- 15 Şubat 2015
- 13.341
- 47.068
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben onun nesini kiskanayim? O bana zekam hakkında laf soktu bende cevap verdim. O bana laf sokarak çok mu olgun oluyor?
Canım,
İç mimarlık diyorum...
Özel üniversite diyorum...
Ne demek zeka gerektirmez? İç mimar mesleği küçümsenecek bir meslek mi?
yaw Allah aşkına arkadaşlar
şu mesajı yazabilen bir kişiye
birşey anlatabileceğinize inanıyor musunuz hakikaten?
"disleksi-protez diş" benzetmesi
boşa yazmayın, yormayın parmakları
anlatamazsınız hiçbirşey!
Zeka olayını başlatan sen değil miydin? Yıllarca okul hayatında zorluk yaşamış birine böyle bir imada bulunursan sana vereceği cevap budur..Senin o dediğinin alt metni şudur; "sende zeka olmadığı için sevgilinle övünürsün ama ben çok zekiyim zekamla övünürüm." Sevgiliden bahsederken durumu zekaya çeviren sensin.. Evet o olgun çünkü cirkeflesmemiş,aranizda geceni belli etmemiş kimseye ve giderken tokalasmis seninle.. Tekrar diyorum umarım birgün iyi bir çocuk olursun..Ben onun nesini kiskanayim? O bana zekam hakkında laf soktu bende cevap verdim. O bana laf sokarak çok mu olgun oluyor?
Troll musunYa gerçekten anlayamiyorum sizleri hiç kimsede beni anlamıyor sanki dünyanın en kötü insanı benim. Ama beni seven insanlarda var bunu bilin!
Doktor değilim ama hastam çok!
Ya gerçekten anlayamiyorum hiç kimsede beni anlamıyor sanki dünyanın en kötü insanı benim. Ama beni seven insanlarda var bunu bilin!
Ya gerçekten anlayamiyorum sizleri hiç kimsede beni anlamıyor sanki dünyanın en kötü insanı benim. Ama beni seven insanlarda var bunu bilin!
Kamyon yazisiyla kapatti konuyu dagilin.Ya gerçekten anlayamiyorum sizleri hiç kimsede beni anlamıyor sanki dünyanın en kötü insanı benim. Ama beni seven insanlarda var bunu bilin!
o lafın senin için doğrusu
"doktor değilim ama hastayım çok" olmasın
Hehh sen gel asil mevzuyaYa gerçekten anlayamiyorum sizleri hiç kimsede beni anlamıyor sanki dünyanın en kötü insanı benim. Ama beni seven insanlarda var bunu bilin!
Birazdan bize elli kuruş ver len tirrek de der bu şimdi yeni bi kabile bunlar fosforlu eşofmanlariyla bilinir sürü halinde gezerler değişik müzik zevkleri vardıro lafın senin için doğrusu
"doktor değilim ama hastayım çok" olmasın
Ahhahahahahahahaha
Yaaaa çok komik ya
Tirrek diyor musun arada
Ayy yaa
Hastası çokmuş a dostlaar e
Birazdan bize elli kuruş ver len tirrek de der bu şimdi yeni bi kabile bunlar fosforlu eşofmanlariyla bilinir sürü halinde gezerler değişik müzik zevkleri vardır
Hmmm ne güzel ne mutlu ona. Peki pedagogluk içinde mesela cok yüksek puan gerekiyor o bölümü neden az insan okuyor sence?Valla iki çocuklu ilkokul mezunu 14 yaşında kocaya kaçmış arkadaşım sonradan açık ortaokul ve lise bitirip özel üniversitede iç mimarlık okumaya başladı. Hatta yanılmıyorsam 272 gibi bir puanla girmişti. Aynı sene ben de ikinci üniversite için sınava girip 275 ile uzaktan eğitim sosyal hizmetlere girememiştim. Öyle yani...
Onun azmini tebrik ederken senin için aynı şeyi söyleyemeyeceğiz.