Hakaret mi ettim?

Hmmm ne güzel ne mutlu ona. Peki pedagogluk içinde mesela cok yüksek puan gerekiyor o bölümü neden az insan okuyor sence?

Laf sokayım mı ?
Lütfen lütfen lütfen bak.
Minicik birşey.

Millet pedagog olup seninle uğraşmak istemiyordur ondan okuyanı az

Ahhahahahahahahaha
Yaaaa çok komik ya
Tirrek diyor musun arada
Ayy yaa
Hastası çokmuş a dostlaar e
Birazdan bize elli kuruş ver len tirrek de der bu şimdi yeni bi kabile bunlar fosforlu eşofmanlariyla bilinir sürü halinde gezerler değişik müzik zevkleri vardır
Bagcilarin arka sokaklarinda acilan tek binalik universitelerinde okuyup zekide zannedermi bunlar kendilerini

Laf sokayım mı ?
Minicik birşey.

Oouuwwww aman ne büyük laf soktun... Daha pedagogun çocuklar için olduğunu bile bilmiyor.

Yok ama merak ediyorum pedagoglukta hukuk ve tıp gibi yüksek bir bölüm. Nedeen fazla tercih edilmiyor?

Laf sokayım mı ?
Minicik birşey.

Oouuwwww aman ne büyük laf soktun... Daha pedagogun çocuklar için olduğunu bile bilmiyor.

Yok ama merak ediyorum pedagoglukta hukuk ve tıp gibi yüksek bir bölüm. Nedeen fazla tercih edilmiyor?
Anlamamis ama ben anladim Sephora iyide guldum uzulme

Konu sahibi sen de pek kafadan sağlıklı gözükmüyorsun laf edene kadar kendine bak.

Bagcilarin arka sokaklarinda acilan tek binalik universitelerinde okuyup zekide zannedermi bunlar kendilerini

Ben böyle insanlarla takılmıyorum.
Facede bi komedi sayfasının videosuna denk gelip şahit oldum böyle insanların olduğuna.
Keşke denk gelmeseydim dedim de neyse
Çok bilgim yok ilgili makam bilgilendirici davranışlar sergiliyor

Kendi kendine thug life yapıyorsun ya
Ayy yaaa

Çok inceydi.
Beyin damarlarından çok ince olarak sızması gerekti.
Neyse gecicek birşey yokmuş

Okurken ben sinirlendim burda. Nasil senin gbi disleksi degilim diyebildiniz. Universite okumak cok matah bisey degil bu arada uni okudugunuzla ovunmeniz cok sacma. Ben hayatim boyunca cok basarisiz bi ogrenciydim ama sadece bir sene calisarak uniyi hem de istanbulda bi uniyi kazandim. Bunu belli sikintilari rahatsizliklari olmayan herkes yapabilir diye dusunuyorum gercekten calisarak. Ayrica cok guzel bisey soylemis git disleksiyi arastir diyerek disleksi dikkat eksikligine bagli bi cok sorun olusturabilir ama disleksi olanlar genelde ozel kisilerdir. Kardesinizi asagilamissiniz resmen ve sonucta uni okuyan benim o degil demeniz oldukca ergen bence bu sebeple 2. Kez uni okudugunuzla ovunmemelisiniz.ustun zekaliysa madem okusaymis demissiniz e okumamis okuyamamis her seyin olcusu universite okumak mi ya kim soyledi bunu size.hele ki zekanin olcusu uni hic degil. Yaptiginiz seyin buyukluguyle ilgili oturup dusunmenizi tavsiye ederim durup duruken kendinizden nefret ettirmissiniz. Hem kendiniz diyosunuz ilk soylediginiz seyi biraz sert soylemisbolabilirim diye aonucta sizin icinizi gorecek degil ya siz o an nasil yansittiysaniz o da o sekilde anlar yani. Kafalara gel valla cok saskinim suan. Sinirden biraz sert yazmis olabilirim kusura bakmayin ama zekasiyla ovunbilecek bi insanin yapacagi soyleyecegi seyler degil bunlar. Sadece uni kazandigin icin zekanla ovunuyosan at cope o zekayi valla kendinizi bi olcun tartin hareketlerinize biraz daha dikkat edin derim herkese bu sekilde davraniyosaniz boyle tepkiler dusunceler icinde, isiniz zor valla

iyi olmuş sana!!
kızın farklılığını öğrenir öğrenmez hemen bi punduna getirip bel altı vurmuşsun.
ya başka bir durumu olsaydı? bir hastalığı, zeka geriliği vs..
onu da hemen cümle içinde kullanacak mıydın?
Allahtan farklı ve özel bir zeka türü var da istediğin hakareti edememişsin.
sen bu kızı basbayağı kıskanıyorsun hem de her anlamda.
kardeşim, üvey kardeşim ya da arkadaşım bana tektaşını gösterip işi resmiyete dökeceğini söyleseydi "sen de sevgilinle hava mı atıyorsun?" cümlesi aklımın ucundan geçmezdi.
kıskançlık problemini çözmediğin sürece kendini küçük düşürmeye devam edersin.

not: üniversite okumak bir zeka belirtisi değildir
emin ol bırak üniversite öğrencisini bu ülkede zeka düzeyi oldukça düşük insanlar bile profesör olabiliyor.
not 2: iq testi tek başına bir anlam ifade etmiyor.

Itiraf ediyorum ben uzaktan gordum simdide anliyorum kendilerini

Üvey kardeşini fena halde kıskanıyorsun. .
Ondan daha üstün görunebilmek için her yolu deneyen ama başarılı olamayan birisin..
Ne disleksi konusunda bir bilgin var ne de üni okuyan herkesin zekası konusunda..
Hem kötü niyetli davranmış hemde kalp kirmissin
Bir an önce kendine çeki düzen vermelisin yoksa yalnız kalırsın

Hmm yanı pedagoglugun hukuk gibi tip gibi yüksek bir bölüm olduğunu kabul ediyorsun?

ne o? sizi kandirdım, ben pedagog'um mu diyeceksin?

yaw bi de çekişmek için in vino veritas 'yı mı seçtin Allah aşkına
aferim, iyi seçim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…