• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakaret mi ettim?

Ay sinirlerimi bozamıcam hiiiiç uğraşamam. Varsa böyle birşey Allah büyük :KK49::KK49:

Bence sen hatanı kabul et kıza msj çek özür dile... git yat uyu... burada şuursuzun birinin sana hak vermesiyle vicdanın rahatlamaz....

Insallahgece gece aklinca sazan avina cikmis bir kekliksindir
degilsende hem bir insanin hastaligiyla dalga gececek kadar kalpsiz ve ergen hemde tahminen cokta zeka gerektirmeyen bir universitede okumayi akil belirtisi gorecek kadar cahil bir kibir topusun

Zorunlu edit : bunlari not al belki baskalarini asagilarken kullanirsin ama kagida yaz olurmu malum cok zekisin ya senin kafan pek doludur
Canım,

İç mimarlık diyorum...
Özel üniversite diyorum...
Ne demek zeka gerektirmez? İç mimar mesleği küçümsenecek bir meslek mi?

yalnız, arkadaş gelişiyor zahar
tepki vermiyor falan dedik ya
tek tek alıntı yapıp tepki vermeye başladı:21:

Canım kıytırık bi atasözü için (birde sanki kendi bulmus gibi övünmez mi.....) senin kin dolu yorumların ile muhattap olamam. Efendi efendi konusacaksan başka ama hakarete asla tahamullum yok.
Hakaret degildi ya:KK70:Atasozlerimiz kiytirik degil:KK62:

Bak çocuk! Senin sorunun sadece kıskançlık bu çiğ davranışının başka açıklaması olamaz.Sana çocuk diyorum çünkü olgun bir insan birine kızsa dahi bu şekilde bir tavır sergilemez.Ayrica sen kimsin ki O'nun zekası hakkında bu kadar net hükümler verebiliyosun. İçin,kalbin,ruhun,beynin hasetlikle dolu..Yazık sana,umarim birgün bu hasetlikten arınır iyi bir çocuk olursun..
Ayrıca her üniversite okuyan inan zeki olmuyo,zekanın ölcütü üniversiteyi kazanmak değil, kazanmış olman senin sadece iyi ders çalıştığını gösterir.. Ben öğretmenim ve senin gibi nesilleri gördükçe öğretmenlikte boşa kürek salladigimi düşünüyorum.. Zeki olup olmadığını anlamak istiyorsan insanı değerler neyi gerektirir onu sorgula belki o zaman zeki olabilirsin..

Ay hani şu barajı geçenlerin gidip kayıt yaptırdığı bölüm degil mi o?
Hatta barajı asmasanda, üzülme seneye aşarsın diyip kayıt alan üniversitelerde var hani özel olanlar.
Eh tabi senin İQ 145 falandir barajı da asmissindir kesin.

Bu arada araştırmacı-gazeteci ruhunu değerlendir bence sen. Gecenin şu saatinde kizin hayatını didik didik edebildiğine göre cadı kazanı işlerinde bir yeteneğin olduğu kesin. İQ suna kadar öğrenmişsin, ne diyim.

(İç mimar arkadaşları tenzih ederim)
Baraj derken? İç mimarlığı nasıl böyle küçümsersiniz?

Merhamet duygusu olmayan kibir dolu insanlardan olma daha yasin genç arın bu kibirinden merhamet cok önemli çok belliki olgunlaşamamışsın daha

Canım,

İç mimarlık diyorum...
Bak sevgili ergen
ustune basarakta soyledigin o ozel universitede cokta zeka belirtisi gostermeden yillarca velilerinin mal varligiyla okuyabilirsin ancak kabul et hasta diye dalga gectigin kiz senden hep daha zeki olacak kabullenirsen kolay atlatirsin

Canım,

İç mimarlık diyorum...

Valla iki çocuklu ilkokul mezunu 14 yaşında kocaya kaçmış arkadaşım sonradan açık ortaokul ve lise bitirip özel üniversitede iç mimarlık okumaya başladı. Hatta yanılmıyorsam 272 gibi bir puanla girmişti. Aynı sene ben de ikinci üniversite için sınava girip 275 ile uzaktan eğitim sosyal hizmetlere girememiştim. Öyle yani...

Onun azmini tebrik ederken senin için aynı şeyi söyleyemeyeceğiz.

Canım,

İç mimarlık diyorum...

Paran ve adını soyleyebilecek kadar zekan varsa zaten okuyabilirsin diyorum,
Mesleği değil, zihniyeti kucumsuyorum.
Aaa hatta dur bak, zekanı da kucumsuyorum
Hadi bir koşu İQ testi yaptir da gel

Yanlış alıntı yapmışım metisa kusura bakma yanlış anlaşılmasın :)

Bak çocuk! Senin sorunun sadece kıskançlık bu çiğ davranışının başka açıklaması olamaz.Sana çocuk diyorum çünkü olgun bir insan birine kızsa dahi bu şekilde bir tavır sergilemez.Ayrica sen kimsin ki O'nun zekası hakkında bu kadar net hükümler verebiliyosun. İçin,kalbin,ruhun,beynin hasetlikle dolu..Yazık sana,umarim birgün bu hasetlikten arınır iyi bir çocuk olursun..
Ayrıca her üniversite okuyan inan zeki olmuyo,zekanın ölcütü üniversiteyi kazanmak değil, kazanmış olman senin sadece iyi ders çalıştığını gösterir.. Ben öğretmenim ve senin gibi nesilleri gördükçe öğretmenlikte boşa kürek salladigimi düşünüyorum.. Zeki olup olmadığını anlamak istiyorsan insanı değerler neyi gerektirir onu sorgula belki o zaman zeki olabilirsin..
Ben onun nesini kiskanayim? O bana zekam hakkında laf soktu bende cevap verdim. O bana laf sokarak çok mu olgun oluyor?

Sizi kirdiysam özür dilerim ama disleksi hastalık değil, protez dis gibi bir sey, bir nevi rahatsizlik ama hastalik degil öyle olsaydı hiç lafını etmezdim engelli ve hasta insanlara saygım sonsuz disleksi başka bir şey lütfen yanlış anlamayın. Kardeşinize acil şifalar.

yaw Allah aşkına arkadaşlar
şu mesajı yazabilen bir kişiye
birşey anlatabileceğinize inanıyor musunuz hakikaten?

"disleksi-protez diş" benzetmesi
boşa yazmayın, yormayın parmakları
anlatamazsınız hiçbirşey!

Baraj derken? İç mimarlığı nasıl böyle küçümsersiniz?

Niye bu kadar şaşırdın, baraj da mı yok artık?
Sen tip okuyorum de doktorlugu da küçümserim, avukatım de onu da kucumserim.
Kucumsedigim meslek değil. Ama anlamissindir zaten, bu zeka ile aksini dusunmedim hiç.

Back