Hakkımda iftira dolanıyormuş. Cok yıkıcı.

hadi ondan aldırdıgınıza tamam da baskasından cocuk aldırmak ne demek ya? ne kadar terbiyesiz insanlar varmıs. bence siz de yasin okutun kurtulduk diye. o kadın da ogullarını tepe tepe kullansın. ailecek sorunlularmıs demek ki ust uste bosanınca

Kurtulduğuna sükredip kendine bembeyaz bir sayfa aç bence.kendini onlarla ilgili haberlere kapat. Zararın neresinden dönersen kardir. Hayatına bak canım.bu dünya beş para etmez insanlari kafaya takip üzülmek için çok kısa. ..

Valla şahitleri bul aç iftira davanı al tazminatını. 2 yıl olmuş hala senle niye uğraşıyor anlamadım ki?
Ben de anlamiyorum.yazik gunah ya. Sonucta ben de biriyle tanisabilirim, bir kadin icin nasil boyle seyler uydurulabilir. Hic mi hatri yok yasananlarin?

Allaha havale et gerisini dusunme canim. O insanlara yorum yapmicam.

Tek diyecegim ilerde insallah mutlu bir yuva kurarsin ve cocuklarin olur. Hamile de olsan parol ve minoset icebilirsin. Kendini bos yer sikmaaa..

İnşallah ahın kalmaz onlara.ayrılmanında bi şerefi var bir zamanlar soyadınızı taşıyan birine iftira atmak nedir.şükretki böyle insanlardan kurtulmuşsun.inşallah en kısa zamanda iş bulursun ozaman herşey daha kolay olur kafan dağılır yeni bi çevren olur bu rezilleride bu kadar kafana takmazsın

Alsın oğullarının turşusunu kursun, sorun bizde -iki oğlumda boşandı diye üZüleceğine terbiyesizlik yapmış. Sen şimdi üzülüyorsun ama doğru uzun vadede kazanır bunu unutma, şimdi böyle görünüyor ama sen iyi olduktan sonra Allah sana daha iyi kapılar açar, bak çocuğun olmamasında da hayır varmış ,bu pis adamdan çocuk yüzünden tamamen kurtulamayacktın .
Şimdi sen işin içinde olduğun için sana zor görünüyor ama birkaç sene içinde hayatın düzene girecek , bugünleri unutacaksın

Helva yap dağıt millete ohhh be kurtuldum sonunda diye.
Çocuk aldırmışsın diyene de o pislikten bir de çocuk mu yapacaktım düşük oldu allah hayırlısı ne ise öyle veriyor işte de geç

Sen bir helva kavur acilen

Allahin sevgili kuluymussunuz ki kurtulmussunuz ve cocuk olmamis. Boyle bir adama cocuk verecrktiniz birde. Kayinvalideye gelince o konuyu oglunun agzindan dinleyen birisi tabi ki ogluna inanacak ve kimbilir neler anlatti ki kadin kuran okutturuyor. Allahim sen bildigin gibi yap deyin. Inanin ki gorursunuz.

Hayatınız hakkında kimseyi konuşturmayın.
İyi, kötü...
Yorumlamak, haber vermek onların işi değil.
Kendinizi yıpratıyorsunuz.
Boşanmaların yüzde 80'ninde bu konu oluyordur.
Bir taraf, diğerini kötülüyordur muhakkak.
Gurur yapmanın alemi yok, havlayan köpektir deyip geçin.

