• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakkımda iftira dolanıyormuş. Cok yıkıcı.

Ne demek kendinizi üzmeyin yeter. Gerçekten hiç ama hiç kimse için değmez kendini üzmeye. Arkada bırakmaya çalışın. Zor biliyorum. Ama emin olun onlar hayatını yaşıyor ve umurlarında değil. Yüzsüz ve acınacak haldeki insan olan onlar. Ama onlar daha farkında değiller.
Ve olamıyacaklar
BAKARA SURESİ 7 AYET
Allah onların kalplerini ve kulaklarını mühürlemiştir ve gözlerinin üzerinde de gerçekleri görmeye engel bir perde vardır; böylelikle gerçeği görmezler, en büyük azap onlara hazırlanmıştır.
Evet bu sure tam boyleleri icin. Gercekten de cok zalim bi bakis acilari var ve insanlara baktiklari pencere pislikten gorunmuyordu. Kimseyi begenmiyorlardi kendilerinden baska ilginc sekilde. Ve gorseniz yani hepimiz Allahin kuluyuz, hepimizi O yaratti da iclerindeki kötuluk dışlarına yansıyordu resmen. bi eski esim iclerinde farkli ve bence yakisikliydi. Demek istedigim yani nelerine guvenip millete .ok atiyolar anlayamiyorum. Huy- ahlak yok guzellik de yok, para da yok ama ego tavan.

demez tabiki
size iftira atmaları kendi çirkinliklerini gösterir, bununla hırs yapmayın ltf.
Bırakın ne hallerı varsa gorsunler.
Benim ikinci evliliğimi yapınca 40 km uzaga tasındım çevremden uzak olmak adına.
Benim eski eşim de benden 1 yıl dnr evlenmiş, o da aynı ben gbi 40 km uzaga benım yan apartmana tasınmıs :D
Boşandıgım zaman 4 sene cok nazidr gördük aynı yerde yasamamıza ragmen, şimdi o da evli ben de evliyim ve adam dibimde.
İş çıkıs saatlerımız yakın o kadar cok site onunde karsılasıyoruz ki, evimizin önunde buyuk bır market var, orda karsılasıyoruz.
Düşünün yani.

Gündüz mutluyu oynayıp, gece de acıyı yaşamayın, hayatınızı yaşayın,sizden bir tane daha yok ki.
Hayat kısa.
Ay ne garip bi kesişme olmuş. Istemedigin ot burnunun dibinde bitivermis. ne ilginc hikayeler var ya. Ben sehir degistiremedim. Annemin ve babamin aile apartmanindaki evinde kaliyorum en kucuk kiz kardesimle. Cok sukur yer yurt derdim olmadi.
Tatil, kisa gunluk geziler, sinema, tiyatro, konser, kurslar gercekten hepsini zaman-nakit dengesini uydurabildigim kadar gerceklestirmeye calisiyorum. Cok da zevk alarak. Kendimi degisiklik olsun diye itmeden.iyi giyinmeye kendime bakmaya ugrasiyorum, genelde iltifat da aliyorum, gerci hep teyze ve amcalardan, kendi yas grubuma pek hitap etmiyorum saniyorum. Mesela su ara devam eden fotografcilik kursum var. Hazirana yamac parasutu egitimi organize ettim. Yani mutlu eden seyleri yapiyorum, evde oturup karalar baglamiyorum. Su halimle bircok arkadasimin guzin ablasiyken kendi derdime derman bulamiyorum. Cunku beni "ooooo cok iyi atlatti O " saniyorlar. Sanirim iyi bi iş benim kurtaricim olacak, sonra da umarim iyi bir eş.

sen aslinda durumu cözmüssün ve önemli bir hayat tecrübesi edinmissin, baktigin zaman durum farkli degil benim acimdan da ,etrafimda ciddi anlamda örnek bi evlilige sahit olamadim malesef.. hal böyle olunca olmamasi gereken seyler siradanmis gibi bir izlenim mi oluyor noluyor bilmiyorum, ama eskisi gibi degilim örnek evlilik olmasa da etrafimda neyin olmasi gereken oldugunun idrakine vardim. senin bu sevmek sevgiyi akitmak arzularini cok iyi anliyorum, insaallah gönlüne göre hakeden bir insan cikar da o icinde kalan seyleri yasarsin..Cuma saati duayi kaptin bak =)
Canimsiniz ya ne guzel bu okuduklarim

ama milletede söyleyecen ki kulaklarına gitsin ,
Ay yok bunlarla aşık atamam ben. Pis insana bulasmamayi yeglerim cunku, kisasa kisas daha kim bilir neler uydururlar bi yerlerinden.
Evlendirsinler de ben de laflarindan kurtulayim diye dua ediyorum. O zaman birakirlar dedikoduyu heralde.

