Haftada kac Kere telefonlasiyosunuz esinizin annesi ve babasiyla?

Kandiller falan haric onemli bir sey olmadikca arasmiyoruz hic. Ben unutunca ozel gunlerde kv beni ariyor. Esim de yalnız ugruyor yanlarina. Esim benim ailemle mesafeli oldugu icin koydum bu mesafeyi. Kimilerine gore bulunmaz nimet bu durum. Ben hosnut muyum? Emin degilim. Ailelerimizi daha fazla hos tutmak isterdim sanirim. Ama karşılıklı olmayınca istemesen de mesafeli oluyorsun. Esim mesafeden yana, saygısızlık yapmadığı surece de gözardı edebilirim bu durumu.

Son düzenleme:
2 3 ayda 1 felan. Kandilde de aramam bayramda da. Sürekli ben mi arıcam normal zamanda aranmadığım için bayram kandilide ben es geçiyorum. Eşim konuşurken arkadan kutluyorum bende.

Ne baska yerde kalirim ne evimde 1 haftadan fazla ağırlamak isterim herkesin bi düzeni var. telefonda nasılsindan sonra bnde baglanti kopuyor bünye alisik degil artik kv de anladim diyor ama sirf ona yaptığımı düşünüyor ona kalsa gunde 5 vakit ara yok demez heralde, sonra beni dedikoducu yapti diyo insan her hafta ne konuşur aklim almiyor ne anlatiyorsunuz o kadar hakkaten

Ya arkadaslar Benim kaynanam ve Kayinbabam hergün ariyorlar artik biktim sizinkilerdemi öyle ?
Ayni sehirde kaliyoruz ayri oturuyorum ve her cumartesi Pazar yatili burdalar Sizde Nasil acaba ?
Yeni evliyeseniz bu hic dogru bi dacrnais degil bence araya biraz mesafe koyun desem araniz acilir ama kalma fikri iyi degil bence

Aman yarabbim nasil olur inanamadim.
Simdi cok utandim,benim babam 10 saat bekledi dogum kapisinda beni seslerimi bile duymus.

Hiç araşmamak en sağlıklısı bak valla :)) Eşime hiç aramıyor falan diyormuş. Kandil bayram dışında aramıyorum. O da sağ olsun beni aramıyor. Oğluyla her gün konuşuyor ama :) 2-3 haftada bir gidiyoruz. Yeter. Fazla mıç mıç olunca işler çığrından çıkıyor.

Ilk evlendigimde her hafta sonu...
Beni tehdit etmeye baslayinca 2 3 haftada 1 iyice sogukluk kirginlik girince ayda 1 bazen 3 ayi buluyordu....simdi 1.5 senedir gorusmuyoruz sadece bayramda 1 kere aradim baktim umdugumu bulmayinca artik asla....
Neyseki yurt disindayiz yakin olsaydik hic cekilmezdi...

4 aydır nişanlı olacağım henüz hiç aramadım eşimin ailesini. :)
Evlenince her gün aramam inşallah.

Gelmiyorlar gitmiyorum. Evlerimizin mesafesi 5 dk. Aramıyorum da. Aramizda problemler var. Ama normali haftada 2 kez arasaniz yeter sanirim.

Telefonlaşmıyoruz, öncelikle ben telefonda konuşmayı sevmem bir de ne konuşacağız, önemli bir durum olursa o ya da ben ararız kalanı watsup görüşmesi cuma mesajları falan

Hergün konusuruz ayni sehirdeyiz haftada 1kesin ya onlar gelir ya biz gideriz. Yatili kalmadilar hic bi kaynanam görümcem kaldi dogumyaptigimda okadar.

Ayy benimkiler whatsapptan sürekli yaziyot yada ariyorlar. Yada torunu görmek icin götüntülü ariyor. Hafta sonlari da ya biz ordayiz yada onlar geliyor. Yanliz degilsin yani bu konuda

Bizde ayri sehirde oturuyoruz haftada bir mutlaka konururuz.yaztatili onbes t a til gideriz.onlarda yilda bir gelirler guzel gecer kv cok titiz ve becerikli ev piril piril olur.
Biz sadece bayramlarda gidiyoruz.
Bir de tatile giderken ugrariz.
Zaten benim ailemde onlarla aynı sehirde.
Herkesi görmüş oluruz.
Gecen sene sık sık geldi kpss hazirlaniyorum diye.sagolsun cok yardımı dokundu bana.bide masallah eski toprak kadin 53 yasinda ama benden saglam.bi girer eve esyalari ordan oraya ordan oraya : ) bi bakarim banyoya atmis halilari hali yikar
Eger yazsa hemen yorganlari indirir bir guzel havalandirir oh mis.
Bende isim yoksa yaninda cirak gibi gezerim: )

Ya arkadaslar Benim kaynanam ve Kayinbabam hergün ariyorlar artik biktim sizinkilerdemi öyle ?
Ayni sehirde kaliyoruz ayri oturuyorum ve her cumartesi Pazar yatili burdalar Sizde Nasil acaba ?
valla kv sagken ıkı haftada bır falan arardım o da onemlı bırsey olursa arardı , haftada bır bes dk zıyaret ederdık ozel bır gun olursa yatısız gelıp gıderdı, kendısı vefat ettı kp tek kaldı ona da cenazeden sonra toplasan 3 kere gıtmısımdır aramıyorum cunku ısıtme problemı var ama esım gıder zıyaretıne-arar bızde boyle...
görümcelerim var mesela onları da aramam dogum gunu vs ozel bır durum olmadıgı muddetce ortalama ıkı haftada bır falan yuzyuze gorusuruz fazla samımıyetı gereksız buluyorum zaten vaktımde yok onu ara bunu ara yapacak....
haa esımde ozel gun harıcı aılemı aramaz, bayram harıcı zıyaretlerıne gıtmez onlar ayrı sehırde normalde ama su an bızımle kalıyorlar cocugumuza baktıklarından.

bizim evler yan yana binalar. her aksam yemekte onlardayım k.pderle konusmayız ama anne ile tlf konusuruz 1 yada 2 kere

biz zaten altlı üstlü aile apartmanında oturuyoruz, ben kendi annemi her gün ararım , eşim askerde, haftasonları kendi annemlere gidiyorum kalmaya, oraya gidince de kayınvalidemi arıyorum, aramış olmak için değil onları benimsediğim için napıyorlar diye hal hatır soruyorum

Hiç görüşmeyiz.
Ayrı şehirlerdeyiz.
Görmeye gittikçe görüşürüz.
Ortalama 3 ayda bir.
Onlar da bize yılda bir, 2 gün yatıya gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…