- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.151
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen ablanı kıskanıyosun,tüm olay bu.
Hayır değilim ama sende pedagog olamazsın çünkü çok yüksek puan gerektiren bir bolumne o? sizi kandirdım, ben pedagog'um mu diyeceksin?
yaw bi de çekişmek için in vino veritas 'yı mı seçtin Allah aşkına
aferim, iyi seçim
Hmm yanı pedagoglugun hukuk gibi tip gibi yüksek bir bölüm olduğunu kabul ediyorsun?
Kimse,kimseyi sevmek zorunda değil, okulda herkes aynı başarıyı gösteremez, siz kendiniz hak etmişsiniz hakareti , siz önce başlamişsiniz otizim bir kaç sınıftiŕ kimi zor öğrenir kimi çok Zekalıdır, dünyada isim yapmış büyük insanlar vardır ,Albert Einstein, mozart, Leonardo vinçi ....... gibi insanları bu insanları küçük görmemek lazım
Birazcik ol yani ne var bundaBak simdi ben Sephora mıyım
Ablalarim kardeşlerim. Tamam itiraf ediyorum ben bir trollum. Amacım az eğlenmek ve sizi eglendirmekti ve görüyorum ki bunu başardım :) ben kendim disleksiyim bunuda belirtelim ve İQ'um 134 değil 125.
Ablalarim kardeşlerim. Tamam itiraf ediyorum ben bir trollum. Amacım az eğlenmek ve sizi eglendirmekti ve görüyorum ki bunu başardım :) ben kendim disleksiyim bunuda belirtelim ve İQ'um 134 değil 125.
Tamam murtazaAblalarim kardeşlerim. Tamam itiraf ediyorum ben bir trollum. Amacım az eğlenmek ve sizi eglendirmekti ve görüyorum ki bunu başardım :) ben kendim disleksiyim bunuda belirtelim ve İQ'um 134 değil 125.
Pedagoji diye bir bölüm yok Türkiyede Sep. Açılmış daha önce ama 80li yıllarda kapanmış. Arkadaşın canı eğlenmek istemiş anlaşılan.Valla üniversite puanlarını takip etmiyorum. Pedagigluk diye bir bölüm var mi yok mu onu bile bilmiyorum. Puanı yüksekse kazanan azdır ışte. Düz mantık.
Pedagoji diye bir bölüm yok Türkiyede Sep. Açılmış daha önce ama 80li yıllarda kapanmış. Arkadaşın canı eğlenmek istemiş anlaşılan.
Hadi gorusuruz kayningillere selam soyle.Ablalarim kardeşlerim. Tamam itiraf ediyorum ben bir trollum. Amacım az eğlenmek ve sizi eglendirmekti ve görüyorum ki bunu başardım :) ben kendim disleksiyim bunuda belirtelim ve İQ'um 134 değil 125.
Birazcik ol yani ne var bunda
Kiymet bilmemmi Sephora izin versin bundan sonra senin adin CatlakB Sephoraa olsun dicem sende benim kiymetimi bil bak