Hakaret mi ettim?

Sen başlatmışsın... Bşraz hak etmişsin.
Almanyanın eğitim sistemini araştırmıştım biraz. Çoğu meslek meslek lisesi demilen dereceli liselerden ediniliyor. Hemşirelik, polislik, bankacılık, dış ticaret, lojistik vb bir çok meslek mesleğin üniversite eğitimi yok, meslek liselerinde veriliyor eğitim. Üniversitelerde çok az bölüm var. Meslek lisesi deyip geçme okumak da bitirmek de çok zor. Eğer almanyadaysa bahsettiğin kişi muhtemelen öyle bir liseden mezundur ve inan buradaki üniversite mezunlarına taş çıkartır aldıkları eğitim. Hatta bazı ülkelerde avukatlık da meslek lisesi eğitimiyle yapılıyor diye biliyorum. Bakma sen bizim ülkemizde her sokakta üniversite olmasına, her işi üniversite mezunlarının yapmasına. Biz üniversite mezunu vasıfsız elemanlar oluyoruz mezun olunca. Herkes üniversite mezunu zaten bu devirde çok önemli bir meziyet değil yani. Ha dersin ki ben çapa tıp, odtü elektrik elektronik falan filan okuyorum o zaman övün övünebildiğin kadar derim.

Her ne olursa olsun senin bir insanın zayıf noktasını diline dolaman hele ki bu insan senin evinde birkaç saatlik bir misafirse çok ayıp.

Yani onun haksiz olduğunu dusunuyorsunuz?
Siz ortam hazırlayınca sevgilisi ile övünecek olmuş. Burası ofsayt. Ama onun dışında sizin patavatsızlığınızla tetiklenen gereksiz bir tartışma olmuş.
Gelir geçer bunlar. Arayıp "Yanlış anlaşıldım, öyle demek istemedim" gibilerinden özür dileseniz iyi olur ama. Sonuçta hastalığı ile dalga geçmek bel altı oluyor.

İQ'su 134müş. Çok yüksek bile değil.

Bu iq seviyesinin nasıl bir zekaya tekabül ettiğinden bile haberin yok. Sana şöyle söyleyeyim, seninki taş çatlasa 110'dur. Git ölçtür ve yüzleş bu gerçekle :)

Yalnız kıza hasedinden çatlıyorsun resmen..

Hatalisiniz.
Eksik olduğunu düşündüğünüz konuda bir insani yaralamak üzere konuşmuşsunuz
Ve bencede ablanız doğru bir şey söylemiş,
Kötü kalplisiniz.
Uzatmayin Usulünce Özür dileyin
Ayrıca üniversite okumakta maharet değil. Bu sene bir vesileyle tercih kitapçığını gördüm, artık üniversite mezunu olmayanı dovuyorlardir sanırım, 100 lerce üniversite var.
Bugünkü aklım olsa Terzi falan olurdum.
4 yil üniversite, 2 yıl yüksek, iyi derecede yabancı dil. Ama dugunden 1 ay önce gittiğinde ay şekerim geç kalmissiniz diyen, paranizla is yaptiramadiginiz terziler :)

İQ'su 134müş. Çok yüksek bile değil.

kızım evladım
disleksi olan illa üstün zekalı olacak diye bir zorunluluk yok
fakat zaten 134 IQ üstün zekalı demek (anlıyorum ki IQ'dan bile bihabersin)
bence ya fakesin
ya da gerçekten bu kıza karşı duyguların yüzünden uzman yardımı alman lazım
feci takmışsın

haaa, bir de kendini dev aynasında görmeyi bırakman lazım
"kibir"i aşmış seninki

aaayy beni de :) ama biraz erken saatte açsaydı bu konuyu keşke. tam uyuyayım derken olmuyo böyle

Cidden şimdi ne saçmalayacak acaba diye diye uyuyamadım

134 yüksek bir iq değilmiş arkadaşlar! Hanımefendi ya cern'den yazıyor ya silikon vadisinden

Gece gece iyi güldüm. Şu boş egolu insanlar hep eğlendirmiştir beni. Takipteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…