• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakkımda iftira dolanıyormuş. Cok yıkıcı.

Amin canım inşallah.hem arınıyoruz hem kurtulduğumuzada şükür etmek lazım. Ben sadece üzülmeni istemem. En azından çocuğun yok bu adamdan. Allah ın sevdiği kulusunki bir bağın kalmamış. Allah hepimize yardom etsin. Uzak tut onlardan kendini. Senin iş arkadaşların olan insalar neden sana anlatmış bunu. Yada yasin okutmuşlar neden gitmişler. Vede olduki aldırdın babanın izni olmadan aldırılmıyor nasıl hangi kuş beyniyle suçu sana yıkarlar. O soran arkadaşlarınada bunu dersin. Onlarada kızdım. Seni üzen ve haber getirenden uzak ol. Sana en yakın zamanda Allah öyle armağan vericekki. Sabrının mükafatını alıcaksın. Ben bu güne kadar neye sabrettiysem aldım. Ve bence sende alıcakskn. sabret sus bırak kendi pisliklerinde boğulur onlar zaten.
Allah razo olsun insallah. Zaten ben de artik bu konuyu kimseyle paylasmama kararindayim, hem de bir daha konuyu acmama.
Konusup gunahlarina ortak olmayayim.
Dedigin gibi baba izni gerektigini bilmiyordum ama kurtaj oyle resmi bi izin rapor falan olmadam olmaz heralde. Yani sacma bi iftira aslina bakilirsa. Zaten bahsettigi zaman diminde de mumkun degil. Ondan aldirdigimi dusunuyo diyelim, o zaman kesin rizasi gerekirdi. Iki secenekte de mantik hatasi var ama gerzekler inanmis ve millete yaymislar.
Bu dedikoduyu iletenler zaten oyle surekli gorustugum insanlar degil. Bundan sonra da zaten bahaneler uydurarak bulusma taleplerini reddedecegim, artik bi sure sonra alim olan anlar.
Iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim,cok sag olun.

Amin canım hepimize inşallah. Hepimizin sıkıntıları geçsin inşallah.çok sevindim içinizin rahatlaması bile benim için aslında okadar önemliki. Hayat bazen fazla yük veriyor. aama katlanamıyacağımız noktada da mükafat geliyor sanki.benim mükafatım ve dayanamadığım noktada bebeğim oldu. Hepimize Allah bunların mükafatını kat kat vericek. Sınandığımızı bilmek gerek. Ve iyi olmak için elinden gelenide yapmak lazım. Kötü insan olmak okadar kolayki.iftira atmak,yalan söylemek. Umarım hepimiz mutlu oluruz. İyi insan olmaktan vazgeçmeyiz. Tek korkum kötü bir insana dönmek. Okadar mutlu ettin ki beni Allah asıl senden razı olsun.
birbirini tanimayan iki "insan" birbirini kalben anlayip mutlu ediyor iki kelimeyle, yillardir seninle yasayanlarsa inatla anlamayip mutsuz ediyorlar ya acayip bi duzen yani.
33 yasim bitmek uzere, cizgimi hep ayni yone tuttum, insallah degismeyiz. Duam da soyledir: Allahim bana cenneti yasatacak bir yasam nasip et. Yolundan ayirma.

