayim.
Dedigin gibi baba izni gerektigini bilmiyordum ama kurtaj oyle resmi bi izin rapor falan olmadam olmaz heralde. Yani sacma bi iftira aslina bakilirsa. Zaten bahsettigi zaman diminde de mumkun degil. Ondan aldirdigimi dusunuyo diyelim, o zaman kesin rizasi gerekirdi. Iki secenekte de mantik hatasi var ama gerzekler inanmis ve millete yaymislar.
Bu dedikoduyu iletenler zaten oyle surekli gorustugum insanlar degil. Bundan sonra da zaten bahaneler uydurarak bulusma taleplerini reddedecegim, artik bi sure sonra alim olan anlar.
Iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim,cok sag olun.