• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dakiklik ya da takıklık bilmiyorum

Siz haklısınız. Yine de bu sebepten hayati bir kavga çıkıyorsa da birinizden birinin orta yolu bulması lazım. Siz en iyisi sorumluluk alma kısmını bırakın. Çok lazımsa hocayı o arasın, gitmeyince de o mahcup olsun.
Onu yapmamam gerekiyormus bir kez daha hatirlatti sagolsun canim esim 😆

Eşimiz de olsa insanların bizimle aynı karaktere, aynı hassasiyetlere sahip olmasını bekleyemeyiz. Siz öyle bir insansınız, eşiniz böyle bir insan. Farklılıkları kabul etmek gerek evlilik sürdürebilmek için. Kırmızı çizgimiz değilse tabi.

Sadece bir yere saat verilecekse onun yerine arayıp ben ayarlamam sanırım böyle bir durumda. Öğretmeni kendi arasın, kendi muhatap olsun.
En olmasi gereken bu evet

Mesela bana ayni gün mesajla dönmeyen insanlara da kizarim evet coluklu cocuklu insanlariz yogun olabiliriz ama telefon da hep elimizde 2 dk ayirabiliriz ayni gün olmasa bile aksaminda vakit olur bu yüzden cogu insanla görüsmeyi azalttim ergen gibi saniyesine cevap verecek degil ben de o kadar müsait olamam ama 24 saatin 2 dk sinda da gayet cebap verilebilir
Ay mesela ben bınu hiç takmam önemli bir durum varsa zaten ararım mesajla iletişim çok kurmuyorum

Sorumsuz bence cunku kendi keyfi icin hem kendi cocugunu ve öğretmenini disarida bekletiyor hemde diger cocuklar ogretmenlerinden ayri kaliyor

Bana gôre degil bu agir vasita tipler.
Dakiklik konusundada özenliyim. Tabiki insanlar gecikebilir ama surekli geciken tipler hep ayni kisiler oluyor genelde. Saygilyla alakali

Back