- 5 Ocak 2017
- 386
- 583
- 37
Ay bi şey anlatıcam bu adetle ilgili. Bi tanıdığımın akrabası öyleymiş. Kpin yanında konuşmuyorlarmış. Kaynanası bayılmış bir gün ve kadın el kol işaretiyle anlatıyormuş, kendini yere atıyormuş kalkıyormuş sonra tekrar yere atıyormuş ama konuşmuyormuş. Çok gülmüştüm. (!)
Ve Yüce Allahım bize ne güzel bir yeti vermiş 'konuşmak' nasıl olur da başkası benim konuşmamı engeller? Onlar Allah mı (haşa) da önlerinde konuşmayacağım ki Allah bile peygamberleriyle melekleri aracılığıyla, kullarıyla da dua aracıyla konuşuyor. çok ilginç yani internet de kullanıyorsunuz ama bu adetleri uyguluyorsunuz, bu adetleri uygulayanlar genelde okuma yazma bilmeyen işte pek bir şey görmemiş, evden dışarı çıkmamış insanlar sanardım. Çünkü gün görmüş eğitimli bir kadın nasıl olur da saçma sapan bir adete uyar?
Neyse çok tuhaf kusura bakmayın ama öyle.
Yatılı kalma durumumuz yok.
Evlerimizin arası arabayla 10,11 dakika civarı.
Hergün 3,4 defa ararım ben.
eğer siz burada bahsedilen kötü kaynanalardan olmassanız iyi olursanız endişe etmenize gerek yokvay beee demek biizde kaynana olunca gözümüzden sakınıp üstüne titrediğimiz çocuğumuzla el olucaz yorumları okuyorumda şaşırıyorum yüz vermedim,mesafe koydum ne arıycam be,görüşmüyorum ,çok şükür yatıya gelmezler vs. evet bazı problemli büyükleri istisnaaa tutuyorumda herkes yaşadığını bilir tabikide nebilim işte üzücü ya bu duruma düşmek okumak yazık ne hoş görümüz ne sabrımız kalmış öbür dünyayı zaten kimse düşünmez olmuş ahh ahhh insanlık nereye gidiyıruz böle
Ya arkadaslar Benim kaynanam ve Kayinbabam hergün ariyorlar artik biktim sizinkilerdemi öyle ?
Ayni sehirde kaliyoruz ayri oturuyorum ve her cumartesi Pazar yatili burdalar Sizde Nasil acaba ?