• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakaret mi ettim?

Üvey kardeşin yanlış anlaması nerede Allah aşkına?

Sevgilin nasıl diye sordum. Çok iyi artık işi resmiyete dokecegiz diyerek parmağında ki tektaş yüzüğü gösterdi.(bu cümlede en ufak art niyet var mı? Bende şakasına ay aman nasilda övünuyorsun sevgilinle dedim.(yerinde bir cevap mı?) Ama kötü niyet yoktu bunu derken. Sert şekilde demis olabilirim ama. (normal mi?)O da bana sanki senin böyle sevgilin olsa sen övünmez misin? dedi. Hayır canım ben sadece zekamla ovunurum dedim. (disleksi hastasına, hatta herhangi bir insana verilen cevap, normal mi?) Sonra güldü ve olmayan bir şeyle nasıl övüneceksen artık dedi.(öyle cevaba böyle cevap, az bile demiş) Kan beyinime sıçradı. Dayanamadım ve canim ben senin gibi disleksi degilim her şeyi vaktinde anlıyorum dedim.(şu cümleye yorum dahi yapamıyorum!!!) Oda bana hem aptalsin hemde kötü kalpli bir cahil git önce disleksinin ne olduğunu araştır dedi.(çok iyi dememiş mi? ne desin başka?)
aşağı yukarı aynı fikirdeyiz zaten neden tek bir kelimeme takıldınız ki?
ben de söylediklerinize katılıyorum.
tek demek istediğim zaten birbirlerini yanlış anlamaya ve tartışmaya açık bir ilişkileri varmış üvey kardeşler olarak.
Kaldı ki kızın da "senin de böyle sevgilin olsa sen de övünürsün" cevabı normal değil. Evet çok seviyorum de geç mesela

Elbette. Herkes mi kazanıyor üniversiteyi?

Bu yaşına gelmişsin daha disleksinin ne olduğunu bilmiyorsun. 20 yaşındasın, 13 yıldır elin kalem tutuyor ama daha dahi anlamındaki - de'yi ayıramıyorsun. İlgi eki olan - ki'yi de ayrı yazmışsın. Zekiden çok "boş" bir insan izlenimi uyandırdın. Dersleri ezberleyip, çok test çözüp başarılı olduğun bir sınav IQ'nun yüksek olduğunu kanıtlamıyor.

Kızcağızın hiç bir suçu yok, bütün hata sende. Ve gerçekten kötü kalpli bir insansın bence de.

Disleksiyi, hangi ülkede yaşıyorsa o ülkenin eğitim sistemini araştır öğren sonra konuş. Üniversite okumakla da o kadar övünme, bazı ülkelerin liseleri bile bizim üniversitelilerden daha iyi eğitim veriyor.
Teşekkürler. Onun okuduğu liseyi araştırdım buranın meslek lisesi gibi bir şey. Yüksek değil yani. Disleksiyide araştırdım biraz. Evet bir kaç bilim adamı ve profesörlerde bile var olan bir hastalik. Olabilir tabi eminim zor bir şeydir ama bu onun bana cahil deme hakkini verir mi?

Bu yaşına gelmişsin daha disleksinin ne olduğunu bilmiyorsun. 20 yaşındasın, 13 yıldır elin kalem tutuyor ama daha dahi anlamındaki - de'yi ayıramıyorsun. İlgi eki olan - ki'yi de ayrı yazmışsın. Zekiden çok "boş" bir insan izlenimi uyandırdın. Dersleri ezberleyip, çok test çözüp başarılı olduğun bir sınav IQ'nun yüksek olduğunu kanıtlamıyor.

:KK9:vallahi şu test çözmek-IQ olayını yazacaktım üşendim

Teşekkürler. Onun okuduğu liseyi araştırdım buranın meslek lisesi gibi bir şey. Yüksek değil yani. Disleksiyide araştırdım biraz. Evet bir kaç bilim adamı ve profesörlerde bile var olan bir hastalik. Olabilir tabi eminim zor bir şeydir ama bu onun bana cahil deme hakkini verir mi?
Sen onu rahatsizligiyla uzmeye calisirsan evet verir.

yahu sen o kadar şey söyle
sonra "bana cahil deme hakkını verir mi"
şaka mı?

daha muhasebeci olmasından takmışsın kıza

Normalde kimsenin eksikliğini yüzüne vurmam ama konu sahibi bunu üvey kardeşine yapabildiği için beni anlayacaktır :)

ben de şimdi onu düşünüyordum
şurada bile kimsenin eksikliğini yüzüne vurmak istemem, rahatsız olurum... yüz yüze nasıl yapılır...
bence de anlayacaktır

Kesinlikle hata sende.
O başlattı demişsin ama, ilk sen zekamla övünürüm derken konuyu oraya sen getirmişsin.
İstersen bin tane üniversite oku ama önce, insanların hastalığıyla alay eden kötü kalbini düzelt!

İQ'su 134müş. Çok yüksek bile değil.

Back