Haftada kac Kere telefonlasiyosunuz esinizin annesi ve babasiyla?

Allahini seversen kv kp gelsin evine kalsinlar sormadan yatagini acip uyusunlar sende evimden mi gidin diecen? Diemezsin cunku olmuyor onlar yüzsüz sende mi Yüzsüz olcan onlar gibi
Sormadan evime gelebilecek yüzü vermedim emrivaki sevmem, kimse sormadan eve gelip yatagı acıp uyuyamaz. Sessiz kalsam onuda yaparlardı, yatıya kalma olmasada emrivaki yaptıkları oldu ama tepkimi koydum. Rahatsız ve huzursuz olduğum şeyleri engellemek bana göre yüzsüzlük değil, herkes yerini bilcek. Ayy onlar yüzsüz diyip kendime eziyet çektiremem.

Bence iki haftada bir ya da haftada bir kez ideal ama boş konuşmamak kaydıyla. Hal hatır sorup kapatılacak. Burda kayınvalidenin size karşı tutumu önemli tabi. Çok iyi anlaşıyorsanız bir iki şakalaşırsınız ama siz siz olun onun samimiyetine güvenip çocuklarını eleştirmeyin :) anne annedir sonuçta:)

Aynı şehirdeyiz hem kv hem de görümceyle; 15-20dklık mesafedeyiz.haftada bir kesinlikle uğruyoruz;ayda bir kesinlikle çay ya da yemek vesilesiyle çağırıyorum; bu arada her birimiz ayrı sehirdeydik bu sene herkes aynı sehre geldi.esim burdaydı ben dahil herkes bu sene taşındı. Zaten Yen'i evliyizGerektikçe telefonla konuşuyorum; ama eşimi sık araması ve istediği zaman da bensiz uğrayabileceği konusunda teşvik ediyorum. Ki zaten çocukluğundan beri ayrı yaşamış ve sık görüşmüyor.ama muhtemel beklentileri evliliğimizle çok dazla arttığından şuan her görüştüğümüzde 4-5tir kötü ve uzak davranıyorlar bana; çok üzülüp eşime kızıp onlara kırılmaması için bişey demiyordum; ama artık çok az gitmeye hatta gerekmedikçe gitmemeye karar verdim.keza düşünün geç evlendim 39 yaşındayım; sadece eşimin mutluluğu için bu sehre gayet kariyerli olan işimi bırakıp geldim ama maalesef onların kaprisini çekmem bekleniyor.hiç uğramıyormuşuz gibi yüzler asılıyor.esim de olayın farkında;haklı gördü kararını. Bu arada ben de ailemle sıkıfıkı değilimdir,eşim de ailemi isterse arar baskı yapmam

Son düzenleme:
Valla hanimlar beterin beteri var deyip her halimize şükredelim ve sakin kalmaya calisalim tabi eve izinsiz gelip yatakta yatmak vs haric cunku kimse bunu kabul etmez ve etmemelide.. benim kv ile aramda bir sokak var ve hergun yanina geliyorum nerdeyse hergun.. sabah 7.40 da arar kocani gonderdin ise sen nasilsin diye.. 11.30 gibi arar napiyorsun gelcekmisin diye 13.00de arar daha gelmiyor musun diye sonra zaten geldigim icin aksam 8e kadar burda oluruz.. sonra eve gidince de 21.30 gibi arar napiyorsunuz diye.. gelmedigim zamanlarda da 7.40 11.30 14.00 18.30 ve 21.00de arar :) yada ben ararim.. kendi annemle de ki onlar sehirdisinda gunde 3 kez konusurum... belli bi sure sonra zaten telefonlara alisiyorsun karsi taraf aramayinca sen ariyorsun ne yaptin diye.. yani oyle karisik durumlar canlarim..

Tavrini Nasil gösterdin bi kac ipucu banada lazim

Yatılı kalma durumumuz yok.
Evlerimizin arası arabayla 10,11 dakika civarı.
Hergün 3,4 defa ararım ben.

Aynı biz
Yatılı kalma durumumuz yok
Evler arası arabayla 7-8 dk.
Hergün 2-3 konuşuruz, ya ben ararım ya onlar arar.

Bu konuda verilen bazı cevaplara çok şaşırdım

Tavrini Nasil gösterdin bi kac ipucu banada lazim

Emrivaki geldiklerinde hoşgeldiniz bile demedim, bazen odadan çıkmadım... Bunu bile anlamadılar gerçi yada umurlarında olmadı dıyeyım. Acık acık eşim söyledi habersiz gelmeyin diye. "Gelicez" diye eşime haber verırlerse, eşim RİVAVİRA yla konuşun der. Olay birazda eşinde bitiyor yani

Cevap : hic telefonlasmiyorum. Cook yakin oturuyorlar gidip gelmiyorum da. Bi esimle gidiyorum arada sirada. Gitsem konusucak birsey yok televizyona bakiyor herkes. Ee ben evdede televizyona bakiyorum zaten gitmem evde otururum daha iyi.

Hiç konuşmuyorum. Eşim arayıp gelininde konuşacakmış diye telefonu kulağıma dayadığında da en fazla 2 dk da konuşmayı bağlıyorum. Kayınpederim bir kez aramıyosun gibi serzenişte bulundu. Kendi akrabalarımı aramıyorum. Öyle bir beklentiniz olmasın dedim. 1 yılda evime bir kez geldiler ondada habersiz geldikleri ve bile isteye şehirdışı plan yaptığımı bildikleri halde yaptıkları için tepkili davrandım. Görümcemle en son düğünde konuştum. Aramızda soğuk savaş var ve zerre umrumda değil

Ama şimdi oldu mu konu sahibi?Haftada kaç kez konuşuyorsunuz diyince kendimi kötü hissettim
Zira haftada değil anca ayda 1 felan ararım.Kendileri hiçççç aramazlar zaten.Hele kp numaramı bilmez.
Bir kere istenmeyen gelinim.İkincisi laf altında kalmam cevap veririm ki onlara göre çok ters durumdur bu.Yalakalık yapmam eltim gibi evime geldiklerinde senede anca 1-2 kez gayet hoşgörülü davranırım,saygıda kusur etmemeye çalışırım.
Sevgi kısmı '' yaradılanı severim yaradandan ötürü''.

Kandillerde ariyorum 15 gunde birde gidiyoruz kp yok zaten kv de cok despot kendinden soguttugu icin aramyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…