• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakaret mi ettim?

Heh diyorsun ki hangisi işime yararsa o an, o üstündür. Eh pragmatik bir bakış açısı, beğendim :) Doğru yani, şimdi doktora ihtiyacın varken, bir iç mimar yardımcı olamaz sana. :KK53:
O değil de amma eziklendim len, hiç mi öğretmen arkadaş yok bu konuda, çıkın temsil edin mesleğimizi ulen! :KK12:
Ben ogretmenimmmmmm:-) acilinnnnn diye atlayasim geldi :-) :-)

Üvey kardeşin yanlış anlaması nerede Allah aşkına?

Sevgilin nasıl diye sordum. Çok iyi artık işi resmiyete dokecegiz diyerek parmağında ki tektaş yüzüğü gösterdi.(bu cümlede en ufak art niyet var mı?) Bende şakasına ay aman nasilda övünuyorsun sevgilinle dedim.(yerinde bir cevap mı?) Ama kötü niyet yoktu bunu derken. Sert şekilde demis olabilirim ama. (normal mi?)O da bana sanki senin böyle sevgilin olsa sen övünmez misin? dedi. Hayır canım ben sadece zekamla ovunurum dedim. (disleksi hastasına, hatta herhangi bir insana verilen cevap, normal mi?) Sonra güldü ve olmayan bir şeyle nasıl övüneceksen artık dedi.(öyle cevaba böyle cevap, az bile demiş) Kan beyinime sıçradı. Dayanamadım ve canim ben senin gibi disleksi degilim her şeyi vaktinde anlıyorum dedim.(şu cümleye yorum dahi yapamıyorum!!!) Oda bana hem aptalsin hemde kötü kalpli bir cahil git önce disleksinin ne olduğunu araştır dedi.(çok iyi dememiş mi? ne desin başka?)
Arkadasim cok iyi yorumlamissiniz ben isten ciktim simdi yazmaya usendim ama haksizliga hic gelemiyorum kan beynime sicradi ama yoldayim boyle uzun
yazamadim ozenerek yazmisin
arkadasta umarim hatasini anlamistir
objekif olarak yazilanlari ;-)

Back