Cok guzel yazmissiniz, icim acildi. Duymak cok iyi geliyor boyle seyleri. Sizin de derttas olmaniza uzuldum.
Anlatirken burda birilerinin bana inanmasini gonulden dileyerek yazoyorum. hep karsi taraf anlatiliyor cunku. Hic mi benim kabahatim yok diye akillara geliyordur elbette..ama Allah sahidim olsun ki bile isteye asla saygisizlik yapnam kimseye, yalan soylemem, ufacik seylerden huzursuzluk cikarmam kimseye karsi. Genelde aman kirilmasin, yok oyle dememistir diye alttan alici dusunmeye ugrasirim. Illa ki niyetimden şaşan davranislarim olmustur ama ozur dilerim, gonul alirim. Asla bir kavganin baslatani olmadim.
Samimiyetime inanip benim icin iyi dilekte bulunan herkese cok tesekkur ediyorum. Icimi acsam da gosterebilsem keske.
Kendini bu kadar güzel ifade edebilen böyle içten samimi yazan bi insana güvenmeme inanmama durumumuz olabilir mi hiç?? Bu kadınlar doğruyu da yalanı da.. Haklıyı da haksızı ayırabilcek beğindeler çok şükür.. Kimler taşlanmıştır yalanları yüzünden kadın dahi olsa. Kaç kadının da kocasına hak verilmiştir yapılan yanlış varsa ortada.. Siz samimiyetinizi içtenliğinizi kaybetmeyin yeter ki bir insan için karakter değişikliğine gitmeyin.. Boşandığımın bir kaç günü sonrası kuzenimle dertleşiyoruz. Annesi hiçbir şey karşılıksız değildir demişti... Ve canımın orda nasıl yandığını sanırım Allah gördü ki.. Yaktığı yerden yandı canı. Ve bana karşı tarafı kötülediği birgün hiçbir şey karşılıksız tek taraflı değildir dedim sadece ve o gün içim soğudu. Aylar oödu 1 kere aramadı nasılsın diye.. Umrunda da değil. Boşverin samimiyetsiz insanların yapmacık sadakatine iki teselli cümlesine de ihtiyacı yok bu yüreğin.. Benim eşim hala daha benim için koşturur. Şuan farklı bi sıkıntım var ve enn büyük destekçimdir kendisi Allah razı olsun. Ama ahirette göz göze hesaplaşıcağım haksızlıkları da var elbet.. Bir erkek inan daha zor toparlanıyo. Hayat kadına her türlü zor. Bu ülkede kadın olmak başlı başına zorken hele bir de boşanmışsan vay vay haline.. O yüzden ben artık kendimi kimseye kanıtlama çabasında değilim. Benim eşimin ailesi de belki kurtulduk şükür secdelerine varıyolar. Ve ben kalbimi şöyle iyileştiriyorum Annedir vardır elbet Allah'ın da sevdiği bi kabul gördüğü bi duası.. Kulu dua ederken bile şunun bunun yüzü suyu hürmetine diye dua etmesini istemeyen bi Allah var.. Yani onu senden çok sevmiyorum ki aracı onu koşuyosun bana.. Seni ayrı seviyorum onu ayrı.. O yüzden çektiğim acıyı bile seviyorum.. Biliyorum ki Allah kuluna zulmetmez.. Sende kendine etme arkadaşım.. Acını sev.. O acıyı veren Rabbin için.. Hiç sıkma o güzel yüreğini.. Kul kendisi için gizlenen mutluluğu ve müjdeyi bilemez demiş bi ayetinde ... Senin için bi sigara yaktım bitene kadar bitsin dertlerinde inşaallah bu kadar kısa sürsün acıların.. Bu bile fazla da ...

Evet, kimse yogurdum eksi demez degil mi?
Ne guzel, cok mutlu oldum adiniza. Insallah ben de mutlu oldugum gunleri yasarim bir an once.
demez tabiki
size iftira atmaları kendi çirkinliklerini gösterir, bununla hırs yapmayın ltf.
Bırakın ne hallerı varsa gorsunler.
Benim ikinci evliliğimi yapınca 40 km uzaga tasındım çevremden uzak olmak adına.
Benim eski eşim de benden 1 yıl dnr evlenmiş, o da aynı ben gbi 40 km uzaga benım yan apartmana tasınmıs :D
Boşandıgım zaman 4 sene cok nazidr gördük aynı yerde yasamamıza ragmen, şimdi o da evli ben de evliyim ve adam dibimde.
İş çıkıs saatlerımız yakın o kadar cok site onunde karsılasıyoruz ki, evimizin önunde buyuk bır market var, orda karsılasıyoruz.
Düşünün yani.

Gündüz mutluyu oynayıp, gece de acıyı yaşamayın, hayatınızı yaşayın,sizden bir tane daha yok ki.
Hayat kısa.

