- 16 Şubat 2012
- 6.360
- 10.451
Ya arkadaslar Benim kaynanam ve Kayinbabam hergün ariyorlar artik biktim sizinkilerdemi öyle ?
Ayni sehirde kaliyoruz ayri oturuyorum ve her cumartesi Pazar yatili burdalar Sizde Nasil acaba ?
Eskıden her hafta arardım
Evlerımız aracla 25 dk mesafede
Ne zaman kayınvalıdem kaynanalık yapmaya basladı artık hıc aramıyorum bayramda bıtek kayınbabamı arıyorum okadar
Yaklasık 1 senedır hıc gormedım
Iyı nıyetım suıstımal edılmeseydı gorusurdum ama cunku ben severım buyuk aileyı kendı aılem oyledır ona alıskınım
En ıyısı annesı hakkın rahmetıne kavusmus bı adamla evlenmek bunun baska cozumu yok sanırım bı yerden sonra illakı cozutuyorlar
Var ben:)peh cevaplara bak bana bak..
benden başka hayırsız gelin yok mu yahu
mecbur olmadıkça hiç aramam 2 3 ay da bu gelir oturur giderler sadece dogumumda 2 gece kv kaldı ayni sehirdeyiz bu aradaYa arkadaslar Benim kaynanam ve Kayinbabam hergün ariyorlar artik biktim sizinkilerdemi öyle ?
Ayni sehirde kaliyoruz ayri oturuyorum ve her cumartesi Pazar yatili burdalar Sizde Nasil acaba ?
Eger espiri yapmasam gider gercekten annesi olmayan bi adamla evlenirdimBu dediğiniz çok kırıcı bence. Kendi keyfinizi düşünüyorsunuz ve bu sebeple eşinizin annesinin olmamasını daha iyi görüyorsunuz? Peki erkek için iyi bir şey mi annesizlik? Bir erkek dese annesi ölmüş bir kadınla evleneceksin diye ya da eşiniz bu cümlelerin aynısını kursaydı hoşunuza gider miydi?
Ne bileyim benim gelinim en iyisi annesi ölmüş bir adamla evleneceksin diye bir cümle kursa kahrolurum. Annesizlik berbat bir şey ya hu.
Kaynananız kötü olabilir görüşmeyebilirsiniz ama bu lafınız çok tuhaf geldi o yüzden alıntıladım.
Ayni benim kv gibi dogum yaptigimda gelmisti hergun etrafi siler supururdu.biz cagiririz gelmezler.yilda bir gelirlerBiz sadece bayramlarda gidiyoruz.
Bir de tatile giderken ugrariz.
Zaten benim ailemde onlarla aynı sehirde.
Herkesi görmüş oluruz.
Gecen sene sık sık geldi kpss hazirlaniyorum diye.sagolsun cok yardımı dokundu bana.bide masallah eski toprak kadin 53 yasinda ama benden saglam.bi girer eve esyalari ordan oraya ordan oraya : ) bi bakarim banyoya atmis halilari hali yikar
Eger yazsa hemen yorganlari indirir bir guzel havalandirir oh mis.
Bende isim yoksa yaninda cirak gibi gezerim: )
Var malesef tek kp ile degil kaynimlarlada konusmuyorum ama alistim artik iyi taraflarida var hic yüz göz olmuyon tabi işin kötüsü eve gelince dilsiz gibu el kol işareti yapmak komik
Kp bir iki kere konus dedi de ben ayip olmasin die konusmadim ama kaynimlar pinti hic teklif etmediler ahaha
Agriliyim ama ist yasiyom