Ay ne garip bi kesişme olmuş. Istemedigin ot burnunun dibinde bitivermis. ne ilginc hikayeler var ya. Ben sehir degistiremedim. Annemin ve babamin aile apartmanindaki evinde kaliyorum en kucuk kiz kardesimle. Cok sukur yer yurt derdim olmadi.
Tatil, kisa gunluk geziler, sinema, tiyatro, konser, kurslar gercekten hepsini zaman-nakit dengesini uydurabildigim kadar gerceklestirmeye calisiyorum. Cok da zevk alarak. Kendimi degisiklik olsun diye itmeden.iyi giyinmeye kendime bakmaya ugrasiyorum, genelde iltifat da aliyorum, gerci hep teyze ve amcalardan, kendi yas grubuma pek hitap etmiyorum saniyorum. Mesela su ara devam eden fotografcilik kursum var. Hazirana yamac parasutu egitimi organize ettim. Yani mutlu eden seyleri yapiyorum, evde oturup karalar baglamiyorum. Su halimle bircok arkadasimin guzin ablasiyken kendi derdime derman bulamiyorum. Cunku beni "ooooo cok iyi atlatti O " saniyorlar. Sanirim iyi bi iş benim kurtaricim olacak, sonra da umarim iyi bir eş.
benim için hiç sorun değil ona karsı nötr'm
hatta bebeklerı falan olmus , sadece enteresan gelıyor evıne eş olamayan bir adam nasıl baba oldu
tek düşündüğüm o.
ben boşanınca anemlerle kaldım
evlenınce ilçeden sehıre tasındım
benım de hayatımın en guzel yılları o adamdan boşandıktan snr olan zamanlardı
e valla benden aktifsiniz şuanda maşallah .
eş olur acele etmeyın :)

Sende onlardan kurtuldugun icin yasin okut.Hatta yaninda tebareke bilinen ne kadar dua varsa okut.
Dua demisken bir hafta icinde 70:rahman suresi oku.is icin.ben defalarca yaptim hrp baskasi icin ama guzel seyler oldu.

Sende onlardan kurtuldugun icin yasin okut.Hatta yaninda tebareke bilinen ne kadar dua varsa okut.
Dua demisken bir hafta icinde 70:rahman suresi oku.is icin.ben defalarca yaptim hrp baskasi icin ama guzel seyler oldu.
Size de oluyor mu bilmem ama ben bazen elimi ayagimi cekiyorum her seyden. Gunluk hayat devam ediyor ama dua bile edesim gelmiyor. Odun gibi kaliyorum manen. Bi silkelenmem lazim ama iste anlatiyorum ya cok gucsuz ve ruhsuzum. Saldım bu anlamda. Bi de hep niyetlenirsiniz ama reglsinizdir ya, iste su an aynen boyleyim. Dua ediyorum da oyle kendim, sure zikr degil. Bu zikri cekecegim ama.tesemkur ederim.

benim için hiç sorun değil ona karsı nötr'm
hatta bebeklerı falan olmus , sadece enteresan gelıyor evıne eş olamayan bir adam nasıl baba oldu
tek düşündüğüm o.
ben boşanınca anemlerle kaldım
evlenınce ilçeden sehıre tasındım
benım de hayatımın en guzel yılları o adamdan boşandıktan snr olan zamanlardı
e valla benden aktifsiniz şuanda maşallah .
eş olur acele etmeyın :)
Koca derdinde degilim neyse ki.olursa canima minnet ama gonlume goresiyle. Beni aglatacak adam istemem artik. O yuzden de ilk denemede oldugu gibi azcik ilgi gosterdi diye atlamam diye dusunuyorum. Hayirlisi artik.