Ne önemi var guzelım bu saatten sonra?
Bıraz bel altı vuracaksın sende madem oyle yapıyorlar, evet aldırdım onlar gıbı ınsanların kanını tasıyan bır cocugum olmasını ıstemedım ne kadarda haklıyım de gec

Oooo şükür namazı kılın, sadakalar çıkarın. Paşa ogulcuklariyla yaşasın. Namuslu bir kadına atılan iftiradan ayet inmiş. Nasıl da rahatlar....:eek:

Ya burdan yazarak anlatilacak gibi degil yasadigim seyler. Ne manyakliklarina muhatap oldum, ne hastaliklarini hazmettim ya. Niye? Benim de erkeklerle ilgili egom cok zayif ve etrafimda ornek evlilik olmadigindan sanirim, ilk basta rahmetlik annem ve babam da pek saglikli evlilik sergilememislerdi. Babam da malesef sizofrendi ama cookk iyi bir insandi, en azindan taskinliklarinin sebebi hastaligiydi deyip sabrettik.rahmetlik Halam da kocasinin agresifliginden hep yakinirdi. Sanirim gozumdeki erkek profili anormal oldugundan bunun da benim sinavim oldugunu sandim. Ve iste bi sekilde sevmeyi cok istiyordum.
Birini cok ama cok sevme istegim var, birine akitmak istiyorum bu duygumu. Sevilmek de tabi ki. Iste boyle oldugum icin ilgi gosteren birini bulunca yamuldum belli ki.

sen aslinda durumu cözmüssün ve önemli bir hayat tecrübesi edinmissin, baktigin zaman durum farkli degil benim acimdan da ,etrafimda ciddi anlamda örnek bi evlilige sahit olamadim malesef.. hal böyle olunca olmamasi gereken seyler siradanmis gibi bir izlenim mi oluyor noluyor bilmiyorum, ama eskisi gibi degilim örnek evlilik olmasa da etrafimda neyin olmasi gereken oldugunun idrakine vardim. senin bu sevmek sevgiyi akitmak arzularini cok iyi anliyorum, insaallah gönlüne göre hakeden bir insan cikar da o icinde kalan seyleri yasarsin..Cuma saati duayi kaptin bak =)

birbirini tanimayan iki "insan" birbirini kalben anlayip mutlu ediyor iki kelimeyle, yillardir seninle yasayanlarsa inatla anlamayip mutsuz ediyorlar ya acayip bi duzen yani.
33 yasim bitmek uzere, cizgimi hep ayni yone tuttum, insallah degismeyiz. Duam da soyledir: Allahim bana cenneti yasatacak bir yasam nasip et. Yolundan ayirma.
Amin inşaallah hepimizi. Hepimizde mutlu olacağız inanıyorum ben. Onlarsa hep eksik olacaklar.

Allah razo olsun insallah. Zaten ben de artik bu konuyu kimseyle paylasmama kararindayim, hem de bir daha konuyu acmama.
Konusup gunahlarina ortak olmayayim.
Dedigin gibi baba izni gerektigini bilmiyordum ama kurtaj oyle resmi bi izin rapor falan olmadam olmaz heralde. Yani sacma bi iftira aslina bakilirsa. Zaten bahsettigi zaman diminde de mumkun degil. Ondan aldirdigimi dusunuyo diyelim, o zaman kesin rizasi gerekirdi. Iki secenekte de mantik hatasi var ama gerzekler inanmis ve millete yaymislar.
Bu dedikoduyu iletenler zaten oyle surekli gorustugum insanlar degil. Bundan sonra da zaten bahaneler uydurarak bulusma taleplerini reddedecegim, artik bi sure sonra alim olan anlar.
Iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim,cok sag olun.
Ne demek kendinizi üzmeyin yeter. Gerçekten hiç ama hiç kimse için değmez kendini üzmeye. Arkada bırakmaya çalışın. Zor biliyorum. Ama emin olun onlar hayatını yaşıyor ve umurlarında değil. Yüzsüz ve acınacak haldeki insan olan onlar. Ama onlar daha farkında değiller.
Ve olamıyacaklar
BAKARA SURESİ 7 AYET
Allah onların kalplerini ve kulaklarını mühürlemiştir ve gözlerinin üzerinde de gerçekleri görmeye engel bir perde vardır; böylelikle gerçeği görmezler, en büyük azap onlara hazırlanmıştır.

