Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım,Insallahgece gece aklinca sazan avina cikmis bir kekliksindir
degilsende hem bir insanin hastaligiyla dalga gececek kadar kalpsiz ve ergen hemde tahminen cokta zeka gerektirmeyen bir universitede okumayi akil belirtisi gorecek kadar cahil bir kibir topusun
Zorunlu edit : bunlari not al belki baskalarini asagilarken kullanirsin ama kagida yaz olurmu malum cok zekisin ya senin kafan pek doludur
Hakaret degildi yaAtasozlerimiz kiytirik degilCanım kıytırık bi atasözü için (birde sanki kendi bulmus gibi övünmez mi.....) senin kin dolu yorumların ile muhattap olamam. Efendi efendi konusacaksan başka ama hakarete asla tahamullum yok.
üstün meslek nedir?Pardonda iç mimarlığı nasıl küçümsersiniz? Gayet üstün bir meslek. Herkes giremez o bölüme, girse bile bitiremez. Ciddiyim
Baraj derken? İç mimarlığı nasıl böyle küçümsersiniz?Ay hani şu barajı geçenlerin gidip kayıt yaptırdığı bölüm degil mi o?
Hatta barajı asmasanda, üzülme seneye aşarsın diyip kayıt alan üniversitelerde var hani özel olanlar.
Eh tabi senin İQ 145 falandir barajı da asmissindir kesin.
Bu arada araştırmacı-gazeteci ruhunu değerlendir bence sen. Gecenin şu saatinde kizin hayatını didik didik edebildiğine göre cadı kazanı işlerinde bir yeteneğin olduğu kesin. İQ suna kadar öğrenmişsin, ne diyim.
(İç mimar arkadaşları tenzih ederim)
Bak sevgili ergenCanım,
İç mimarlık diyorum...
Özel üniversite diyorum...
Ne demek zeka gerektirmez? İç mimar mesleği küçümsenecek bir meslek mi?
Canım,
İç mimarlık diyorum...
Mimarlık meselaüstün meslek nedir?
Canım,
İç mimarlık diyorum...
başka var mı peki üstün meslek? neye göre şeyapıyoruz?Mimarlık mesela
başka var mı peki üstün meslek? neye göre şeyapıyoruz?
Ben onun nesini kiskanayim? O bana zekam hakkında laf soktu bende cevap verdim. O bana laf sokarak çok mu olgun oluyor?Bak çocuk! Senin sorunun sadece kıskançlık bu çiğ davranışının başka açıklaması olamaz.Sana çocuk diyorum çünkü olgun bir insan birine kızsa dahi bu şekilde bir tavır sergilemez.Ayrica sen kimsin ki O'nun zekası hakkında bu kadar net hükümler verebiliyosun. İçin,kalbin,ruhun,beynin hasetlikle dolu..Yazık sana,umarim birgün bu hasetlikten arınır iyi bir çocuk olursun..
Ayrıca her üniversite okuyan inan zeki olmuyo,zekanın ölcütü üniversiteyi kazanmak değil, kazanmış olman senin sadece iyi ders çalıştığını gösterir.. Ben öğretmenim ve senin gibi nesilleri gördükçe öğretmenlikte boşa kürek salladigimi düşünüyorum.. Zeki olup olmadığını anlamak istiyorsan insanı değerler neyi gerektirir onu sorgula belki o zaman zeki olabilirsin..
Sizi kirdiysam özür dilerim ama disleksi hastalık değil, protez dis gibi bir sey, bir nevi rahatsizlik ama hastalik degil öyle olsaydı hiç lafını etmezdim engelli ve hasta insanlara saygım sonsuz disleksi başka bir şey lütfen yanlış anlamayın. Kardeşinize acil şifalar.
Laf sokabilmek bi zeka belirtisi ama anlayabilmekte oyle o sana acik acik demistir laf soksa anlayamazdin.Ben onun nesini kiskanayim? O bana zekam hakkında laf soktu bende cevap verdim. O bana laf sokarak çok mu olgun oluyor?
Baraj derken? İç mimarlığı nasıl böyle küçümsersiniz?