Size de oluyor mu bilmem ama ben bazen elimi ayagimi cekiyorum her seyden. Gunluk hayat devam ediyor ama dua bile edesim gelmiyor. Odun gibi kaliyorum manen. Bi silkelenmem lazim ama iste anlatiyorum ya cok gucsuz ve ruhsuzum. Saldım bu anlamda. Bi de hep niyetlenirsiniz ama reglsinizdir ya, iste su an aynen boyleyim. Dua ediyorum da oyle kendim, sure zikr degil. Bu zikri cekecegim ama.tesemkur ederim.
EVrt canim olmaz mi bazen oluyor tek kelimee dua edemezken bazen dua dilimden dusmuyor.Ama rahman suresi diyorum ki cok ozel bir sure.dene cok faydasini goreceksin.ben ara verip sonra
tekrar basliyorum.cok faydasini goreceksin
diger insanlari bosver gercekten dusunme bile cunku onlarin dusuncelerine engel olamayacsksin.Ama kendi dusuncelerini degistirme gucune sahipsin.

1,5 yıl olmuş adamdan boşanalı ben olsan gezer tozar başka adam bulurum. Siz kendinizi paralarken onlar günlerini gün ediyor, ağlayacağınıza unutun artık size yazık değil mi...ezik gibi mi geçicek bir sonraki hayatınız.

Allah a havale et gitsin güzel tarafindan bak kurtulmussun ya çocuk olsaydı hep karsilasicaktin bosver takma hayatina bak

Evet bu sure tam boyleleri icin. Gercekten de cok zalim bi bakis acilari var ve insanlara baktiklari pencere pislikten gorunmuyordu. Kimseyi begenmiyorlardi kendilerinden baska ilginc sekilde. Ve gorseniz yani hepimiz Allahin kuluyuz, hepimizi O yaratti da iclerindeki kötuluk dışlarına yansıyordu resmen. bi eski esim iclerinde farkli ve bence yakisikliydi. Demek istedigim yani nelerine guvenip millete .ok atiyolar anlayamiyorum. Huy- ahlak yok guzellik de yok, para da yok ama ego tavan.
Eski eşinde benzer yakında onlara. Bunlara izin verebilicek kapasitedeyse. Yakında kayar onun tipi böyleleri herkese dedişiniz gibi sallar atar tutar siz yeterki canınızı sıkmayın.

Zaten damla gozumde bu aralar akti gitti okurken. Sarilmak istedim sana.
Halden anlayanlarla konusup paylasmak en iyi ilac gibi. Dilin kemigi yok iste, agzi olan konusuyor. Ben de duydum " her sey karsiliklidir" ya da biriyle en ufak fikir ayrilginda, en ufak tartismada " sen hak etmişsin, az bile" leri. Cok gücüme gidiyor ama sesimi kesip icimi kemirmekten baska bi sey yapmiyorum. Acımasız insan dolu her yer ve artik kendimi anlatmaya calismaktan yoruldum. Allaha havale ediyorum tum haksiz suclamalari, kendim becerip de veremiyorum agizlarinin payini zaten. Burda birkac kisinin bile beni anlamasi iyi geliyor. Bi de canim ablam, iyi ki o var. Bi tek beni gercekten taniyan o kaldi hayatta.
Ahh canımm.. Gel izmire istediğin zaman sarıl bana.. Kapım herkese açık herkese... Diyorum ya bir hayat bu kadar mı benzer diye.. Benimde 1 ablam kaldı şu hayattaki tek kan bağım yaşayan sağ kalan ve beni anlayan.. Bende annemi ve babamı kaybettim.. Bende kalanlarla avunuyorum.. Yaşamamışım be diyorum bazen hayat başımdan geçmiş.. Seni görmeden seviyorum.. Ve dualarıma koyuyorum sıkıntılarını. Allah bize yeter... Allah'a emanet olun...

