yok yaw, valla eğlenemiyorum
aksine kızıyorum
ya biri bizimle kafa buluyor
ya da gençlik hakikaten çok boş yetişiyor
ikisinden biri...
Fake ya fake olmasa benim yorumuma dayanamazdi
Tam uyuma saati ama vakitsiz bir daha erken ac konuyu.
Fake ya fake olmasa benim yorumuma dayanamazdi
Tam uyuma saati ama vakitsiz bir daha erken ac konuyu.
sence biliyor mudur buralar nereler?
bence de öyle
çok sakin cevap veriyor çok ama acemi sanki
Haklı olabilirsiniz ben zaten okuduğu liseyi küçük gormuyorum isterse ilk okul mezunu olsun ama onun bitirdiği meslek lisesi gercekten yuksek degil bitirdiği bölüm 'mağaza satıcısı/müdürü üzerineymiş, zaten devamsızlıktan zar zor bitirmiş. Hep asıyormuş okulu. Yaşadığı ülke Almanya değil ama çok yakın.Sen başlatmışsın... Bşraz hak etmişsin.
Almanyanın eğitim sistemini araştırmıştım biraz. Çoğu meslek meslek lisesi demilen dereceli liselerden ediniliyor. Hemşirelik, polislik, bankacılık, dış ticaret, lojistik vb bir çok meslek mesleğin üniversite eğitimi yok, meslek liselerinde veriliyor eğitim. Üniversitelerde çok az bölüm var. Meslek lisesi deyip geçme okumak da bitirmek de çok zor. Eğer almanyadaysa bahsettiğin kişi muhtemelen öyle bir liseden mezundur ve inan buradaki üniversite mezunlarına taş çıkartır aldıkları eğitim. Hatta bazı ülkelerde avukatlık da meslek lisesi eğitimiyle yapılıyor diye biliyorum. Bakma sen bizim ülkemizde her sokakta üniversite olmasına, her işi üniversite mezunlarının yapmasına. Biz üniversite mezunu vasıfsız elemanlar oluyoruz mezun olunca. Herkes üniversite mezunu zaten bu devirde çok önemli bir meziyet değil yani. Ha dersin ki ben çapa tıp, odtü elektrik elektronik falan filan okuyorum o zaman övün övünebildiğin kadar derim.
Her ne olursa olsun senin bir insanın zayıf noktasını diline dolaman hele ki bu insan senin evinde birkaç saatlik bir misafirse çok ayıp.
bence daha önce gitmiştir oralara.Bence şu an google'dan bakmakla meşgul
Su an bunu görünce fake olduğunuzu ve vaktimi boşa harcadigimi düşünmek istiyorum.Elbette. Herkes mi kazanıyor üniversiteyi?
Ben hiç iq testi yaptirmadim ama onun iq'su 134'müş. Çok yüksek bile değil[/QUO
Şaka gibisin, seninki 70 civarı gibi
Elbette. Herkes mi kazanıyor üniversiteyi?
Fake olabilir, bu kibirle benim yorumlarıma da dayanamazdı gibi geliyor
Banlanmam heralde ciddiye alip atasozu ozlu soz paylasip kulturel sozler ettimbence de öyle
çok sakin cevap veriyor çok ama acemi sanki
Durun gayrı vurmayın öldüCidden şimdi ne saçmalayacak acaba diye diye uyuyamadım
134 yüksek bir iq değilmiş arkadaşlar! Hanımefendi ya cern'den yazıyor ya silikon vadisinden
Haklı olabilirsiniz ben zaten okuduğu liseyi küçük gormuyorum isterse ilk okul mezunu olsun ama onun bitirdiği meslek lisesi gercekten yuksek degil bitirdiği bölüm 'mağaza satıcısı/müdürü üzerineymiş, zaten devamsızlıktan zar zor bitirmiş. Hep asıyormuş okulu. Yaşadığı ülke Almanya değil ama çok yakın.
Ben iç mimarlık okuyorum özel üniversitede.
Haklı olabilirsiniz ben zaten okuduğu liseyi küçük gormuyorum isterse ilk okul mezunu olsun ama onun bitirdiği meslek lisesi gercekten yuksek degil bitirdiği bölüm 'mağaza satıcısı/müdürü üzerineymiş, zaten devamsızlıktan zar zor bitirmiş. Hep asıyormuş okulu. Yaşadığı ülke Almanya değil ama çok yakın.
Ben iç mimarlık okuyorum özel üniversitede.
Sizi kirdiysam özür dilerim ama disleksi hastalık değil, protez dis gibi bir sey, bir nevi rahatsizlik ama hastalik degil öyle olsaydı hiç lafını etmezdim engelli ve hasta insanlara saygım sonsuz disleksi başka bir şey lütfen yanlış anlamayın. Kardeşinize acil şifalar.Ben senin gibi disleksi değilim cümlesine kadar herşeyi güleryüzle okurken bir anda canım acıdı. Her ne olursa olsun kim olursa olsun hastalıkla vurulmaz... bence kızın kalbini çok kötü kırmışsın... engelli kız kardeşim var belkide o yüzden benim bile kalbim kırıldı biliyo musun.. Bence kızı sevemediğinden ötürü ona karşı devamlı bişeyler biriktirmişsin ama yanlış bir patlama olmuş. Benden sana ufak bir tavsiye onun kalbini kırdıgın için özür dile.. kırdığın yerden kırılırsın bunu asla unutma. Yatağa başını koyduğunda o sözün kulaklarında uzunca bir zaman çınlayacaktır eminim. Özür dilemelisin...
Sizi kirdiysam özür dilerim ama disleksi hastalık değil, protez dis gibi bir sey, bir nevi rahatsizlik ama hastalik degil öyle olsaydı hiç lafını etmezdim engelli ve hasta insanlara saygım sonsuz disleksi başka bir şey lütfen yanlış anlamayın. Kardeşinize acil şifalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?