• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakkımda iftira dolanıyormuş. Cok yıkıcı.

Evet iyi ki olmamis cocugum ondan. hep dua ettim Allahima bana hayirliysa nasip et, degilse etme dedim. Etrafimda yasitlarim dogurdukca ic cektim hep..simdi iyi ki olmamus diye sukrediyorum. Yasim baya ilerledi ama nasip bundan sonrasi.
Yaşın kaç?Allah sana güzel kapılar açsın.İçini ferahlatsın..İftita edenler düşünsün ahirette ne yapacaklarını.Herkes kalbinin ekmepini yer..Ben de boşanms zamanı iftiraya maruz kaldım.Böyle bir konuda değil ama.Aynen senin gibi helak olduydum.

Gercekten anlayamiyorum, kotu muamele goren benim, annemi babami ardarda kaybeden benim, bu uzuntunun uzerine bosanma davasi cikarip bir darbe daha yiyen benim, ailesinden kimseyeen ufak saygisizlik yapmis degilim, evim ve isim arasinda ailem icin cirpinan benim. Yahu bu neyin kafasi, bu neyin derdi yok dusunuyorum, tasiniyorum aklim almiyor. Uzulmeyeyim diyorum olmuyor.

Yanlış kararların sancısı bazen ömür boyu sürer. Adamin ne oldugu belli olmasina ragmen evlenmek mesela. Haksizliga ugradiginizi dusunmeyi birakin, her sey benim sucum boyle insanlara deger verdigim icin bu haldeyim diye düşünün. Kabullenin yani, inanamiyorum yasadiklarima demeyin inanmaya baslayin artik o evreye bir turlu gelememissiniz. Şizofreninin pençesindeki insanlari da daha fazla cekistirmeyin :D düşük yapmayi keyfi kurtaj falan saniyorlar belli ki acıyın onlara.

Yaşın kaç?Allah sana güzel kapılar açsın.İçini ferahlatsın..İftita edenler düşünsün ahirette ne yapacaklarını.Herkes kalbinin ekmepini yer..Ben de boşanms zamanı iftiraya maruz kaldım.Böyle bir konuda değil ama.Aynen senin gibi helak olduydum.
33 yasindayim.
Zamanla insan her seye alisiyor, her acı diniyor gercekten.ilk duydugumdan beri nerdeyse uc hafta gecti. Aklima geliyor ama canim yanmiyor.
Pislik insanlar cok tabi. Kim bilir kimler ne iftiralar yuzunden neler cekmistir, cekiyordur...

Back