1,5 yıl olmuş adamdan boşanalı ben olsan gezer tozar başka adam bulurum. Siz kendinizi paralarken onlar günlerini gün ediyor, ağlayacağınıza unutun artık size yazık değil mi...ezik gibi mi geçicek bir sonraki hayatınız.
Kendimi surekli paralamiyorum tabi ki. Sosyal biriyim zaten, bahsettim ama gormediniz sanirim. Sadece onca zaman sonra duyduklarim uzdu ve ara ara tabi ki yasadiklarim bi sekilde aklima geliyor ya da bazi hatirlatmalar oluyor. Bosandiktan sonra koklu bir degisiklik olmadigi icin yenileyemiyorum hafizami. Ben de istiyorum hayatimda birini ama istendiginde bulunan bi sey degil ki bu

Ahh canımm.. Gel izmire istediğin zaman sarıl bana.. Kapım herkese açık herkese... Diyorum ya bir hayat bu kadar mı benzer diye.. Benimde 1 ablam kaldı şu hayattaki tek kan bağım yaşayan sağ kalan ve beni anlayan.. Bende annemi ve babamı kaybettim.. Bende kalanlarla avunuyorum.. Yaşamamışım be diyorum bazen hayat başımdan geçmiş.. Seni görmeden seviyorum.. Ve dualarıma koyuyorum sıkıntılarını. Allah bize yeter... Allah'a emanet olun...
Izmiri ve Izmirlileri hep sevmisimdir zaten
Allah annenin babanin mekanini cennet etsin insallah. Oyle ozledim ki onlari. Hangi acı daha beter karistiriyorum bazen. Kotu bir evliligi ve bosanmanin acisini annem olsa ona siginirdim diyorum ama yok, annemin babamin yoklugunu esimle atlatirdim diyorum o da tuz biber oldu. Bizim sinavlarimiz agir geciyor belli ki.
Hayat ne demekmis iyice ogrendim. .om.ok bi seymis.

Izmiri ve Izmirlileri hep sevmisimdir zaten
Allah annenin babanin mekanini cennet etsin insallah. Oyle ozledim ki onlari. Hangi acı daha beter karistiriyorum bazen. Kotu bir evliligi ve bosanmanin acisini annem olsa ona siginirdim diyorum ama yok, annemin babamin yoklugunu esimle atlatirdim diyorum o da tuz biber oldu. Bizim sinavlarimiz agir geciyor belli ki.
Hayat ne demekmis iyice ogrendim. .om.ok bi seymis.
Canımm Rabbim hepsinin mekanını cennet eylesin inşaallah.. Olsun Allah bilmiyo mu kulun omzundaki yükü?? Bilir elbet senden önce o taşır bakar kaldırır kulum bunu derde verir hediyesiyle beraber sıkıntıyı. Sabır biraz daha sabır.. Sabır ağır bi imtihandır ama unutma hükümde kesindir. Allah sabredenlerle beraberdir. Bende 1 haftadır diş ağrısı yaşıyorum. Neyse ki bugün iyiyim. Yakın zamanda ablama bi telefon geldi. Eski patronum onun müdürünün arkadası. Neyse hiç bir şekilde söylemediğim bir şeyi söylediğimi iddia etmiş müdür. Ve işime son verilmişti sebepsiz.. Allah'ım sana anlatamam yaşadığım sıkıntıyı. Adama mesaj attım keşke inanmak yerine yüzleştirseydiniz diye. Ölmüş annemin babamın üstüne yemin ediyorum ben dedim. Ahirette gözlerime bakabilirseniz o gün hesaplasırız dedim. Ayy ablamın müdürünün gözünde küçüldüğüme mi üzüleyim. Ablamın benim yüzümden zor bi durumda kalmasına mı.. Dedim hatta iftirayı kanıtlamayan mürteddir. Dinden çıkmıştır o kişi. Siz Allah'sızsınız diye. Aklıma sen geldin... Ve bir kere daha iftiraya uğrayan herkes için dua ettim.. Ben iş bulurum rızkımı veren Hüda'dır kula minnet eylemem... Peygamber Efendimizin eşine namusuna iftira atılmışta Efendimiz(sav) mağarada 1 ay tek başına kalıp Allah tarafından ayet inmesini beklemiş... Çünki hiçbir peygamber eşi namussuz değildir... Haşa biz onlar kadar değiliz elbet ama şükür namusumuzdan yana şüphemiz de yok... Senin için dua ediyorum... Nasılsın peki? Toparlanabildin mi biraz??

Back