Hakaret mi ettim?

Ben de tıp okuyor da hava yapıyor sanmıştım, özel üniversitede iç mimarlıkmış

Fake olmasını umuyorum şu an hakikaten, üzülmeye başlayacağım yoksa.

Fake olduğunu söyle de gidip yatalım... Gençliğin bu halde olduğuna inanmak istemiyorum ben..

işte böyle noooolur fake olsun dedirtiyorlar adama

konu sahibi valla kızmıycaz
"ben fakeim" de

Yahu sonuçta normal insandan farklı mı farklı bu onun isteği seçimi olan bieşey değil. Olaya çok yanlış bakıyorsun maalesef

Banlanmam heralde ciddiye alip atasozu ozlu soz paylasip kulturel sozler ettim
Canım kıytırık bi atasözü için (birde sanki kendi bulmus gibi övünmez mi.....) senin kin dolu yorumların ile muhattap olamam. Efendi efendi konusacaksan başka ama hakarete asla tahamullum yok.

Insallahgece gece aklinca sazan avina cikmis bir kekliksindir
degilsende hem bir insanin hastaligiyla dalga gececek kadar kalpsiz ve ergen hemde tahminen cokta zeka gerektirmeyen bir universitede okumayi akil belirtisi gorecek kadar cahil bir kibir topusun

Zorunlu edit : bunlari not al belki baskalarini asagilarken kullanirsin ama kagida yaz olurmu malum cok zekisin ya senin kafan pek doludur

mi

bilemiyorum şu an vallahi

Valla fake olsun kızmicam. Güldük eğlendik gece gece diyip gidicem. Kiblemem bile.
Ama gerçekse çok yazık...

tamamen aynı fikirdeyim, hele ki üstteki mesajdan sonra

Amannnn kacinnnnDevreler yandi bende

Ovv laflar çok fazla iyi olmuş. Bir dahakine birine birşey söyleyecekken sana danışacağım kesinlikle efsane

Ben de tıp okuyor da hava yapıyor sanmıştım, özel üniversitede iç mimarlıkmış

Fake olmasını umuyorum şu an hakikaten, üzülmeye başlayacağım yoksa.
Pardonda iç mimarlığı nasıl küçümsersiniz? Gayet üstün bir meslek. Herkes giremez o bölüme, girse bile bitiremez. Ciddiyim

Ay hani şu barajı geçenlerin gidip kayıt yaptırdığı bölüm degil mi o?
Hatta barajı asmasanda, üzülme seneye aşarsın diyip kayıt alan üniversitelerde var hani özel olanlar.
Eh tabi senin İQ 145 falandir barajı da asmissindir kesin.

Bu arada araştırmacı-gazeteci ruhunu değerlendir bence sen. Gecenin şu saatinde kizin hayatını didik didik edebildiğine göre cadı kazanı işlerinde bir yeteneğin olduğu kesin. İQ suna kadar öğrenmişsin, ne diyim.

(İç mimar arkadaşları tenzih ederim)

Herkes üniversitede okuyor bu seni ayrıcalıklı yapmaz. Bakış açını değiştir derim.

Açıkça kıskançmışsın sen cidden bak.
Hem bende seni masumane bulamıyorum.
Burada konuyu bile ben üniversite okuyorum ama o lise mezunu diyerek kalite açısından dibe vurdum.
Ben MYO okudum.
Ama var ya keşke anaokulunda okusaydım dedim.
O kadar çok o 2 yillik üniversite ile övünen vardı ki kendimi çok garip hissederdim.
Bence üvey ablanızda benim gibi düşünmüş.
Ve bence iyiki üniye gitmemiş.
Hem hastalığı var ama zekası yüksek.
Keşke sizde test yaptırsaydınız.
Oda bunu bilseydi de sizle muhattap olmasaydı.
Hani diyorsun ya 140 tanidigim var.
O cümleniz buram buram kıskançlık kokuyor
Ve o sizden daha olgun.
Ben olsam bu denli bi ergenle konuşmaz hatta sadece doktor tavsiyesi verirdim.
Elini dahii sıkmazdım.
Şükret bence.

Ayy ben bile deli oldum sana var ya.

Canım kıytırık bi atasözü için (birde sanki kendi bulmus gibi övünmez mi.....) senin kin dolu yorumların ile muhattap olamam. Efendi efendi konusacaksan başka ama hakarete asla tahamullum yok.

hakarete tahammülün yok? senin? senin hakarete tahammülün yok?
şoklar içindeyim bir kez daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…