Hakaret mi ettim?

Az önce troll um yazdı bu ya ellerinizi yormayın şunun için silmiş şimdide bari az yaratıcı ol bay fake

Ablalarim kardeşlerim. Tamam itiraf ediyorum ben bir trollum. Amacım az eğlenmek ve sizi eglendirmekti ve görüyorum ki bunu başardım :) ben kendim disleksiyim bunuda belirtelim ve İQ'um 134 değil 125.

Merhaba otizmle disleksi ayni sey degildir.otizm zeka geriligidir fakat disleksi degil. Okullarda dislektik cocuklarin genelde otizmin en hafif seyreden hali oldugu dusunulur ama aslinda oyle degildir. Zamaninda egitim fakultesi terkligim vardir da:)

Ablalarim kardeşlerim. Tamam itiraf ediyorum ben bir trollum. Amacım az eğlenmek ve sizi eglendirmekti ve görüyorum ki bunu başardım :) ben kendim disleksiyim bunuda belirtelim ve İQ'um 134 değil 125.

Demekki cani sikilan bi disleksisin. Git kendine baska bi eglence bul.

Valla üniversite puanlarını takip etmiyorum. Pedagigluk diye bir bölüm var mi yok mu onu bile bilmiyorum. Puanı yüksekse kazanan azdır ışte. Düz mantık.
Pedagoji diye bir bölüm yok Türkiyede Sep. Açılmış daha önce ama 80li yıllarda kapanmış. Arkadaşın canı eğlenmek istemiş anlaşılan.

Bu seviyeye uygun davransaydın bari
İQ su yuksek insanlardan ben hep daha kaliteli şeyler beklerdim.
Neyse sen pedagogtan yardım al
KiB.
Bu kendine iyi bak demek değil ha yarın Kazen öğretir sana

ama bu olmadı yaaaa
ben kendim disleksiyim yazıp ajitasyon yapmayacaktın
troll olman neyse de, buna girince olmadı
ıııı ıııh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…