Hiç üzülme senin gibi birini bu kadar iftiralarla üzen insanların gün yüzü goreceginimi sanıyorsun sen Allah'a dayan ona havale et o ne yapcagimi kime ne verceğini neyi vermeyeceğini bilir bi de şöyle düşün çocuğun olsaydı bu insanlıktan nasibini almamisi bana sıfatına sokacaktın ki senin çektiginin üstüne evladın çekecekti belki boşandın diye çocuksa benden değil diye yayacaktı ortalığa ya evladın duysa bunlari ne olcakti herseyde bir hayır vardır kalbini bozma duanı et Allah'a havale et

Hiç kafanıza takmayın, siz kendinizi biliyorsunuz önemli olan bu kimin ne dediği ya da ne düşündüğünü umursamayın bile. Zaten balık baştan kokarmış sizin kayınvalidenizin kafada çatlaklık var orası kesin oğullarına da bulaşmış sanırım. O nedir ya iki gelinden kurtuldum diye Yasin okutmak, hayır madem oğullarının dizinin dibinde oturmasını istiyordu evlendirmeseydi. O Yasin'e katılanlar arasında olsaydım Allah'ım sen bu kadına akıl fikir ver diye dua ederdim.

Iki degil de bes oglu var ikisi ikincide evli,biri ucuncude, biri ikinciden yeni bosandi, en kucugu de benimkiydi iste. Ana baba da bosanmak uzere 70inde.
Bes parmagin besi bir olmaz diyerek kendimi ikna etmistim. Ama armut dibine dusermis.

Supermis :)

Kuzum sen kendin düşün karar ver, sen bir arkadaşının eski kocasından arkadaşın hakkında böyle bir laf duyunca gidip hemen arkadaşına söyler misin... Uzuleceginden eminsin değil mi böyle bir şeyin gerçekliğine inansan bile gidip soylemezsin hatta sana söyleyene de en kötü ihtimalle beni ilgilendirmez dersin. Bu iki arkadaşın ne amaçla gelip sana bu lafları söylediler... Eski kocana odaklanıp seni uzecegini bile bile böyle lafları taşıyan insanların yaptığını görmezden gelme. Bence uzak dur.

diger konularina da söyle bir baktim da, sen elinden geleni yapmissin gibi görünüyor,seni en zor günlerinde o kadar üzen adamdan ne bekliyorsun ki? zaten adam üzülerek söylüyorum kafayi kirmis yani, üzülme dicem ama ise yaramaz biliyorum.. insanin canini acitmaktan zevk alan psikopatlar az degil malesef..

Aklı melekesı yerınde olan bırı kayınvalıdeye herkes kotu bı senmı ıyısın hadı bı gelin kotu dıgerıde mı kotuydu ya sende ya da ogullarında sorun var gelinlerı kacırtıyorsun der
Ve ıyı nıyetlı kımse gelıp sıze hakkında ve ardından boyle boyle yapıyorlar demez

İyi de bu haberleri kim getiriyor size onu anlamadım? ortak arkadaşlarınız varsa irtibatı kesin ya da onlardan haber getirmemesini isteyin. O arkadaşlar da nasıl insanlar ki gelip bunları anlatıyor. Ayrıca seni bilen biliyordur takmayın hiç bitmiş gitmiş çok uzun süre olmuş hala konu mu oluyor? onlar da çeksin onlar da dertlesin Allah çıkarsın dedikçe kendinize kötülük yaparsınız geçmişle yaşamak sadece size zarar verir bence onlarla hala irtibatta olmak haber almak yerine kendi hayatınıza bakın eğlenin gezin boşverin.

ne yaşadğınızı kendiniz bilirsiniz ancak ; bu onların terbiyesizliği
siz sessiz kalın ve de üzülmeyin , aksine bu yapıdaki insanlardan kurtuldugunuz için dua edin , şükredin
boşanan insanların cogu bu duruma maruz kalıyor
benım için de eski sevgilileri ile görüşüyormuş evli iken oğlum ondan boşadı demiş kv de:)
bzim de ortak arkadasımız coktu hep gelıyordu kulagıma
iş güç bilmez evinin kadını olamadı diyormuş

e ne diyecekler , benim oğlum enbesildi , erkek olup da evini yuvasını koruyamadı
ben de kötü kv idim mi diyecek:)
gülün geçin.

ben de yasadım aynılarını bakın sımdı baskası ıle cok mutlu bır evlılıgım var.
darısı başınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…