Dedigim gibi aldirmamaya calisiyorum ama bir yerde gardim kiriliyor. Yeni seyler yasamadigim.icin de eskiler bazen acitabiliyor.
Tabi ki bi erkek icin cocuk dogurulmaz. Kastettigim bu degildi, belki tam ifade edememisimdir kisa ve oz yazmaya ugrasirken. Yani evliligim cok saglam degildi hicbir zaman, hep acaba ne zaman patlak verecek endisem vardi. Ama iyi oldugu zamanlar da vardi tabi ki. Boyle anlarda kotuyu unutup iyiye odaklanmayi tercih ederdim,diger normal ciftler gibi evlilik yasadigimi sanip hormonlarin da etkisiyle anne olmayi isterdim. Bunu onun icin degil elbette kendim.hissettigim icin isterdim. Bi yegenim var ve onda bu istegimi daha da iyi anladim. Anaç bir kadinim bunu biliyorum. Aile olmak, anne olmak, ev isleri, yemek bunlar zevke donusebiliyor benim icin. Dedim ya cocugum olsun istedim ama kocama guvenenedim hic. Allah da dualarimi ve yasadiklarimi gordu ve hayirli olani verdi. Yani henuz anne olamadim.
yegenler annelik dürtülerini harekete gecirir ama bu da hormonsal... iyi nerdeyse sorunsuz bir düzen ( maddi manevi cinsel işsel etraf cevre her türlü faktörü içine koyuyorum ) sorun varsa çiftler çözmeli konuşabilmeli, bunun aksi durmlarda ise cocuk ertelenmeli. ben böyle düşünüyorum.
herşeyin hayırlısı neysse o olsun. cocukların gözünde : iyi olursan : iyi anne olursun, kötü olursan: zorluklar içinde sürekli aglayan ezilmiş ve üzülecek bir anne olursun.

Sadaka verdiniz mi?
Vermediyseniz hemen hemen verin, çocuk sevindirin, hayır işleyin.

yegenler annelik dürtülerini harekete gecirir ama bu da hormonsal... iyi nerdeyse sorunsuz bir düzen ( maddi manevi cinsel işsel etraf cevre her türlü faktörü içine koyuyorum ) sorun varsa çiftler çözmeli konuşabilmeli, bunun aksi durmlarda ise cocuk ertelenmeli. ben böyle düşünüyorum.
herşeyin hayırlısı neysse o olsun. cocukların gözünde : iyi olursan : iyi anne olursun, kötü olursan: zorluklar içinde sürekli aglayan ezilmiş ve üzülecek bir anne olursun.
Cok haklisin, ebeveynler birbirini sevip sayinca cocugu da sevebiliyorlar, aksi halde sevgisiz, sorunlu cocuklar yetisiyor. Bunun bizzat kendim şahidiyim. Zaten uzun sure cocuk istesem de dogru olmadigi icin erteledim ama oyle anlar oldu ki cocuk icin yandim. Cok sukur ki olmamasi hayirli olanmis, gercekten cok sansliymisim.

Bir bucuk yil oldu pisligin birinden bosandigim. Hala o Allahin cezasinin bana yasattiklarini unutamadim; emeklerime, fedakarliklarima hala gizli gizli agliyorum. Gunduz gucluyu, gece acizi oynuyorum kendi kendime. Hayatimda biri de olmadi bu sure icinde, is de bulamadim. Belki de bu bosluktan surekli "gecmis modda" yasiyorum hayatimi.
Unutttum, oh be huzur varmis desem de aslinda, birilerinden "pismanlik, derbederlik" haberleri almak istiyorum. Kiymetimi anlar, cok buyuk haksizlik ettigini dert yanar birilerine diye bekliyorum. Geri donus olmasini istedigimden degil bu tabi ki.
Boyle haberler almak bir yana, yaratik benimle ilgili millete yalan iftiralar soyluyormus.
Buna cocuk dogurmak icin kendimi yirttim. Agri kesici bile almadim aylarca, hamile kalirsam diye. Aylarca folik asit ictim, her ay adet olduguma uzuldum.kac kez reglim gecikti diye bi heyecan bekledim, evde test yaptim, hastaneye kan testi yaptirdim. Cocuk odasi planini, calisirken kime baktiracagimi, adini, evde termostati cocuk odasi yapariz diye sectigim odaya kadar ne biliyim her ayrintiyi dusundum, onunla paylastim,konustuk. Malesef stresli bir evlilik yasadigim icin (son iki yildir siddetle cocuk icin ugrasmistim) bir dusugum oldu.
Soruyorum size: simdi bu .ok yiyen ne sebeple " benim cocuk aldirdigimi" soyler? Biri ondan aldirdigimi, biri baskasindan aldirdigimi soyledi.
Kafayi yemek uzereyim.
Bir hafta icinde bu iki haberi ve eski kayinvalidemin kurtulduk diye yasin okuttugunu ogrendim.( bi abisi daha bosanmis bizden sonra da, iki gelinden de kurtulduk, oh ogullarimla oturuyorum diye)
Tam iki yildir cehennem yasiyorum sanki
ne zaman bitecek, cok bitkinim.
diyecek söz bulamıyorum konuştuklarına

