Hakaret mi ettim?

Ben senin gibi disleksi değilim cümlesine kadar herşeyi güleryüzle okurken bir anda canım acıdı. Her ne olursa olsun kim olursa olsun hastalıkla vurulmaz... bence kızın kalbini çok kötü kırmışsın... engelli kız kardeşim var belkide o yüzden benim bile kalbim kırıldı biliyo musun.. Bence kızı sevemediğinden ötürü ona karşı devamlı bişeyler biriktirmişsin ama yanlış bir patlama olmuş. Benden sana ufak bir tavsiye onun kalbini kırdıgın için özür dile.. kırdığın yerden kırılırsın bunu asla unutma. Yatağa başını koyduğunda o sözün kulaklarında uzunca bir zaman çınlayacaktır eminim. Özür dilemelisin...

Disleksi ileri zekalı insanlarda olan bişey değil mi ?? Ezber yetenekleri iyi olmaz konsantrasyon sorunu yaşarlar ama matematik zekalari vardır diye biliyorum sanki ama

Haklı olabilirsiniz ben zaten okuduğu liseyi küçük gormuyorum isterse ilk okul mezunu olsun ama onun bitirdiği meslek lisesi gercekten yuksek degil bitirdiği bölüm 'mağaza satıcısı/müdürü üzerineymiş, zaten devamsızlıktan zar zor bitirmiş. Hep asıyormuş okulu. Yaşadığı ülke Almanya değil ama çok yakın.

Ben iç mimarlık okuyorum özel üniversitede.

Ya gerçekten skain kalamıyorum neler yazmışsın. Ne demek hastalığı bana cahil deme hakkını verir mi? Bence cahil demesi az bile kalmış. Sen ne yaptığının farkında mısın peki? Bugün senin bedenini zihnini kusursuz yaratan Allah yarın bunları senden almaz mı sanıyorsun? Allah korkusu olmayandan korkacaksın arkadaş!

Elbette. Herkes mi kazanıyor üniversiteyi?
Su an bunu görünce fake olduğunuzu ve vaktimi boşa harcadigimi düşünmek istiyorum.
Gercekse, oksijen israfindan başka bir şey değilsiniz.
Bu kafayla isterseniz boğaziçi mezunu olun sizden karakterli biri çıkmaz.
Hayatiniz boyunca kiskancliginizda, kibrinizde debelenir durursunuz

Cidden şimdi ne saçmalayacak acaba diye diye uyuyamadım

134 yüksek bir iq değilmiş arkadaşlar! Hanımefendi ya cern'den yazıyor ya silikon vadisinden
Durun gayrı vurmayın öldü
Gerçek bence. Gençlik bu üniversite maratonuna hazırlanırken orantısız bir üniversite güzellemesi yapılıyor. Üniversite okuyunca altın kaplanacağını sanmadan çekilir mi o dertler?

aaaaaa gerçekten miiiiii
vay arkadaş boşa dalga geçmişiz seninle
meğer sen neymişsin beeeee
hem de özel üniversitede okuyorsun
senin iq kesin 140 üzeridir (bilirsin çok üstün zeka seviyesi)

ay hem de mağaza satıcısı/müdürü bölümünü mü bitirmiş
peh

affet bizi, acı bize, bilemedik senin üstünlüğünü

Ovv iç mimarlık okuyorsan tamam o zaman... hem de özel üniversitede. Senden daha zekisi yok bu dünyada belli ki. Bütün söylediklerimi geri aldım.

Zaman kaybısin yorum yapmaya bile deģmezsin elimi yorduguma üzüldüm üstteki yorumu konuyu tam okumadan yapmıştım gerçekten kötü kalpli bi insansın inşallah fakesindir

Sizi kirdiysam özür dilerim ama disleksi hastalık değil, protez dis gibi bir sey, bir nevi rahatsizlik ama hastalik degil öyle olsaydı hiç lafını etmezdim engelli ve hasta insanlara saygım sonsuz disleksi başka bir şey lütfen yanlış anlamayın. Kardeşinize acil şifalar.

mi

bilemiyorum şu an vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…