• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakaret mi ettim?

İkiniz birbirinize benzediğiniz için bence anlaşamıyorsunuz.
Hakaretler, seviyesizlik diz boyu.
Birbirinizin yüzüne nasıl bakacaksınız artık, merak ediyorum!

şimdi mimar arkadaşlar kusura bakmadın ama konu sahibi sen bakabilirsin.

ben mimarları kendi içinde ikiye ayrıyorum

1. sınıf mesleğinin herhangi bi meslekten farkı olmadığını onun 4 yıkda okuyup öğrendiğni 1-2 ay autocad çalışıp hiç okunmadanda yapılabileceğini bilenler.

2. sınıf ... işte bu en sevmediğim yıllardır tahammül edemediğim sınıf.
kendini uzaydan dünyaya lütuf olarak gönderilmiş sanan, aslında onu kimse tabımadığı halde herkes tanıyomuş gibi davranan, ben çizdim oldu ! kafasındakiler.

8 yıl inşaat sektöründe çalıştım kadın ve mimarsa kaçtım sırf bu 2. kategori yüzünden.

şimdii neden kıskanıyosun bu kızı ? özel ders aldı yurtdışında yaşıyo birde evlenicek ha bide tektaşı var diye mi

kıskanma amağılama böyle bozulursun

Ben onun nesini kiskanayim? O bana zekam hakkında laf soktu bende cevap verdim. O bana laf sokarak çok mu olgun oluyor?
Canım,

İç mimarlık diyorum...
Özel üniversite diyorum...
Ne demek zeka gerektirmez? İç mimar mesleği küçümsenecek bir meslek mi?

Bak simdi desen ki devlette mimarlık okuyorum.
Tamam ama özel diyorsun ya.
250 üstü zaten mimarlık özellerde :D
Hatta 200 puanla özelde 4 yıllık okunuyor :D
Zaten 200 yapmayanı döverler :D
Sizin üniversite baya gazlamış sizi ya :D
Benimde param olsaydı bende özelde mimarlık okurdum.
Tek sorunum paraydı.
Yoksa yetenek 10 numara.

Ayy delii oluyorum irkidisleerrr.

Çocuklara bu yüzden önce ders değil insanlık öğretilmeli, insanları konumuyla değil kişiliğiyle ölçmenin gerekli olduğu öğretilmeli.
Neyse aile öğretmezse mevlam öğretir.
Dert değil..

Hahahahhah :D
Çevremde tembel teneke kaç kişi varsa hepsi üniversite okuyor valla :D
Artık herkes okuyor bi şekilde ya senin gibi özel üniversite ya da barajı geçip iki yıl falan yerleşiyorlar .
Okumakla bitmiyor işte .
Okuyorsun da ne oluyor ? Cahilsin hala .

yaw Allah aşkına arkadaşlar
şu mesajı yazabilen bir kişiye
birşey anlatabileceğinize inanıyor musunuz hakikaten?

"disleksi-protez diş" benzetmesi
boşa yazmayın, yormayın parmakları
anlatamazsınız hiçbirşey!

Protez dişle benzerliği.
Dis ekiyle başlaması :D :D
Ben başka bi bağ kuramadım.
Misal protezimi cikarticam dediğinde cikartiyorsun ama disleksiyi de ayni şekilde cikartiyorsun.
Hatta bi sonraki mesaj kiz disleksi değilde öyleymiş gibi davranıyor olur :D

Ayy ölüyorummm :D

Ben onun nesini kiskanayim? O bana zekam hakkında laf soktu bende cevap verdim. O bana laf sokarak çok mu olgun oluyor?
Zeka olayını başlatan sen değil miydin? Yıllarca okul hayatında zorluk yaşamış birine böyle bir imada bulunursan sana vereceği cevap budur..Senin o dediğinin alt metni şudur; "sende zeka olmadığı için sevgilinle övünürsün ama ben çok zekiyim zekamla övünürüm." Sevgiliden bahsederken durumu zekaya çeviren sensin.. Evet o olgun çünkü cirkeflesmemiş,aranizda geceni belli etmemiş kimseye ve giderken tokalasmis seninle.. Tekrar diyorum umarım birgün iyi bir çocuk olursun..

Ya gerçekten anlayamiyorum sizleri hiç kimsede beni anlamıyor sanki dünyanın en kötü insanı benim. Ama beni seven insanlarda var bunu bilin!

Doktor değilim ama hastam çok!

Oh ne guzel yapistirmis lafi.
Cok da yerinde bi laf etmis.
Ego denizinde bogulmussun sen.

Ya gerçekten anlayamiyorum hiç kimsede beni anlamıyor sanki dünyanın en kötü insanı benim. Ama beni seven insanlarda var bunu bilin!

Ahhahahahahahahaha :D :D
Yaaaa çok komik ya :D
Tirrek diyor musun arada :D
Ayy yaa :D
Hastası çokmuş a dostlaar :De

Ya gerçekten anlayamiyorum sizleri hiç kimsede beni anlamıyor sanki dünyanın en kötü insanı benim. Ama beni seven insanlarda var bunu bilin!

o lafın senin için doğrusu
"doktor değilim ama hastayım çok" olmasın :KK51:

Yazık ya üzüldüm sana şimdi senin için zor oluyodur böyle kibirli bi beyinde olmak falan önce insanlık dersi al sen bence üniversitedeki eğitimden ziyade

Lisedeki en tembel bu buraya nasıl gelmiş dediğim kişi bile okuyo günümüzde üni okumak büyük bir iş değil bunun farkına var önce önemli olan kendini her alanda geliştirmek

Kimseyi hastalığıyla dalga geçip kınamak sana düşmez önce haddini bil ve senin adına merhamet diliyorum o kararmış kalbine

Üniversite okuyosun diye kimseyi aşağılama hakkını kendinde bulamazsın kk da ilk defa birine bu kadar sinirlendim ve sert yorum yapıyorum cidden Allahım senin gibi insanlardan uzak tutsun bizi ilerde ne olacağın belli değil o yüzden bu kadar kibirli olma derim

Hehh sen gel asil mevzuya
Evet kotusun senden daha kotuleri mutlaka vardir yani ordada en degilsin artik idare edeceksin

Valla iki çocuklu ilkokul mezunu 14 yaşında kocaya kaçmış arkadaşım sonradan açık ortaokul ve lise bitirip özel üniversitede iç mimarlık okumaya başladı. Hatta yanılmıyorsam 272 gibi bir puanla girmişti. Aynı sene ben de ikinci üniversite için sınava girip 275 ile uzaktan eğitim sosyal hizmetlere girememiştim. Öyle yani...

Onun azmini tebrik ederken senin için aynı şeyi söyleyemeyeceğiz.
Hmmm ne güzel ne mutlu ona. Peki pedagogluk içinde mesela cok yüksek puan gerekiyor o bölümü neden az insan okuyor sence?

Back