ama eğer kv nizi insanlar tanıyorsa ona inanmazlar .

emin olun ki boşanmış bi evliliğin ardından gelinin arkasından atıp tutmalara kimse inanmaz . bilir yalan olduğunu.
sen ferah tut kendini .
Allah yapılanı görüyor .
sen de canını sıkma . Allah a havale et .

Cok haklisin, ebeveynler birbirini sevip sayinca cocugu da sevebiliyorlar, aksi halde sevgisiz, sorunlu cocuklar yetisiyor. Bunun bizzat kendim şahidiyim. Zaten uzun sure cocuk istesem de dogru olmadigi icin erteledim ama oyle anlar oldu ki cocuk icin yandim. Cok sukur ki olmamasi hayirli olanmis, gercekten cok sansliymisim.
şanslı oldugun kadar akıllılık etmişsin. korundun mu yoksa denk mi düşmedi bilmem ama iyi olmuş.

Kendini bu kadar güzel ifade edebilen böyle içten samimi yazan bi insana güvenmeme inanmama durumumuz olabilir mi hiç?? Bu kadınlar doğruyu da yalanı da.. Haklıyı da haksızı ayırabilcek beğindeler çok şükür.. Kimler taşlanmıştır yalanları yüzünden kadın dahi olsa. Kaç kadının da kocasına hak verilmiştir yapılan yanlış varsa ortada.. Siz samimiyetinizi içtenliğinizi kaybetmeyin yeter ki bir insan için karakter değişikliğine gitmeyin.. Boşandığımın bir kaç günü sonrası kuzenimle dertleşiyoruz. Annesi hiçbir şey karşılıksız değildir demişti... Ve canımın orda nasıl yandığını sanırım Allah gördü ki.. Yaktığı yerden yandı canı. Ve bana karşı tarafı kötülediği birgün hiçbir şey karşılıksız tek taraflı değildir dedim sadece ve o gün içim soğudu. Aylar oödu 1 kere aramadı nasılsın diye.. Umrunda da değil. Boşverin samimiyetsiz insanların yapmacık sadakatine iki teselli cümlesine de ihtiyacı yok bu yüreğin.. Benim eşim hala daha benim için koşturur. Şuan farklı bi sıkıntım var ve enn büyük destekçimdir kendisi Allah razı olsun. Ama ahirette göz göze hesaplaşıcağım haksızlıkları da var elbet.. Bir erkek inan daha zor toparlanıyo. Hayat kadına her türlü zor. Bu ülkede kadın olmak başlı başına zorken hele bir de boşanmışsan vay vay haline.. O yüzden ben artık kendimi kimseye kanıtlama çabasında değilim. Benim eşimin ailesi de belki kurtulduk şükür secdelerine varıyolar. Ve ben kalbimi şöyle iyileştiriyorum Annedir vardır elbet Allah'ın da sevdiği bi kabul gördüğü bi duası.. Kulu dua ederken bile şunun bunun yüzü suyu hürmetine diye dua etmesini istemeyen bi Allah var.. Yani onu senden çok sevmiyorum ki aracı onu koşuyosun bana.. Seni ayrı seviyorum onu ayrı.. O yüzden çektiğim acıyı bile seviyorum.. Biliyorum ki Allah kuluna zulmetmez.. Sende kendine etme arkadaşım.. Acını sev.. O acıyı veren Rabbin için.. Hiç sıkma o güzel yüreğini.. Kul kendisi için gizlenen mutluluğu ve müjdeyi bilemez demiş bi ayetinde ... Senin için bi sigara yaktım bitene kadar bitsin dertlerinde inşaallah bu kadar kısa sürsün acıların.. Bu bile fazla da ...
Zaten damla gozumde bu aralar akti gitti okurken. Sarilmak istedim sana.
Halden anlayanlarla konusup paylasmak en iyi ilac gibi. Dilin kemigi yok iste, agzi olan konusuyor. Ben de duydum " her sey karsiliklidir" ya da biriyle en ufak fikir ayrilginda, en ufak tartismada " sen hak etmişsin, az bile" leri. Cok gücüme gidiyor ama sesimi kesip icimi kemirmekten baska bi sey yapmiyorum. Acımasız insan dolu her yer ve artik kendimi anlatmaya calismaktan yoruldum. Allaha havale ediyorum tum haksiz suclamalari, kendim becerip de veremiyorum agizlarinin payini zaten. Burda birkac kisinin bile beni anlamasi iyi geliyor. Bi de canim ablam, iyi ki o var. Bi tek beni gercekten taniyan o kaldi hayatta.

şanslı oldugun kadar akıllılık etmişsin. korundun mu yoksa denk mi düşmedi bilmem ama iyi olmuş.[/QUOTEilk uc yil istemedik, korunduk. Sonra da zaten dollenme zamanlari kah kavgali gecti kah denk gelmedi. Bi kere dusuk oldu 6 haftalikken. Stresim.hic bitmediginden hamile kalamadigimi ya da bazen farkina varamadigim dusuklerin bile oldugunu tahmin ediyorum. Muamma tabi.

allah yüzüne bakmış... cocuk da olsaydı ömür boyu yanyana gelmek zorunda kalacagın adamdan kurtulmuşsıun... vallahi haline şükret..

Bir bucuk yil oldu pisligin birinden bosandigim. Hala o Allahin cezasinin bana yasattiklarini unutamadim; emeklerime, fedakarliklarima hala gizli gizli agliyorum. Gunduz gucluyu, gece acizi oynuyorum kendi kendime. Hayatimda biri de olmadi bu sure icinde, is de bulamadim. Belki de bu bosluktan surekli "gecmis modda" yasiyorum hayatimi.
Unutttum, oh be huzur varmis desem de aslinda, birilerinden "pismanlik, derbederlik" haberleri almak istiyorum. Kiymetimi anlar, cok buyuk haksizlik ettigini dert yanar birilerine diye bekliyorum. Geri donus olmasini istedigimden degil bu tabi ki.
Boyle haberler almak bir yana, yaratik benimle ilgili millete yalan iftiralar soyluyormus.
Buna cocuk dogurmak icin kendimi yirttim. Agri kesici bile almadim aylarca, hamile kalirsam diye. Aylarca folik asit ictim, her ay adet olduguma uzuldum.kac kez reglim gecikti diye bi heyecan bekledim, evde test yaptim, hastaneye kan testi yaptirdim. Cocuk odasi planini, calisirken kime baktiracagimi, adini, evde termostati cocuk odasi yapariz diye sectigim odaya kadar ne biliyim her ayrintiyi dusundum, onunla paylastim,konustuk. Malesef stresli bir evlilik yasadigim icin (son iki yildir siddetle cocuk icin ugrasmistim) bir dusugum oldu.
Soruyorum size: simdi bu .ok yiyen ne sebeple " benim cocuk aldirdigimi" soyler? Biri ondan aldirdigimi, biri baskasindan aldirdigimi soyledi.
Kafayi yemek uzereyim.
Bir hafta icinde bu iki haberi ve eski kayinvalidemin kurtulduk diye yasin okuttugunu ogrendim.( bi abisi daha bosanmis bizden sonra da, iki gelinden de kurtulduk, oh ogullarimla oturuyorum diye)
Tam iki yildir cehennem yasiyorum sanki
ne zaman bitecek, cok bitkinim.

kız bende kurban kestım dagıttım fakire fukaraya de ,

pislik kaynana geri soksun ogullarını kucagına :KK70:

Back